Ce fel de relatie o fii?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

O amanta nu este mereu dragutza aranjata si interesata de barbatul respectiv, dar stie sa-l atraga... fizic, psihic si nu in ultimul rand sexual....

Nu cred ca frecventza cu care il vede conteaza, cateodata barbatzii isi gasesc amante colege de birou, asa ca ii vad zilnic.

Mergi la inceput

Ok, pentru ca am putzin timp de scris…
Cred ca in primul rand trebuie sa cunosti si sa intzelegi foarte bine barbatul de langa tine. Unii, poate chiar majoritatea, nu sunt atrasi de tipul de dragoste “matern”, calcat, spalat, hranit si sex daca mai e timp si nu sunt obosite. Cred ca ordinea preferata ar fi chiar inversa; sex, sex, sex fara prejudecatzi… si altele daca mai e timp….. De fapt pe logica asta se bazeaza si religia musulmana cand legifereaza bigamismul. Pe diferentza recunoscuta de apetit sexual intre un barbat si o femeie.
Ar fi multe de spus, ar fi o dezbatere interesanta, poate un subiect separat si cu participare masculina mai consistenta….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

mai,fetelor de unde aveti atata rabdare,eu daca al meu numai as mirosi ceva ar zbura pe geam,odata am avut un dubiu si nici nu a intrat bine in casa si deja s-a trezit cu scrumiera ca zbura pe langa el,(sant de obicei impotriva violentei)nu am iertat niciodata,am lasat intotdeauna baietii care m-au tradat (la vremea aia si un sarut era tradare),nu pot sa iert ,si sa nu-mi ziceti ca nu am iubit cu adevarat ,am preferat sa plang de dor dacat sa banui ca vine si ma saruta iar pe buze are inca gustul celeilalte
In alta ordine de idei asta nu inseamna ca nu se poate ierta,zic doar ca fiecare e diferit iar eu nu am puterea de a ierta,Mosinoi,vb. cu el si spune-i ca tu suferi din cauza acestor convorbiri ,cere-i sa renunte si aparati familia,Iti doresc noroc si putere ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mosinoi spune:

Si ce-ai zice Caroline, daca ti-as spune ca i-am si mi-am pus toate intrebarile care le citezi, si ca raspunsul lui a fost "nu-mi lipseste nimic, am facut-o doar asa", acel "asa" mi-e inca neclar. Sa-ti mai spun ca mi le-am pus de o mie de ori, ca probabil nefiind nevasta inteligenta care ma sfatuiesti sa fiu, pur si simplu nu am gasit un raspuns/motiv la comportamentul lui. Probabil ca ai dreptate, eu sunt nevasta proasta care petrece 12 ore din zi cu naveta si serviciul, inca vreo cateva cu copilul, si pentru ea nu mai ramane nimic, dar chiar nimic.

Mergi la inceput

Iarasi reactionezi la primul impuls.
Nu te grabi cu concluziile, ci cauta raspunsul acela pe care nu l-ai gasit. De ce o cauta? Ti-am zis ca nu el itzi va raspunde la intrebarea asta, numai tu te potzi lumina. Nimeni, absolut nimeni nu-tzi poate raspunde, numai tu. E greu, stiu, dar intr-o zi ai sa gaseshti raspunsul. Itzi doresc sa fie cat mai curand.

Iarta-ma daca te-am necajit. Poate ca sunt eu prea directa, dar fa un efort si gaseshte raspunsul, cu cat mai repede cu atat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ce sa mai facem atit polemica aiurea. Chiar nu ii vad rostul. Un barbat care flirteaza si apoi merge mai departe catre intilniri si inselat nu merita nici macar 2 secunde din viata sotiei care se munceste cu servici, copil, etc...

Nu e nimic de cautat decit in capul lui si odata luat pe aceasta panta nu prea isi mai revin. De ce sa devina Mosinoi detective pentru o placere complet iresponsabila a sotului. Cind s-au casatorit nu au promis unul altuia fidelitatea? Tot Mosinoi sa-i caute in coarne sotului? Profund gresit.

In asa situatie nu sint decit 2 soluti (pentru mine practic doar una). Ori ii dai drumul si-i zici bye-bye pe calea lui umblareata (varianta mea-pentru mine un om care nu isi respecta nevasta este un nimic) ori ierti si mergi mai departe dar trebuie sa-ti intaresti inima pentru ca se va repeta si escala.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

caroline,
eu as opta pentru o atitudine mai demna si transanta. Parca nu m-as prostitua pentru fidelitatea unui barbat. Cel putin duduile de pe strada o fac pentru bani, eu sa o fac doar ca sa nu plece cu alta? Asta-i chiar cerseala. Si teoria cu secs,secs,secs nu cred ca merge, ca mai avem si alte de facut, copiii de crescut, servici de lucrat, casa de curatat, mai sintem si obosite, ne mai dor si salele, mai avem si nush cite chile in plus de la sarcina iar unele au alte prioritati in afara de secs. Iar multe nu sint chiar asa secsoase din fire. Uneori vrem pur si simplu un somn bun, liniste de citit o carte, nitzica libertate, un barbat pe care sa ne bizuim si la bine si la rau, si cu mai mult secs, si cu mai putin secs.
Doar daca traim in padure, fara casa, fara griji, atunci secs pe unde apucam, la orice ora din zi si noapte, in toate pozitiile imaginabile e posibil.
zic ca tot mariangeli-que e mai aproape de adevar. Daca nu intelege sau nu-l intereseaza ce are de pierdut (o familie) va intelege vreodata? Cind? Cind va avea secs, secs, secs ca sa nu mai caute la alta?

Ocebine, zic si eu ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miau-miau, jos palaria.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Hmm! Ce roman-foileton... destul de incalcit...
Poate e o copilarie, dar eu as incerca sa iau legatura cu respectivul sot prin aceleasi mijloace ca si... fosta lui prietena.
E-mail... telefon (cu o voce distorsionata) etc... ft discret , ca o joaca... si l-as face sa se indragosteasca de mine... l-as tine in jocul asta mult timp... mai mult de un an... si l-as cunoaste cu adevarat...Iar acasa as fi aceeasi, cuminte si linistita si nici macar nu i-as mai pomeni de fosta... mi-as vedea de viata si familie ca si cum nimic nu s-a intamplat in nici o directie... Daca esti abila cred ca il poti cuceri si poti face ca el, indragostit de noul personaj sa uite de fosta prietena...
why not? :)

Denisa si bebica din burtica - 24 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by mosinoi

Si ce-ai zice Caroline, daca ti-as spune ca i-am si mi-am pus toate intrebarile care le citezi, si ca raspunsul lui a fost "nu-mi lipseste nimic, am facut-o doar asa", acel "asa" mi-e inca neclar.

Renunta la intrebarea"de ce". Te poate tine prizoniera multi ani. Tot ce trebuie sa sti este ca TU nu esti de vina sub nici un chip si sa ceri ceea ce vrei: fidelitate, adevar, etc. Fiindca e normal sa le ai.

Mergi la inceput