Idora, iti/va doresc o sedere placuta in Romania. Nu cred ca o sa "sedeti" mult, o sa va distrati intalniti cu priteni si si si si ...
Calatorie placuta
Distractie placuta!
Mersi Adela, sigur n-o sa "sedem prea multsigur o sa avem multe chestii mai interesante de facut.
Noi plecam joi dimineata, asa ca o sa mai intru si maine pe forum!!
Isa, atunci e musai sa dai miine de baut pe-acilea, nu??? Asa ca eu ma rezerv pentru mine sa-ti urez vacanta placuta acasa!!!
Da, musai Lilanda ca trebuie sa dau de bautAsa ca abtine-te azi si nu bea prea mult, ca maine poate o sa te doara capul sau o sa-ti fie rau si n-o sa poti sa bei mult
Aveti si voi probleme cu incarcarea paginii DC? Mie imi da erori de server si cica nu-i de vina conectia mea!!!
quote:
Originally posted by lilanda
Aveti si voi probleme cu incarcarea paginii DC? Mie imi da erori de server si cica nu-i de vina conectia mea!!!
No, se pare ca si-a revenit acum... Ma apucasera nervii ca tocmai se jucau fetele la filme cu regizorul meu favorit!!!
fetele cu problemele ...... aveti probleme cu conectarea ? of vai vai si of of mai lasati sticlele alea ca sa vedeti clapele, ca cine stie pe ce dracu apasatzi hahahahahaha si dupa cica nu va conectatzi
muooooama ce glumet esti narancea!! Sigur te-ai golit de apa si te-ai umplut cu bere!!!