Sus...in Scandinavia (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

azi am sa va fac o vraja noua :
da doamne sa ploua !

asta e o vraje tare
precis n-o sa fie soare

abracadabra scris intr-un cuvint
sa se faca frig si vint !

vedeti ma cum ma gindesc eu la voi, ce noroc ca ma aveti pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

mey oameni nordici,imi dati si mie neste informatii?plizzz!

am un amic care a obtinut o slujba pe un vas de pescuit in insulele Feroe si vreau sa va intreb ce stiti de clima,preturi,conditii de cazare pe acolo.el o sa plece saptamina viitoare si sta 11 luni.

multumesc
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Eu n-am ajuns pe-acolo, dar cum insulele fac parte din DK, probabil ca preturile sint la fel ca aici...adica relativ mari. Insa chiar si cu un salariu mic, te poti descurca bine. Clima este umeda, temepraturile sint cam intre 3 si 11 grade Celsius, in schimb am auzit ca e un vint demential. De cazare nu stiu nimic, dar poate poetul nostru plimbaret, narancea, stie mai multe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele scumpe, vad ca v-ati mutat la alt subiect!
mii de scuze ca nu am mai intrat dar sincer de cand am nascut nu am avut timp decat de mers la buda si mancat intre doua alaptari!elena stie despre ce vorbesc si cele care ati avut bebelushi!

Dennis al meu e un mancacios, are 5,100g la doar 5 saptamani(de la 3,475g cat a avut la nashtere) si asistenta si-a pus mainile in cap caci in ultimele 2 saptamani a luat 1kg(si e cam multutz)...dar nu are nimik, se regleaza!
Altfel, nu am timp denimik cu am mai zis si colac peste pupuza avem si o vara super nasoala in suedia(of, tipic exact cand nu plecam in romania nu e cald in stockholm)..

Voi ce credeti vedem soarele pe aici,ca eu mi-am luat sperantza!

Pupici si mai revin!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Mey romani-suedezi,"omeniti-ma" si pe mine cu-n raspuns:si-a dus careva dintre voi diploma de facultate la Högskoleverket pt.evaluare?Daca da,v-a influentat asta viata cu ceva? V-a fost de ajutor la angajare?Ce-as putea eu de ex sa fac cu o diploma de inginer in masini si utilaje de constructii in Suedia? S-o folosesc ca hartie igienica sau s-o pastrez pt vremuri mai bune?
Locuiesc numai de trei luni pe-aici si vb o sudeza de tot -ul,drept care internetul,ca sursa de informare,nu-mi este deocamdata prea util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

narancea, de data asta ti-a reusit, probabil datorita faptului ca ai scris abracadabra intr-un cuvant.
Apropo de vant, am luat o "fika" (cum se traduce pe romaneste?, nu cred ca este doar un singur cuvant care sa corespunda) pe o terasa si ni s-a dat si o patura, pled cu care sa ne acoperim. Mie mi-a placut chestia, macar stai afara si nici nu ingheti si mi s-a parut si intim, nu stiu cum...

Valentina, iti alatur un link
http://www.ebony.ro/infonet/20031027/20031027-titlu2.htm

Ca o mica curiozitate, daca nu ma insel, Ingmar Bergman locuieste pe Färöarna si aici a filmat cateva din filmele sale, printre care si "Soapte si strigate" cu Liv Ullman cu care o are pe Linn Ullman (scriitoare), care se zice ca a fost conceputa tocmai pe Färöarna.

Mergi la inceput

Gabitza, sa-ti traiasca Dennis si sa-ti creasca! Se pare ca nu e nici o problema, creste. Ma bucur ca sunteti bine, si ai apucat sa bagi un oki pe net.
Vremea buna e pe ...vine ... pe bune.

pe voi

Mergi la inceput

Katarina, eu zic sa ti-o evaluezi, ca nu se stie niciodata. Chiar daca nu ii vezi utilitatea, indirect te va ajuta. Si mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sar'mina Adeluta,raman datoare.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

repejor si eu ca am mosafiri
Isabela,Drum bun pepusa,sa ne dai un semn de viata si din Romania!
gabita,sa-ti traiasca feciorul,e un dulce!!!Sa mai vii pe la noi!
Adelutza,ce mai faci tu beibi,nu vii pe la noi in vizite?Ca bag seama noi mai raminem pe aici,prin Scandinavia
naranceo
,lasa-te de vraji ca-ti arat io tie o vraja dupa ceafa
KAtarina,eu mi-am evaluat diploma la Högskoleverket si mi-a folosit,pentru ca am profesat vreo doi ani.In domeniu tau nu ma pricep,dar da un telefon acolo si o sa-ti spuna ei.Succes!
valentina,bine ai venit printre noi!
lilanda,la voi a venit vara,ca acu emigez in danemarca daca ma enervez
Va pupilizez

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput