Sus...in Scandinavia (2)
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
V-au lasat astia fara bilete Isa??? Ai zbor direct cu Romania sau faci escala pe undeva, in Germania???
lilanda spune:
Cam naspa musiu, ca te rugasi sa vina soarele si iaca a plouat!!! Da' tu ce mai dregi p-acolo??? Cind te trimit aia acasa (intreg, mey)?
narancea spune:
atunci ziceam lady lalandia.
eu mai am trei zile si vin la ploicica, bine ca mi-a trecut raceala, acu sint bine, treburile pe aici merg bine si uite asa. si azi caldura mare, da din asa ca am stat toata ziua in fabrica, am baut cred 15 sticle de apa si fara sa mint nu am fost la wc. acu in hotel o rup pe bere, dar e misto ca in doua ore vine seara si se lasa racoare, seara e chiar misto sa tot traiesti.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
am baut cred 15 sticle de apa si fara sa mint nu am fost la wc. acu in hotel o rup pe bere
Pai inseamna ca ai ajuns ashea, mey !! Nu te-o mai recunoaste nimeni cind ajungi 'napoi pe-acilea!!! Si seara pe-acolo cum te distrezi, in afara de bere?? E daneza?? berea, mai!!!
narancea spune:
pai ce distractie, jos la piscina la palmieri la restaurant, mai vorbesti cu unul cu altul, mai cinta romancele alea pe scena, mai sus la computer mai jos la balamuc iar si trece seara, ce draq sa faci.
Rayuela spune:
mai papusheilor,ce faceti voi mey??Io am fost in oras sa ma cheltui niste bani,ce mama ..ca parca nu-mi stateau bine in portofel!Si numa prostii am luat!
Asta e viata,unde nu-i cap..
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Ne-am intors si noi acum din oras!!Scuze Lilanda ca nu ti-am raspuns imediat dar am fost plecati.S-a "rezolvat" pana la urma cu biletele:le luam din aeroport
Idora spune:
Lilanda, am uitat sa-ti raspund la tot ce m-ai intrebat:escala o facem in Viena, vreo 2 ore.E Austrian Airlines dar banii platiti prin Internet s-au dus la SAS si astia au uitat sa trimita biletele!!Plecam dimineata la 7:10 si ajungem in Bucuresti la 13:20!!