Sus...in Scandinavia (2)

Sus...in Scandinavia (2) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Poftiti...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iaca am reusit cu chiu cu vai sa incepem volumul 2!!unde sint poetii nordici?Adelutaaa,pe unde te ascunzi??Isabeloooooooo??Aloooooooo???
De daneji nici nu mai intreb,precis a navalit soarele peste ei

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

"iete ce lene generala pe acilea..ati iesit la soare ca gindacii???"

nu ca scandinavicii trebuie sa profiti de orice clipa!

Pai, eu am fost la chef (intr-o luni, e luni azi, nu?) sefu' al mare a implinit cifra rotunda (stiti voi cum e cu cifrele rotunde ) si s-a lasat cu chef, asa ca daca nu scriu corect, sau mananc litere, nu e pentru ca sunt dislectica, sau ca ma gravbesc ci pentru ca am baut ...hic...

Mergi la inceput

i-auxi, gravbesc... hic... grabesc... i-auxi... hic...pardon... i-auzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

deci n-ai facut-o intentionat Adela??
Mie mi-a facut azi netul toata ziua probleme , mai ales spre dupa-amiaza...ashea ca de-aia n-am avut prea multa activitate Nu-i de vina nici un soare, ca mai am putin si-l uit

Mergi la inceput

Mie nu mi-a facut figuri netul, ci paginuta noastra www.desprecopii.com
Am venit acasa mai devreme, deh, sa ma fac mai frumoasa (daca e posibil ) in vederea marelui eveniment, si zic, hai sa arunc un ochii pe DC ... nimic ... "sidan är inte tillgänglig" , alte pagini functionau ... asa ca dupa nemumarate, isterice (putin zis) incercari esuate, am renuntat sa mai stau cu ochii (amandoi, de data asta) in calculator si sa astept sa se deschida pagina... eu nu stiu cum am ajuns in halu' asta de dependenta.
Stiti careva antidotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza fetelor si bine ati deschis ochii, iesiti afara si ridetzi la soare ..........

hai ca va fac eu ceva magic aici sa apara soarele

abra da bra ca dabra ...... caca labra baca labra, soare iesi ! ....... undeva prin Bangladej !

acu sa vedetzi voi ca o sa iasa soarele in Bangladej, multumite ?

Mergi la inceput

Buna dimineata, mai aproape de prinz asa!!!
Mey narancea, noroc de vrajile tale ca pe-aici a inceput sa...ploua!!!! Da' poate trece ca "adie" si vintul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Am aflat azi ca vine vara abea la inceputul lunii viitoare.
Va pup

Mergi la inceput

Asa am auzit si eu de la Adela, numa' ca ea era mai optimista: spunea ca vine vara la sfirsitul lui iulie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Neata si eu!Ieri n-am ajuns sa intru in forum, am avut mai multe treburi de rezolvat.Azi am sunat la SAS ca desteptii au cam uitat sa trimita biletele comandate prin Internet, sa vedem ce facem,tot asteptam sa sune de vreo 2 ore ca sa ne spuna ce au rezolvat, sper sa se rezolve ca de nu!

Mergi la inceput