Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata !

Madachan, frumoase pozele , si , categoric, e burtica de fetita ! (pana la proba contrarie).

Eu azi noapte am uitat ca sunt si am tras un pic de patul Biancai , cu ea inauntru , ca sa-i caut nu stiu ce jucarie pierduta . De atunci am mustrari de constiinta ca am facut efort cam mare , dar sper sa nu patesc nimic. E drept ca parca acum ma doare spatele undeva jos si parca si un pic burtica , dar cred ca mi se trage mai mult de la cap (autosugestie!).Oricum cred ca daca era sa se intample ceva, pana acum se intampla.

Ce bine ca s-a racorit afara , simt si eu ca traiesc din nou

Roxana - 23 saptamani

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Roserbito, chiar ca e autosugestie. Stai calma, ca nu ai nimic. Dar nici nu ar fi foarte indicat sa repeti istoria !

Ioana si un bebe mic-mic
18 sapt, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor
Ralucaesti o draguta si ai avut o rochie de mireasa foarte frumoasa...
Si eu ma gindesc serios cu ce ma voi imbraca la toamna...de bine de rau acum am citeva fustite si bluzite din voal pe care le tot invirt. Ieri mi-am cumparat o rochita de in, strinsa pe sini si larga in rest, ca sa am loc pt o burtica mai mare.... Mi-am mai facut o rochie, sper sa fie suficient. poate septembrie nu va fi asa friguros.
oricum eu intru de luni n concediu 2 sapt, apoi mai am fix o luna, caci de la 1 sept. intru in prenatal... Miine poimiine ne trezim la momentul nasterii...

Simona, 23 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Fetelor , cu imbracamintea de toamna nu e asa o mare tragedie.Se pot porta fuste din jerse, cu elastic in talie, salopete sau pantaloni pe elastic, sarafane. Eu zic merci ca am "garderoba " de data trecuta - a mea soacra era pe atunci economist la o fabrica de confectii care exporta majoritatea productiei, si mi-a luat de acolo o gramada de chestii, pe care le-am purtat cu mare drag . Trebuie doar sa le scot de la "naftalina".

Roxana - 23 saptamani

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MADACHAN ieri am fost la firma la care am lucrat si mi-au spus japonezoaicele ca o burta fara fire de par(nu multe) e burta de fetitza.cica burticile de baieti au mai mult par din cauza hormonilor barbatesti.tu cum o ai?

octy 25 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

hi, hi, bits, la mine se cam potriveste... sunt paroasa rau

Eliza - 21 saptamani
DPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bonjour burtici!

in sfarsit e o zi racoroasa...la noi ploua ca toamna, linistit...si bine...
raluca te-am admirat in poze...ai fost o mireasa tare frumoasa...sigur ca vei fi o mamica la fel...
bits ce bine ar fi sa fie cum zici tu...sau japonezele tale...eu n-am fir de par pe burtica (ce-i drept nici prea paroasa nu-s)... sa fie o fetita? cred ca e mai mult curiozitatea la mine, caci imi doresc orice...

aime - 21 saptamani
DPN 20 nov, dr. Mihaela Grigore, Mat. Cuza Voda, Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

AIMEE nici la mine nu e par pe burtica ,iar duminica merg la control sper sa-mi spuna exact ce e.o sa vedem daca se potriveste!

octy 25 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits trebuiau ca in momentul in care ti-au dat carnetul sa-ati si specifice perioada in care se incepe cursul(pe mine m-au intrebat si de data asta).
Raluca frumoasa mireasa!!!
Roserb nu esti singura care face greseli; eu azi cand a trebuit sa cobor din autobuz, a trebuit sa ridic de caruciorul in care fiicamea dormea(dar nu l-am ridicat pe burta); fiicamea are in jur de 15 kgDE cand am venit acasa stu cuminte si simnt cum misca bb. Ce-o fi om mai vedea
Fetelor si eu am doa fire de par pe burta, c-am lungisi am observat ca nu mi-a iesit in evidenta nici acum linia maronie, fata de prima sarcina

roxy&20saptDPN29nov

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput