Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineta burtici!

Bits>Nu stu cit rau poate face un exercitiu sau 2, dar eu acu cind am fost in excursie nu am intrebat dr., si am avut de urcat nu gluma. La un moment dat eram chiar prima, eu si Ralf (catelul). Si uite ca nu am nimic.
Vorba sotului, daca sti sa-ti dozezi efortul si nu strica sa faci miscare.

Roserb trece si la mine Razvan/Ioana.
Miine poate aflu sigur ce este, pina acum nu am facut pronosticuri, pentru ca dupa babe daca te patezi pe fata ai fata, dar eu la prima sarcina nu m-am patat, acu is putin patata. Si multe altele care sunt in contradictie cu babele

Try, problema e ca si eu is tot capricorn, sotul leu, nu stiu ce o sa iasa. Ce s-o face leul intre 3 cornute?
Si Mariutza e de incapatinare foarte rea, dar in rest e copil cuminte, cit poate fi un copil de 4 ani.

Bobita, 16 sapt
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Eliza ,pana acum si Bits si Roxy tot burtika de fetita mi-au zis ca am. Parca incep sa cred si eu ca e fetita ...pe 23 sper sa-mi confirme si doctorul.

Ioana ,merci !!!

in 22 saptamani ,DPN 21 Nov http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mi-au aparut si niste pete micute ,maronii(ca pistruile) pe fata.....sigur am fetita!!!!!!!!!

in 22 saptamani ,DPN 21 Nov http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata fete! Am sosit si eu la birou.Am fost la medic, s-a uitat pe eco si am vorbit(fara consult de data asta).I-am spus ca mi se umfla picioarele si a zis ca este normal de la jumatatea gambei in jos.Rau e cand se umfla spre coapse.In ceea ce priveste burtica, nu m-a mai durut deloc.Sper sa fi trecut.Mi-am luat oricum injectiile si incerc sa stau cumintica.
Madachan, frumoase poze.
Ioana si eu ma gandesc cu groaza la hainele de toamna.Acum mi-am luat tot felul de pantalonasi larguti, schimb tricourile si mi se pare ca am o garderoba adevarata.M-am mai aprovizionat de la prietene cu o salopeta de blugi, un costum cu pantalon + vesta.
Eliza, te-ai mai interesat la Municipal de cursuri?

Azi o sa intru mai putin ptr. ca se umbla la calculatoare,se reinstaleaza sistemele de operare etc., poate mai dupa-amiaza.
fetelor injectiile cu gravibinon dor? Mi-e o frica de injectii...

Aveti grija de voi si de BBici
Andreea22 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fgBuna dimineata la toate viitoarele mamici din RomaniaCe mai face-ti voi, cum va mai simtiti, cu caldurile cum stati
Bits ue am nascut la 38 saptamani(poate ca din cauza ca a fost fata, sau ca in timpul sarcinii m-am miscat destul de mult si m-am dilatat destul de repede).Cursurile in pregatirea viitoarelor mamici nuse acorda de catre primarie,ci de catre Centrul De Asigurari(cel putin asa s-a procedat la mine); se incepe c-am de la 7-8 luni, si inceperea cursurilor se hotoraste in momentul cand iti ridici carnetul de gravida(adica pe la 2-3 luni).Sa stii ca in cazul meu ca nu a fost nimeni langa mine, tot ce am invatat la cursuri mi-a folosit(chiar si sotul participa, la lectia inbaierii bebeului<folosindu-se drept subiect o papusa>; oricum te mai invata si in spital, chestia cu inbaierea
Madachan tu dupa ce nasti nu te mai intorci aici.Iti multumesc de complimente; este intradevar o dulceata de copil, imi vine sa o mananc, dar este de o nebunie de nedescris. Ma oboseste rau de totNu stiu cum asta care il am in burta mai misca asa de vioi, dupa cat sunt de obosita.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, burtici!
Intr-un final apoteotic si cu ajutorul lui Fulguletz am reusit sa postez niste poze. Nu sunt inca cu burtica, dar macar sa stiti si voi cu cine vorbiti...
Ioana, de ce eu am 17 saptamani si DPN 22 iar tu ai 18 si DPN 24?
Cat despre bebe, dr mea mi-a spus ca de-adevaratelea si serios il simti la 4.5 luni, exact la jumatate. Daca noi simtim mai din timp, suntem baftoase, deci e ok sa nu fie miscari concrete sau zilnice.

Azi dimineata l-am "chemat" pe bebe, ca ieri nu l-am simtit. Stateam in pat intinsa si atenta si imi gadilam burta cu degetele. La un moment dat s-a intarit si apoi am inceput sa il simt in partea stanga. M-am amuzat teribil...

Azi noapte am visat numai ecografii. Si ca eram toate acolo si asteptam sa vedem ce ne spune. Mie imi tot zicea ca ori am doi bebe, ori am unul imens.

Eu merg la eco joi, sunt in 17 saptamani. O fi devreme, n-o fi, ideea e ca nu mai am rabdare si ca mai am vreo 10 zile pana la concediu si vreau sa ma asigur ca e ok. Poate vad si ca e ce imi doresc eu sa fie...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Andreea, injectiile cu Gravibinon nu dor cand ti le face, dar te cam doare poponetul dupa aia. Nu tare, dar....
Pe mine m-a durut cam o saptamana cred! la un moment dat nu stateam prea bine in fund!

Ioana si un bebe mic-mic
18 sapt, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor nu mai stati pe spate; are dreptate Bits, chestia cu oxigenarea placentei; este greu, mai ales pentru cine este obisnuit sa doarma sau sa se relaxeze in pozitia asta; de-acum incolo trebui gasita alta pozitie(din cauza asta poti avea surpriza unui avort spontan).Dupa ce naste-ti sa vede-ti ce senzatie o sa ave-ti cand o sa dormiti prima oara pe spate; o sa crede-ti ca este cel mai dulce somn din viata voastra.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Raluca, nu stiu cum naiba se calculeaza DPN pana la urma! Dupa medicul de familie (care s-a luat dupa U.M) al meu e 24 dec., iar dupa morfologica ar fi 30 dec (ca e bebe mai micut). Eu ma gandesc ca ar fi 24 dec. (aprox), in functie de U.M., si gata! Saptamana viitoare il intreb si pe medicul meu, sa vad ce zice. Sa-mi spui cand ne vedem, sa tragem o barfa adevarata !
A-propos de vise, eu am visat ca am mers la eco la dr. Iosup ! Asta asa, ca tot v-am auzit pe toate! Si ca nu mi-a spus daca e fetita sau baietel !

Ioana si un bebe mic-mic
18 sapt, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Raluca frumoasa nunta dar mai frumoasa e mireasa!

ROXY mie mi-au dat carnetul de gravida de la 16 sapt si tot atunci m-au intrebat daca vreau sa particip la cursuri,dar pana acum nu m-au anuntat

octy 25 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput