Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Takacs spune:
Noa servus si voua dis de dimineata. Andreea, la urmatoarea intalneala aduc visinata si dulceata, promit! Asa ca sa nu mai poftesti pe uscat. Va invitam in Garden State la cules anul viitor- chiar ar fii o chestie sa ne adunam toate la ferma cu pricina. Luna viitoare ne ducem la piersici, vine cineva?
MN, ceva ce aduce cu urda e Ricotta cheese.
Vorba Andreeie, "galustile" voastre (toate) sunt adorabile, m-am uitat si eu in sfarsit la poze.
Ciuf, ai primit pompita? Ca numai pachete si pachetele am avut pe la serviciu in ziua cand le-am trimis. Unele plicuri le-am confectionat chiar eu din Fed Ex envelopes
ocebine spune:
Vin si eu la piersici chit ca nu stiu reteta de prajitura cu piersici.
Trebuie sa fiu atenta la galeti ca ma fura spiritul de competitie si ma trezesc cu tone de fruct in portbagaj
Ricotta este mai umeda si mai moale decit urda. Eu as zice ca mai pe aproape e farmer's cheese. Mai ca o brinza de vaci mai uscata.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
ciuf spune:
Laura, multumesc mult pentru pompita. Ajunsese a doua zi dupa ce am plecat eu.
Numai bine,
Ciuf
lexi spune:
Sa va fie bine de intalneala, fetele care v-ati intalnit! Incantata de cunostinta pe ecran, poate ne nimerim si noi prin preajma cand s-o intalni vestul cu estul.
Mircea, multumim pentru corectarea erorii la pagina de poze, vezi poate faci ceva si scoti si ploaia de pe filmul de la Forida, ca, altfeliu, nu pupam noi instantanee de la locul faptelor (cred ele ca ne-au pacalit cu alb-negru/alba-neagra, hehe). Urda eu o cumparam chiar sub numele de urda, la un magazin cu specific european (in Florida); dupa ce ne-am stramutat, n-am mai gasit pe meleagurile astelante, insa am dat peste odesa branza, la un magazin rusesc, care seamana cu casul romanesc, yam-yam.
Laura O, nici eu nu stiu sa avem vreun testament, doar asigurari pe viata si pe moarte, ian sa ma pun pe intrebat jumatatea si revin cu detalii.
La capitolul lapte batut, recomand cu caldura bulgarian buttermilk. Si merdenelele cu branza. :-)
Iubi, intre ce ore e deschisa casuta ta postala, ca trimisei niste mesaje si nu stiu dac-au prins intre orele de program cu publicul din vest. :-)
AC spune:
Laura T miamm dulceata pica bine, dara cu visinata si culesul de caise mai asteptam un pic... ca acusi il asteptam pe bebe doi... deci suuunt cumintica foc.
Anamaria...farmer's cheese nu-i asa amaruie ca urda...nu stiu cum e Ricotta... dar pe la magazinele acelea din Queens.. poate or avea si urda... ca aveau de toate... telemeaua este miammmmmm
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
MN, ceva ce aduce cu urda e Ricotta cheese.
Vorba Andreeie, "galustile" voastre (toate) sunt adorabile, m-am uitat si eu in sfarsit la poze.
Si mai buna decat Ricotta mie mi sa parut Requeson, o gaseshti la magazinele mexicane.
Gabbriela & Julian web
Ina Stan spune:
Ce fete dragute am vazut prin poze... ca la baieti nu ma mai uit! Cica! Iar de mancare puteti scrie cat vreti, ca nu-s de ce dar n-am fost si nu sunt pofticioasa.
Merci, Mircea, aparatul de fum e unde trebe, da n-a fost destul fum cred. Dar mi-ai dat o idee cu clatitele, ca pe caldura asta nu prea am chef de prajituri la cuptor...
Super-Lia, bine ca n-am dat si foc la casa, cu capul meu...(Culmea e ca numai acasa imi las mintea in vacanta). Ca intr-o zi mirosea rau a gaz. Si ma uit intr-o doara la butoanele aragazului: unul era deschis. Si nu folosisem aragazul deloc cu o zi inainte.
As vrea sa mai intreb ceva, si stiu sigur ca o sa ma ajutati.Unde pot face traducerea unui certificat, in engleza, in Chicago?
Pusi la toate si toti!
Oana_B spune:
Am aparut si eu din vacanta si firesc ca prima poteca prin casa fuse la comp si la DC ca si muream de dor.
10 zile din care ultimile le-am stat ca pe ace ca nu mai suportam caldura, cre' ca in unele zile a trecut de 100 de grade, simteam ca lesin..deh, am imbatranit si-am vazut floridianzi si cu bluze cu maneca lunga..cum naiba or suporta. Din cauza asta am taiat de pe lista toate drumurile lungi ce vroiam sa le facem, in schimb m-am bronzat (mai mult stand in apa)..na, uite asa.
Gagicile din 4 iulie aka party de la miezu' noptii, ati pus pe undeva niscai poze de la intalneala?
Oana_B
ocebine spune:
AC am inteles bine????
ca acusi il asteptam pe bebe doi... deci suuunt cumintica foc.
In cazul asta felicitari si sarcina usoara!!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
conchita spune:
wannaaa bee, frumusico, bine ai revenit, ti-am dus dorul, fa-ti poza bronzata, ca-s curioasa cum arati :)) cleo, o mai tii minte? cica "vedeti maah ca m-a prins si pe mine soarele?" si cand colo, numa genunchii, ca numa aia iesisera de sub umbreluta care este. :))
Authority Zero