Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana_B spune:
Las' ca pun imagine cu before si after da' mai intai sa fac pe nevasta harnica si sa spal hainele pline de nisip si p'orma ma ocup si de poze:))
Oana_B
AC spune:
AnaMaria ! Asa e, vinerea asta merem la control pentru prima oara, deci inca ma mai dau subtirica!
Oana pune pozne sa vedem ce face vacanta din oameni !
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
Laura _Oprescu spune:
felicitari,Andreea! iti urez o sarcina usoara si fara probleme...
Oana beu ,te asteptam deseara la confesionar...neagra tuci ! auzi la ea..
pup la restul gastii...
Andrada spune:
Felicitari Andreea!!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
AC spune:
Multzam Laura si Andrada. Sunteti fff. simpatice , ca de obicei !
Cleomax spune:
oaa, te-ai intors in sfarsiiit, dupa peripetii si lupte cu calduri si repede la treaba? mah da' harnicuta esti.
Laura _Oprescu spune:
oare v-am spus ca a nascut Liliana(polux)? ei bine ,daca nu stiati, va spun eu acum...toata trupa e ok, Adela -printesa lor-va mai sta un pic in spital deoarece a vrut ea musai sa se nasca inainte cu mai bine de o luna de due date...
pup
AC spune:
Ehh sa creasca mare si sanatoasa si harnicuta la mancat galusca Lilianei! Si mami sa fie cum nu se poate mai bine in pielicica de mamica.
Cat a fost de prichindel galusca?
Probabil ca o sa le scoata ceva perisori albi, dar cresc si pui micuti marisori.. avem dovada
Laura Takacs spune:
Andreea, ti-am facut noi pofta, sau ai avut-o de mai de mult? Felicitari! Lasa ca merita efortul si la nr 2, mai ales cand vezi zambetul ala mic si stirb, pai te moi toata. Si pe urma cand isi pune manutele in jurul gatului tau, uuau, aia ma da gata! Am avut noapte alba, btw, iar ii ies niste dinti, si io ma trezesc la fiecare fosnet din monitor si tipa-tipa spre camera lui, ca sa nu-l trezesc nici pe popandaul asta mare.
Unde mai mergeti in vacante, fetelor? Io ma gandeam sa ma duc cu sotu' in San Francisco cateva zile in august, doar noi doi, ca cred ca o sa ajungem sa nici nu ne mai cunoastem, de atata lucru si copii.
ciuf spune:
Liliana, felicitari pentru puiuta ta. Sa creasca mare si sanatoasa!
Are vreuna din voi compania de long distance Zone Telecom? Noi pana acum eram cu LDMI care ma taxau pentru Craiova 23 centi pe min. Ceilalti mi-au facut oferta de 12. Ma intereseaza daca e o companie serioasa, daca pot suna oricand, adica sa prind la orice moment, si cum e calitatea convorbirilor.
Multam mult,
Ciuf si Luca