Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mosinoi spune:

Ciuf, eu nu folosesc decat cartele telefonice. Uita-te pe www.sunaromania.com, sunt preturi destul de rezonabile, chiar daca infinal ajungi la mai mult de 11 centi/minut- se adauga ceva taxe, dar nu prea mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ciuf, eu am avut pina acum citeva luni long distance cu Zone Telecom. Este o companie serioasa si calitatea este cum ti-e norocul....dar 99% este buna. Am schimbat-o pentru ca am gasit una mult mai ieftina si la fel de serioasa. Buc 6.9centi si Romania 9,9 centi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

BUNA FETELOR,
Am o mare problema.AM posibilitetea de a ajunge in america prin loteria vizelor si am nevoie de un AOS.Ar fi formal caci ajunsi acolo ne-am inchiria ceva, dar....Nu cunosc pe nimeni si ....sansele de a ajunge acolo.....Va rog poate stiti pe cineva care ar vrea,sau Mi-a zis cineva sa incerc prin biserica deacolo ortodoxa dar nu am adresa nimanui....va rog frumos sa ma ajutati.am un numar destul de mic 16xx si cred ca voi avea interviul in octombrie si.....nu vreau sa pierd aceasta sansa unica de a ajunge impreuna cu familia acolo.deci nu am nevoie de bani ci de acel AOS care deja a inceput sa-mi dea batai de cap.Am intrat deja pe forumul loteristilor si ...nimic
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lizi nu-ti trebuie neaparat AOS. Noi am venit fara, doar faci dovada ca o sa ai cu ce te intretine citeva luni, iar la interviu arata-te pusa pe treaba.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Liliana (polux) , felicitari , refacere rapida si bebe mancacios si sanatos!

Lizi, Andrada are dreptate, nu ai nevoie de AOS daca ai venituri suficiente, recomandabil insa peste suma ceruta de ei pe cap de loterist, parca 5000 de dolari, nu? Sincer, te-as ajuta cu draga inima, dar nu indeplinesc conditiile cerute pentru un ofertant de AOS. inca.

Laura T, vacanta placuta in SF daca va hotarati sa mergeti, va cred ca tanjiti sa plecati undeva numai voi singurei noi nu plecam nicaieri, ca sa iti raspund si la intrebare, o sa fim in varuieli si amenajari interioare in urmatorii 5 ani. :)) dar poate facem un rabat pentru Atlanta la toamna si NY la iarna :)

p.s. fetele cu ecuatiile, meritati statuie+bere rece :))

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ioi, Conchita, varuieli, remodelari, alea ma pasc si pe mine in fro' doi ani sau asa ceva, ca ne-apucam de o aditie. Da' oricum e cuibusorul vostru, varuiti-l cu drag! Noa, daca vii in NY o sa-ti facem (vorbesc si in numele celorlate de pe aici)o sedere tare placuta (io am bar in basement stocat cu de toate sticlele). Sper sa ajungem undeva de-o fii SF or alt oras, ca simt ca nu mai poci, plesnesc de stres si dor de-al vede' pe barbatu-meu asa cum era inainte de ultimul copil.

va pupez, ma duc acasa la bibilicii mei

Mergi la inceput

Multumesc,sunteti dragute.Dar cred ca sunt la limita cu cuma de 15 000$ caci suntem 3 persoane.sSi in plus nu cunosc pe nimeni si deci nu am adresa pt a primi green cardul si snn(parca asa?)Ma putei ajuta cu acea adresa careva?Poate ati tracut si voi prin asa ceva?!Cat despre ajunsul acolo nu ,voi inchiria ceva,nu vreau decat adresa pt. a avea unde sa le primesc si sa le spun alora ca am unde sa trag si nu voi dormi sub cerul liber 1,2 zile,mai ales ca fetita mea are 3 anisori.Va multumesc.Ma puteti ajuta?Va rog frumos!Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

America asta e mare Lizi Voi in ce stat vreti sa va duceti?

In alta ordine de idei nu e bine sa aveti containerul pentru sare la fel cu cel de zahar, pentru astfel am ajuns sa fac a doua cafea astazi, nauca..dupa ce am pescuit cu cealalta mina maimutza (de doua ori i-am zis ca n-are voie cu maimutza in bucatarie!!!) din uleiul incins prea mult in cratita uitata pe aragaz, cit m-am intors la magazin sa intorc pestii care aveau viermi, amenintindu-l pe sef cu Customer Protection, na ca am facut-o si eu pe-asta.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Mi-e indiferent unde,numai sa am unde!Orice adresa ar fi foarte buna.Cand nu stii pe nimeni......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata, ce faceti, eu sunt back in business:-)
Si sa ma lamureasca si pe mine cineva, va rog frumos, daca pestii erau de mancat sau de acvariu, cine a adus maimuta in bucatarie, din ce material e maimuta, etc, n-am mai ras de mult asa :-)))))
Happy friday, va pup!

Mergi la inceput