Intilnire DC in Montréal – 8 august
Salut la toata lumea! Asa cum spuneam, am deschis un nou subiect despre si din Canada. Va rog, mamici, tatici, sufletele din burtica si pitici... sinteti invitatii mei la o cafea virtuala, in aburul caruia putem discuta orice ne trece prin cap.
Am deschis acest subiect pentru ca m-a rugat Ira, dar si pentru ca mi s-a facut dor de o... intilneala. Ce ziceti?!? Haideti, ca acusica se termina vara si adio intilneala pina la cealalta. Ce spuneti de 1 august?
Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!
Raspunsuri
mamamariana spune:
Ce-as mai veni si eu la intalneala... Daca mi-ar veni macar invitatia la interviu pana atunci as face o betzie, eu care ma ametesc de la 200 ml de bere .
Sper sa ne intalnim curand canadiencelor
Pentru 1 august va urez sa va adunati cat mai multe si sa petreceti romaneste.
Numai bine,
Mamamariana
Laura B spune:
Hop si eu cu o fierbinte. Din pacate numai virtuala. Da' daca va vedeti voi acolo, sa ne povestiti si noua cum a fost. Plssss...
Laura
beu spune:
Salut canadiutelor!Nu sunt pesimisita de fel dar cam asa vad eu lucrurile!In rest sa recunoastem sunt si multe puncte bune care merita bagate in seama!Azi am fost la Oka si a fost super.Pe Catalin (3 ani jumatate )nu l-am prea putut scoate din apa asa de mult i-a placut.In rest eu consider ca este o datorie morala sa ajutam si noi alti noi veniti cum si altii ne-au ajutat pe noi. Mihaela
romaria spune:
Buna fetelor,
Eu sunt nou noutza prin Canada si nu stiu de unde sunteti fiecare. Eu stau in Toronto. Pe unde ziceti sa ne intalnim????
Va pup, Romaria
onutza spune:
Fetelor eu sint in Montreal ...unde si la ce ora vreti sa ne intilnim?
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza
Podeanu spune:
Cornelia eu nu pot pe 1 august.Plecam simbata asta in concediu 2 saptamini si ne intoarcem chiar pe 1 august dimineata.Dar dupa 23 ore de condus dinspre Florida nu cred ca mai sunt in stare de intilneala.Poate saptamina cealalta,pe 8 august?
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Caroline spune:
Nelia, eu sunt in Toronto, dar vin la Montreal pe 1 august sa va cunosc, daca organizati intalnirea... Tineti-ma si pe mine la "corent"
Pup you, Caro
simi spune:
Nelia, eu vin cu mare drag! O s-o iau pe Alice cu mine ca baiatul...are program separat. Va pup si m-as bucura sa ne stringem mai multe!
Cu drag, Simona
nelia spune:
Din partea mea poate sa fie si pe 8 august. Daca incepem sa „negociem“ ziua si ora, nu ne mai intilnim vara asta, asa ca eu m-am gindit sa fac asa. Propun o zi, o ora si un loc si cine poate vine, iar pentru cei care nu pot in ziua si la ora fixata, putem aranja o alta intilnire, eu voi fi prezenta (ma rog, nu iau in calcul aici neprevazutul...). Deci, eu propun data de 8 august – ca sa poata veni si Dana (nu de alta, dar e asa de simpatica, si familia ei la fel, ca ar fi pacat sa nu-i cunoasteti!). Ora 11 – nu e nici cald, nici ora de somn (decit pentru puiutii mici de tot, dar care taaree bine pot dormi in carut, in parc). Parcul Mont-Royal – stiu ca nu sint originala, ar trebui sa mai schimb parcul, dar cum data trecuta toti cei implicati in intilneala au optat pentru acest parc din diverse motive, mi-am zis ca nu are rost sa schimb parcul numai ca sa mai umplem vreo dou-trei pagini la acest subiect cu propuneri de parcuri. Pe Mangovi ii voi anunta eu. Ramine numai sa gasim un loc de intilnire in acel parc. Ce spuneti?
Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!