Intilnire DC in Montréal – 8 august

Intilnire DC in Montréal – 8 august | Autor: nelia

Link direct la acest mesaj

Salut la toata lumea! Asa cum spuneam, am deschis un nou subiect despre si din Canada. Va rog, mamici, tatici, sufletele din burtica si pitici... sinteti invitatii mei la o cafea virtuala, in aburul caruia putem discuta orice ne trece prin cap.
Am deschis acest subiect pentru ca m-a rugat Ira, dar si pentru ca mi s-a facut dor de o... intilneala. Ce ziceti?!? Haideti, ca acusica se termina vara si adio intilneala pina la cealalta. Ce spuneti de 1 august?

Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Ce-as mai veni si eu la intalneala... Daca mi-ar veni macar invitatia la interviu pana atunci as face o betzie, eu care ma ametesc de la 200 ml de bere .
Sper sa ne intalnim curand canadiencelor
Pentru 1 august va urez sa va adunati cat mai multe si sa petreceti romaneste.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

quote:
Ce spuneti de 1 august?

Unde si la ce ora ?

O zi buna,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Hop si eu cu o fierbinte. Din pacate numai virtuala. Da' daca va vedeti voi acolo, sa ne povestiti si noua cum a fost. Plssss...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beu spune:

Salut canadiutelor!Nu sunt pesimisita de fel dar cam asa vad eu lucrurile!In rest sa recunoastem sunt si multe puncte bune care merita bagate in seama!Azi am fost la Oka si a fost super.Pe Catalin (3 ani jumatate )nu l-am prea putut scoate din apa asa de mult i-a placut.In rest eu consider ca este o datorie morala sa ajutam si noi alti noi veniti cum si altii ne-au ajutat pe noi. Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor,
Eu sunt nou noutza prin Canada si nu stiu de unde sunteti fiecare. Eu stau in Toronto. Pe unde ziceti sa ne intalnim????
Va pup, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Fetelor eu sint in Montreal ...unde si la ce ora vreti sa ne intilnim?

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cornelia eu nu pot pe 1 august.Plecam simbata asta in concediu 2 saptamini si ne intoarcem chiar pe 1 august dimineata.Dar dupa 23 ore de condus dinspre Florida nu cred ca mai sunt in stare de intilneala.Poate saptamina cealalta,pe 8 august?

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Nelia, eu sunt in Toronto, dar vin la Montreal pe 1 august sa va cunosc, daca organizati intalnirea... Tineti-ma si pe mine la "corent"

Pup you, Caro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, eu vin cu mare drag! O s-o iau pe Alice cu mine ca baiatul...are program separat. Va pup si m-as bucura sa ne stringem mai multe!
Cu drag, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Din partea mea poate sa fie si pe 8 august. Daca incepem sa „negociem“ ziua si ora, nu ne mai intilnim vara asta, asa ca eu m-am gindit sa fac asa. Propun o zi, o ora si un loc si cine poate vine, iar pentru cei care nu pot in ziua si la ora fixata, putem aranja o alta intilnire, eu voi fi prezenta (ma rog, nu iau in calcul aici neprevazutul...). Deci, eu propun data de 8 august – ca sa poata veni si Dana (nu de alta, dar e asa de simpatica, si familia ei la fel, ca ar fi pacat sa nu-i cunoasteti!). Ora 11 – nu e nici cald, nici ora de somn (decit pentru puiutii mici de tot, dar care taaree bine pot dormi in carut, in parc). Parcul Mont-Royal – stiu ca nu sint originala, ar trebui sa mai schimb parcul, dar cum data trecuta toti cei implicati in intilneala au optat pentru acest parc din diverse motive, mi-am zis ca nu are rost sa schimb parcul numai ca sa mai umplem vreo dou-trei pagini la acest subiect cu propuneri de parcuri. Pe Mangovi ii voi anunta eu. Ramine numai sa gasim un loc de intilnire in acel parc. Ce spuneti?

Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!

Mergi la inceput