ora ovulatiei
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
Fetelor,am si eu o intrebare.. perioada in care esti mai umeda decit de obicei este aceasta perioada de ovulatie?.O zi buna va doresc.
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Puffy, eu zic ca este bine, si eu am folosit niste teste din alea, si zice ca iti arata ca in urmatoarele 12-48 ore vine ovulatia, deci probabil facandu-le in ziua 14 sa zicem, urmeaza ovulatia in a 15, 16 sau 17...si daca le-ai repetat e normal sa iti dea inca o zi doua rezultate pozitive...dupa mine probabil ca acum in a 16 va fi ovulatia.
Anky...poate fi un semn, dupa cate am citit, si anume mucusul devine mai fluid in preajma ovulatiei, este unul din semnele naturale care apar atunci
marin alice spune:
Fetelor este posibil la ovulatie sa ai dureri destul de mari, ma doare si cand stau in pat, sau am vreun pui de anexita?Sunt in ziua 15 si am 2 saptamani de cand fac un tratament naturist cu tincturi si Kamayani,mai are cineva dureri la ovulatie?Mucus abundent nu pare a fi,maine imi iau si temperatura, ieri m-a cam plouat nu stiu ce sa spun, poate am racit!Va rog sa-mi dati si mie un raspuns!
Sorina7 spune:
Alice...dupa mine sunt 2 posibilitati:
1.daca pana acum nu te durea asa in preajma ovulatiei, inseamna ca ai racit si ai o usoara inflamatie...se trateaza cu antibiotic, mergi la doctor....stiu din proprie experienta
2.daca iei niste chestii naturiste, s-ar putea sa fie de la ele, poate sunt stimulatoare ale ovulatiei, nu le cunosc, este doar o parere.
marin alice spune:
Multumesc pt raspuns Sorina!Nu stiu ce sa zic, m-a durut numai in ziua aceea cateva ore,a doua zi mai simteam ceva un pic, dar dupa aceea gata, nu am mai avut nimic!Poate ca o fi fost ovulatie,tincturile care le iau sunt pt asa ceva...
MURA spune:
Si eu m-am dus ieri la dr. pentru ca ma durea infiorator burta mai ales ovarul stang si am facut eco vaginala, era acolo un folicul care, spune dr. "sta sa se rupa". Mi-a spus ca o sa simt o intepatura puternica la un moment dat dupa care durerea o sa dispara. Deci poate fi si la tine, punand binele inainte, "sindromul pre-ovulator" asa cum a spus dr.
Mi-am luat si eu teste de ovulatie dar nu stiu exact cand sa le fac. Eu m-am gandit ca ar fi bine sa le fac in ziua in care imi creste temperatura. Oare sa fac si inainte?? Se pare ca eu ovulez in ziua 17-18-19 a ciclului pentru ca atunci imi creste temperatura cu toate ca am un ciclu de 28 zile f.f.f.f. regulat.
Apropo ce tratament naturist faci??? Daca poti sa imi spui.
Impreuna la bine si la greu!!!
marin alice spune:
Mura, eu am luat din tratamentul Liviei ce mi s-a parut mai important,tinct coada soricelului,branca ursului,argila care este intravaginal si kamayani....mi-am luat si ceaiurile dar de ele n-am mai avut timp, importanta este si tinct de zmeura pt ovulatie.
Inainte de ati face testul sa citesti bine prospectul, acolo iti spune cum sa-l faci, eu nu l-am facut niciodata.Oricum am citit undeva ca este bine sa prestezi inainte de ovulatie cu cateva zile, nu numai in momentul acela.
Oana_B spune:
Mura, esti sigura ca ovulezi intre zilele 17-19? La un ciclu regulat de 28 de zile asta inseamna o faza luteala cam scurta si indica o deficienta de progesteron. Poate ca ovulezi mai devreme intre zilele 13-15 si temperatura creste mai tarziu ca este posibil si asa.
Oana_B
Lorelai spune:
mura,
daca faci testele de ovulatie cind ti-a crescut temperatura este deja prea tirziu. cum zice si oana, temperatura creste dupa ovulatie la 24-36 de ore. testele de ovulatie detecteaza hormonul Lh care ajunge la maxim inainte de ovulatie, cam cu 24-36 de ore. de aceea e indicat sa le faci cu 3-4 zile inainte de ovulatie. daca testul arata pozitiv, inseamna ca ovulatie urmeaza in ziua urmatoare.
bafta la bebei,
Lorelai
tzuc spune:
Marin Alice, DA sunt persoane care au dureri in momentul ovulatiei..si eu ma numar printre ele..nu a fost dintotdeauna asa, de vreo 7 luni, aproximativ, au inceput aceste dureri. Durerea nu tine mult, max. cateva ore..dar durerile sunt ff mari nu pot nici sa merg..se schimba in fiecare luna..cand in dreapta, cand in stanga.
Anky, DA..cel putin la mine..in perioada ovulatie...mucusul este mai mult, cantitativ.
toate bune si dorintele sa vi se inplineasca cat mai repede