ora ovulatiei
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
exista situatii in care outzul traieste mai putin de 24h, de aceea se recomanda activitate artistica inainte de momentul producerii ovulatiei.. bafta heleny! o sa fie bine, stai linistita sunt vigilentzi
Medeea76 spune:
Heleny, nu-ti mai face probleme, ca nu se distreaza nimeni pe seama a ceea ce ai spus. Nu ai fost inteleasa din primul moment, atata tot, adica fetele nu-si imaginau ca, de fapt, chiar ai o problema. Tinem pumnii sa faci repede un bb.
Medeea
asi spune:
Dupa ruperea folicului ovulul traieste intre 12 si 24 de ore.In acst timp el coboara prin trompa catre uter.Daca in calea lui intalneste se produce fecundatia si rezulta blastocistul care se va implanta in mucoasa uterina la 6-7 zile de la ovulatie.
In concluzie ora ovulatiei nu poate fi prevazuta si pentru a fi trebuie sa inainte de data probabile a ovulatiei sau in cel mai bun caz in ziua ovulatiei cand cresc sansele sa ai un baiat.
Mult succes si sa auzime de bebei la noi toate aspirantele !
ASI
luli spune:
Mai dragutelor, de ce nu vedeti partea frumoasa a lucrurilor?
In perioada cu pricina va dati intalniri cu sotul in diferite locuri numai e voi stiute si prestati ca in studentie...
Eu una m-am saturat sa stau cu calendarul in fata si sa o fac la comanda.
Ne facem ca nu stim nimic ca niste complici mici ce suntem si... ma departe stiti scenariul....
Luli
E si maine o zi!
try spune:
Luli, daca ar putea fi toate aspirantele la fel de detasate ca tineeee...
Dar din pacate sunt aspirante care asteapta de luni si achiar ani de zile sa se intample evenimentul. Pentru unele din ele romantismul studentiei dispare si locul ii e luat de calcule, grafice, temperaturi, ovulatii, mucusuri si cervixuri. Ce sa facem, unele isi doresc cu disperare si fac orice. Ajungi in momente in care numai la relaxare si abenturi studentesti nu te mai poti gandi..
23+ sapt DNP 31 oct.
anis spune:
Iubita eu astept de ani de zile..am avut momente de disperare infioratoare,vroiam sa nu mai traiesc (cititi mesajele mele de acum vreo 4-5 luni)...dar singurul lucru care ma poate ajuta, si ne poate ajuta e relaxarea..sunt convinsa ca numai asa reusim...si mai sunt convinsa ca doar Doamne Doamne stie ce e rezervat pt mine,pentru fiecare.
Si chiar daca ovulul expulzat traieste sub 24 de ore, sansele sunt mici, asta ar trebuii sa cu o zi inainte de ovulatie..mai ales ca le i-a ceva ore bune la spermatozozii sa calatoreasca pana la locul de intalnire.
Nu rezolvam nimik cu disperarea...uneori lucurile nu sunt decise de noi..mai bine zis Doamne Doamne are planuri pt fiecare...important e sa reusim sa ne gasim si sa pastram echilibrul psihic,noi sa controlam psihicul si nu invers si pana una alta iubiti-va si traiti fiecare clipa ...toate vor veni la randul lor..sa ne multumim ca nu avem altele mai grave pe cap..si in rest incercati sa fiti cat mai multumite cu situatia actuala..chiar daca stiu, vrem ceva.
Eu am reusit sa gandesc asa...si stiu ca m-au ajutat rugaciunile si mai stiu ca voi reusi, dar prin rugaciune si relaxare...si daca eu am reusit...stiu ca se poate si ca multe alte fete pot reusi sa treaca pragul dificil, numit disperare.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
heleny spune:
Bine ca m-ati lamurit ca trebuie sa inainte cu o zi de ovulatie.Cat despre relaxare sper sa reusesc si eu pana la urma.
Pupici.
heleny
ana_nicol spune:
Da,Da,Da si eu sunt de aceeasi parere, PRESTATI PRESTATI si iar PRESTATI, noi asa facem si tot nu avem BB
Perseveram,
Pa
mariamunteanu spune:
Heleny,
te rog spune-mi ce ti-a spus doctorul despre sansele de a ramane insarcinata cu o sinura trompa permeabila. E si cazul meu, iar mie
mi s-a spus ca e posibil dar trebuie sa am rabdare pt. ca dureaza mai mult.
Maria
puffy spune:
cine imi poate raspunde si mie??:((
de trei zile imi ies pozitive testele de ovulatie??cum e posibil?are legatura cu tratamentul de ovulatie??sunt deja in a 16-a zi de ciclu, si sunt toatal dezorientata.