fibrom uterin (2)
Raspunsuri - Pagina 11
iriss1 spune:
Bun gasit la toate fetele!
La mine uterul a avut si are inca dimensuni mult mai mari decat ce mi-ati spus voi. Vineri, pe 01 oct. dr mi-a facut echo atat endo cat si pelvina, a stat si a analizat tot, vascularizatie...Si la mine a aparut un nodul pe care nu-l stiam inainte...este calcifiat dar destul de mare.
maryd tie cine ti-a facut embolizarea? Si mie mi-au spus ca s-ar putea sa mai am nevoie de o alta embolizare peste 3 luni, dar sper sa nu mai fie nevoie...O sa va spun dimensiunile de la "mutantii " mei (cum zice rici!) alta data, acum abia am venit de la serv si sunt tare obosita. Va pup pe toate si sa aveti sanatate si ganduri bune!
iriss1 spune:
Buna Rici!
Da, ma bucur pentru ca elimin nodulii, abia astept sa scap de burtica si de dureri, dar deja ma simt mult mai bine. Nu te mai uita dupa fibromi pe site, mai ales acum ca esti cu bebita in burtica!Eu am mers prin "95 la laboratorul de anatomie patologica si am analizat impreuna cu doctorita de la laborator, "piesa" dupa histerectomia mamei mele...nu am cuvinte sa va povestesc si nici nu vreau....dar inca mai revad acele momente...in care dr analiza si-mi explica..
Sanatate maxima si sa ai grija sa vb cu bebita!!!
carmenus spune:
Vai, fetelor, cum sa fiu sadica, din moment ce si eu sunt posesoarea unui asemenea fibromas? As fi sado-masochista. Nu, nu am vrut sa va oripilez cu poza aceea, am crezut sincer ca va ajuta. Si eu credeam ca fibromul trebuie sa fie un tesut rosu, plin de sange dar, pe cand faceam acupunctura, am eliminat ceva de genul acela. Am crezut ca e vreo secretie mai ciudata, ma temeam de vreo ciuperca. Am discutat cu doctorul si m-a luminat ca asa arata fibromul iar inainte de menstruatie este imbibat, ca sa zic asa, cu sange. Deci eliminasem bucatele din el. V-am aratat si voua ca sa stiti si sa nu va speriati in cazul in care eliminati asa ceva, in urma tratamentelor pe care le faceti. Imi pare rau daca v-ati speriat inainte. Nu mai fac.
Va pup pe toate.
Fanta spune:
Vai Carmenus ce HIDOSENIE!
Eu pe al meu l-am vazut, caci m-i l-a aratat DR. la operatie cand m-i l-a scos dar nu arata asa!
Fanta
lya29 spune:
buna fetelor
Sunt noua pe site, dar va urmaresc discutiile de mult
Sunt posesoarea unui fibrom destul de mare 10 cm, nu am niciun fel de simptom, faptul ca l-am descoperit a fost pur di simplu intamplator
Dupa ultima ecografie la care mi s-a spus ca am ajuns la 10 cm bineinteles ca mi s-a recomandat miomectomie.
S-a operat careva dintre voi la doctorita Cezara Bucur sau la doctorul Puia de la Giulesti?
alala spune:
Buna lordra.eu sunt noua pe aici.cu Denisa Protopopescu am nascut.am f.mare incredere in ea.in timpul sarcinii am capatat si eu 2 bucati fibrom care intre timp au crescut si au si citiva "prieteni mai mici"Totla Denisa ii tratez si eu la CMIB.Deocamdata le-am dat calciu si mi-am revenit cu perioada menstruala care se lungise la 10 zile de la 4.
rachel owen spune:
Lya, M.arion, bine ati venit printre noi!
Rici 21 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
maryd spune:
BUNA FETELOR!
IRISS1 - Am fost operata de Rares N si Bogdan D,dr.ginec fiind Dumitrascu.
Rachel,Adina & ,vreau sa va spun ca am reusit astazi sa descopar cabinetul Dr.Badea, unde m-am programat pt. sfarsitul acestei luni.As fi vrut mai repede, dar nu s-a putut.Ar fi o solutie sa ma duc la spital,dar acolo ma gandesc ca nu are prea mult timp si doresc sa stau de vorba mai mult cu dansul.
As vrea sa aflu pana atunci daca cineva care are in posesie vreo 4 fibroame de dimensiuni variind intre 3,5cm si 5cm ,cuprinzand in acelasi timp toate tipurile de ,a putut tine o sarcina impreuna cu acestea...s-au orice informatie care m-ar putea ajuta sa-mi formez o parere asupra situatiei in care ma aflu
La revedere!
iriss1 spune:
Multumesc maryd, multumesc pentru toate informatiile. Si pe mine m-ar interesa sa stiu raspunsul la intrebarea ta.Ce parere ti-a facut Dr. Dumitrascu?Te pup.
Salutari pentru toate fetele!