Copilasii din 2002 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La noi( Sofia implineste pe 11 sept. 2 ani) e problema cu caca.sofia face pipi la olita,dar caca nu...........
In rest, vorbeste bine, a inceput sa foloseasca perfectul compus( a scos pampas etc) si ne face bancuri.Tocmai a zis o propozitie de 5 cuvinte: nu e apa la mama!
Va dati seama ca sunt in culmea extazului...........
Dar...de ce nu vrea caca la olita? Chiar imi spune, pipi la oala, caca in pampas.....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si eu sunt socata de evolutia Marei in ceea ce priveste vorbitul. Nu o mai putem opri, acum la 1 an si aproape 11 luni, foloseste corect timpii. zice: face Mara pipi la oitza, dupa care zice: a facuuut!
stie toate personajele cartilor pe care le citim: Gemini, "Piochio", "Stomboli", "Geppeto"etc

o minune de fetitza are mama!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asa-s fetele, mai precoce!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bine v-am regasit!
La multi ani tuturor copliasilor care au implinit doi ani cit am lipsit noi de pe aici...din motive de netimp(daca pot sa spun asa!).
Noi am reusit sa 'ne lasam' de paampers ...numai cind doarme ii mai punem!Aveti idee cum se simte la buzunar?
Si Oti vorbeste ca o moara stricata, uneori ma sleieste, mai ales ca e in plina perioada de negativism is orice propozitie a ei incepe cu 'nu'.
Ieri a reusit sa ne blocheze, fara sa aiba intentia asta...hai sa va povestesc:i-am explicat ca face cu fundutzul kk si cu pasarica pipi si a repetat de atit de multe ori incit am impresia ca in capsorul ei este ideea ca se poate face orice cu chestiile alea!Pentru ca ieri ne jucam:
mami:ce faci Oti?
Oti:coduc masina!
mami:si unde o conduci?
Oti:a caiova
mami:si ce faci la Craiova?
Oti:bani
mami:pai cum faci bani, mami?
Oti:...cu pasaica...
Eram la masa toti...eu si ta-su ne-am inecat, ne-a busit risu, ne-au trecut transpiratiile...
mami:si ce mai faci Oti cu pasarica?
Oti:piipiii...
Ne-a venit inima la loc!...

pupici la cei mari si la cei mici

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

HOOOOOP!!!!!
Am sosit! A avut intarziere tramvaiul...a ramas fara curent,dar i-am pus un cal si am ajuns pina la urma!!!
Am mult de recuperat,dar acum sintem din nou impreuna si nimic altceva nu are importanta!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Sunati-ma:003 6978693887

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Dupa o mare absenta,sintem din nou cu voi!!! Cu multe noutati,dar cea mai cea noutate e ca....NE MUTAM!!!!

Azi am fost si eu sa vad casa cea noua,o vazuse doar Makis!
E mai mult decit am asteptat,are o curte maricica si are doi pomi,un ul cu lamai si altul cu rodii,ce se face oare din rodii??? Pomii sint plini de fructe.Are si loc in care pot planta flori,pot sa se joace gemenii in liniste,pe strada nu trec masini,e plin de verdeata si la mici distante are tot felul de magazine,gradinita,scoala si ub hipermarket CAREFOUR!!! Ma bucur ca plec din cimentul Atenei si ne vom umple putin plamanii cu aer curat!!!

Atena si Grecia in general e in mare febra! JOCURILE OLIMPICE S-AU INTORS ACASA,IN LOCUL IN CARE S-AU NASCUT ACUM 108 ANI,cele moderne!!!
Totul e schimbat,curat,transportul in comun e excelent...macar sa ramana asa!
Au avum o umbra grecii cu atletii KATERINA THANOU si KOSTAS KENDERIS,poate ati auzit,cu dopping control...dar viata merge mai departe!

Baietii mei au crescut,au inceput sa vorbeasca,nu mai au scutec in timpul zilei,au invatat in sfarsit sa faca la olita,la copac si chiar la toaleta...ca tati!!!!

Nu am poze noi,dar nu voi intarzia!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Sunati-ma:003 6978693887

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Theodora bine ai revenit... si spor la mutare... Ashteptam poze cu gemeni cum se joaca in gradina. Si FELICITARI pt isprava cu pampersul gand ai scapat tetot de pampers chiar ai motiv de .

Iacata-ma ca am aparut si eu dupa cateva zile... sa o iau cu inceputu ...
Am fost la San Diego cu Julian si Michael, am plecat vineri si nea-m intros duminica dupamasa, a fost o mini vacantza tare frumushica.
Am vazut Sea World cu(am stat acolo toata sambata de la 10 AM pana pe la 7 PM) tot felu de spectacole cu balene ucigashe, delfini si foci... altcev aam mai vazut rechini, pinguini, si multe animale acvatice care nu imi vin in cap acuma. Mai trebuia sa vedem urul polar dar nu am avut voie acolo ca bb era prea mic si numai de la o anumita inaltzime (47 inch) ai voie sa intri la ursi eu ashi fi vrut sa ii vad dar nu sa putut. Am mai vazut si rechini... mi-au placut mult, am umblat pe sub un tunel si in stanga si dreapta si deasupra noasta erau rechini... m-am gandit daca se sparce acel acvariu ne vor manca rechinii acolo in tunel pe totzi .. mia fpost nitzica frica . La Julian ia placut mult, aplauda si radea in hohote la spectacole iar cand ii aratam peshi si alte vietatzi vroia sa puna mana pe ele... doar la pinguini a vrut sa zica si ei ce sunt aiai si a ieshit cuvantul PIPI in loc de pinguin si radea... a, facut si multe poze, dar nu am cum s ale pun inca pe internet ca nu am cu ce le scana . Ne-a prajit nitzel si soarele mai ales pe mine si pe bb pe fatza, nu am folosit nici o crema de soare ca am uitat sa imi cumpar si acolo nu mia mai trecut prin cap asha ceva.
La Gradina ZOO a fost tare frumos , am vizitat-o duminica de pe la 9 AM pana pe la 3:00 PM dupa care ne-am intors la Los Angeles. Am vauzt si acolo lei, tigri, pantere, camile, leoparzi, porci mistretzi de mai multe feluri, hipopotam, pasari multe, panda urias, si Koala, urs brun, veveritze, multe vietatzi si acolo dar nu le mai shtiu pe toate... am facut aoclo si mai multe poze cu bb si cu animalutze decat la Sea World... bb nu a fost asha de incantat de ele cum a fost la Sea Word... a trebuit sa stea mult in carutz si cred ca sa plictisit... L-am mai lasat si pe jos dar fugea ca nebunu si imi era teama sa nu bage mana la ceva animal sa il prinda sau sa fuga in starda, acolo circula autobuze care arata la turisiti gradina zoo fara sa mai umble ei pe jos, noi am vrut sa mergem pe jos ca a fost mai frumos, ca o plimbare prin padure si din loc in loc spatzi amenajate special pt animale. An fi vrut sa mai vedem elefantzii, rinoceri si urul polar dar nu mai putea bb de oboseala si M era si el obosit si a trebuit sa ne intoarcem la Los Angeles ca deja predasem camera la hotel.. mai vedem noi restul anul viitor sau cu alta ocazie cine shtie cand.

O zi buna si multa sanatate la toata lumea si la totzi bb

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Salutari la toata lumea...
Uite aici avem poze de la 2 ani:
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Gabb - superweek-end!Citindu-te mi s-a facut dor de duca...pofta de vacanta, care tocmai s-a terminat...
Theo - bine ati revenit si felicitari pentru 'scapatul de pampers'.Si sa va bucurati in dragoste de casuta cea noua!

Oti continua sa persiste cu 'nu vreau' si deschide incet, dar sigur capitolul:CE E AIA?DAR DE CE?UNDE?CUM?....ma bucura lucrul asta, incepe sa-mi lucreze mintea ca un computer cu suflet si ne antrenam de multe ori in 'discutii' interminabile...uneori aplica si eu tactica 'de ce'-ului si o dovedesc...se enerveaza ca sint tare de cap, eu ii zimbesc si o luam de la capat...o incurajez din priviri sa intrebe...imi place foarte mult.Aseara imi spune:
-hai la nani!
-imediat puiule, stai sa vedem premierea...uite au mai luat o medalie la olimpiada.
-unde e piada?(=olimpiada)
Ta-su 'destept' nevoie mare la ora aia, zice:
-in Grecia.
-unde e Ghectzia?
-in Europa...
-unde e Euopa?
-pe Terra...
Oti se incrunta:
-unde e piada?....si pot contiuna muuuuult timp...am intervenit eu in perpetuum mobile al lor si am mers la nani!
...Pont pentru mamici:cind nu mai aveti nici un strop de raspuns la cascada 'de ce'-urilor, incercati sa-i intrebaati voi la nesfirsit...schimba singuri subiectul si aveti si voi un ragaz...
pupici la cei mari si la cei mici

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetelor,
am un sfat pe care am zis ca-l voi spune tuturor daca am ocazia. si acum se ivi aceasta ocazie. stiti la fel de bine ca si mine cat de pretios ne este timpul liber, mai ales cand venim de la serviciu si copiii cred ca venim din vacantza!!! ...
am gasit o modalitate prin care, cel putin o ora, am timp de altele: pus masa, facut ordine prin casa etc etc etc: o pun pe Bebusha sa PICTEZE. am luat bloc de desen mare, acuarele care nu sunt toxice (totusi imi mai arunc un ochi sa nu le manance), pensule, ii dau un borcanas in care pun doua picaturi de apa, si sa vedeti ce picteaza fata mea, de nu i se aude guritza vreo ora .
daca aveti si voi gaselnitze d'astea, scrieti-le ca io sunt prima care o sa le aplic! (carti, jucarii noi - nu merge mai mult de 10-15 min).

Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Bine v-am regasit.
Ne-am intors din concediu, nu prea odihniti (noi parintii), dar fericiti - mai ales cel mic. La mare a fost super incintat, tipa de fericire in apa, imi pare rau ca nu am avut un aparat de filmat, ca merita. Era asa de fericit, peste tot ! Se juca pe plaja cu toata lumea - dar numai adulti. Vremea n-a fost prea buna, asa ca nu prea ne-am bronzat, dar apa a fost foarte calda.
In Ardeal, in schimb era fericit cu toate animalele, mai ales calul si ciinele. A calarit calul, iar ciinele il stringea tot timpul in brate. Din pacate a fost cam scurt timpul si cind incepusem sa ne simtim mai bine ne-am intors acasa, dar asta e. Poate la anul vom sta mai mult si vom avea vreme mai buna la mare.
Acum continuam lupta cu olita, care in vacanta a fost aproape complet uitata: la mare a facut pipi pe rogojina, nisip, sacosa, iar in Ardeal aproape numai in pampers. Dar cind am revenit acasa ne-am adus aminte ca trebuie sa mai spunem si caca si am invatat sa spunem si pipi. A mai inceput sa spuna mai multe cuvinte, dar marea majoritatea lor tot prescurtat le spune: prima silaba din cuvint. Dar asa sint baietii mai lenesi.

Le doresc tuturor sanatate multa si sa aveti grija de puiuti !

Karina+ Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput