Copilasii din 2002 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
anna maria spune:
Gabi,multam'frumos de urari!DPN-ul meu e pe 15 si tare mi-ar placea sa nasc atunci,si daca mai e si fetita,Maria ii numele!
Teodoreiin 39+ sapt.
Samurai-lady spune:
Buna tuturor,
noi ne kinuim cu fakutul la wc :)
si tot cere Kenutz la pipi si kaka si cand il pun pe wc incepe sa se joace.CAteodata face kaka si toti suntem tare incantati si il felicitam .Cu pipi nu prea reusim :(((( tot pe covor vrea sa faca.
CUm pot sa-l dezvatz ? ca nu vreau sa dau tot o data pe saptamana covoru la curatatorie.
Pupicei si asteptam multeeeeeeee sfaturi
Kenutz are 1 an si 7 luni
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Gabbriela spune:
Samurai-lady nu eshti singura in aceasta problema .. si eu tot asha am cu bb necaz, anuntz akk, il face pe wc, dar pipi unde il scapa acolo in face, mai noi nu face noaptea pe el si dimineatz adaca il pun pe wc nu vrea sa stea, il dau jos si pana iau un pampers il face in baie pe jos , lam dojenit , mam facut suparata si tot nimic... asha ca m-am resemnat ... cand o vrea o zice el, doar nu so insura cu pampersul la fund
Gabbriela & Julian web
crissandrada spune:
Fetita mea este nascuta pe 12 septembrie 2002. Merge de la 10 luni si nu mai bea cu biberonul de 2 luni.Nu face la olita dar suntem in plin proces de acomodare si invatare. Stie cum face catelul, pisica, sarpele,leul,vacuta, rata, gasca, gaina, cocosul. Stie cum sa alunge catelul si pisica. Intelege absolut tot dar dar spune doar cateva cuvunte. Este o fetita frumoasa bruneta cu ochii albastri si destul de cuminte. De cateva zile a invatat sa spuna "nu". Sunt foarte mandra de ea.
Anina_n spune:
La multi ani, Carlita ! Felicitari, Doina ! Sa iti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii !
La multi ani, Luca Andrei ! Felicitari, Codrutza ! Sa va aduca numai bucurii si in continuare !
DianaVig, bine ati venit printre noi si felicitari pentru cei 2 anisori ai lui Angelo ! La multi ani, Angelo !
Asteptam si povesti de la petreceri !
Bine ati venit, crissandrada si printesa ! Asteptam cu frumoasa bruneta cu ochi albastri !
Gabbriela, sunteti mai bine, ati scapat de tuse ? Sanatate si pe obrajori !
In weekend s-au sarbatorit zilele orasului, zile de mare bucurie si pentru Cristina. A mancat vata de zahar pe bat(care anul trecut nu i-a placut), kurtos colacsi, cocosi(popcorn). A cautat trenuletul sa se dea in el, dar nevazandu-l a zis ca face nani, trenuletul. S-a multumit cu salteaua aceea pneumatica de sarit, pentru copiii mici. Abia reuseam sa o facem sa coboare jos. Ba, le-a fentat pe supravegheatoare si a sarit mai mult.
In prima zi, s-a speriat de clown-ul ce umfla baloane colorate(diferite forme). A 2-a zi, insa, i-a cerut un alb.
Ne-am imbogatit si colectia de carti cu "Cei trei purcelusi". Abia ajunse acasa cerea , caci ii spusesem ca la culcare vom citi cartea cea noua.
Altfel, se bucura de verisoarele ei, Medeea(7 ani si jumatate) si Patricia(5 ani), care sunt la noi intr-o minivacanta. Asa ca, m-am facut cu 3 fetite !
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
DianaVig spune:
Draga Anina, multumim pentru urari. Petrecerea a fost duminica la TelePizza un fast food care are o instalatie pentru copii cu tobogan inauntru si o multime de mingiute de plastic, cred ca sunt si pe la noi din astea. Ideea e ca s-au distrat de minune au fost doar 3 copilasi dar ... deajuns. Au facut o galagie incredibila. Am suflat in tort, am cantat la multi ani si am desfacut cadouri. Am sa va arat si poze dupa ce developez filmul. La Multi Ani si celorlati copilasi "leuti"!
lizuca spune:
Facem si noi doi ani luna viitoare, pe 5. Din vara asta, am inceput antrenamentul pentru olita si a mers destul de bine. Spune pipi de fiecare data, chiar daca mai scapa cite putin pina ajungem la oala. Punem pampers doar la culcare, mi-e mila s-o scol in miezul noptii ca s-o pun sa faca. A inceput sa asculte povesti la culcare si sa completeze - mai ales cu ultimele cuvinte sau silabe - poezioare si cintecele. E harnicuta si am grija sa ii dau mereu tot felul de sarcini usoare (de genul sa-mi dea cirlige la intins rufele, sa-i duca bunicii cite ceva, sa ne aduca papucii, ochelarii, etc) fiindca e tare incintata sa le indeplineasca. Are tentative reusite de a minca singura cu lingura, chiar si cu furculita, bea din sticla fara sa verse, cinta, danseaza, nu-i tace gura toata ziua... Copilasii vostri ce performante mai au?
gabi & alisia (22 luni)
anna maria spune:
Saliu'!Fetelor care sunteti la faza cu olita.la noi a mers cu "laudatul";a facut o data,i-am facut"bravo!!!!!"am pupat-o,am iubit-o,am laudat-o;a facut si a doua oara,la fel;si atreia oara;pina cind sa ne dam noi seama;fata a invatat sa faca la olita.Acum mai nou ea singura isi da chilotelul jos,face,apoi spune"baba"adica "bravo",bate si ea din palme si apoi isi ridica chilotelul inapoi;dupa ce face,ducen impreuna olita la oala mare(Wc),o spalam si ea o duce inapoi;nu am s-o fortez sa faca la baie(olita ei sta in sufragerie,unde isi petrece mai tot timpul si unde o poate avea la vedere soi la indemina tot timpul);sunt f.multumita!
Numai bine la toti copilasii!
Teodoreiin 40 sapt.
Gabbriela spune:
Bine ziua
Lizuca bine ia venit, si spor la poveshti cu copii din 2002
Anina_n inca eu mai tushesc, dar bb a scapat de tusa si de medicamente.. multzumim de gandurile bune.
Anna_maria noi ne luptam cu pampersu inca, pe olitz anu vre adefel sa stea pe sta daca il pun si face kk si anuntza daca il scapa si eu nu sunt pe faza, se aplauda si zice yeeeeee si vrea sa traga el apa, dar pipi ori nu shtie ce face ori nu poate sa il tzina.. ca tot pe el il face .
In ata zi o sa vin cu ceva poveshti mai frumushele .. acuma nu ma mai tzien neuronu de oboseala... spun doar atata la ZOO si la Sea World a fost superb si la bb ia placut fff mult... ce a facut si ce a zis pe aoclo cu alta ocazie.
Sanatate si fericire la toata lumea
Gabbriela & Julian web
irina_ina2000 spune:
Buna la toata lumea!
noi la 2 ani si 4 luni nu ne prea putem lauda cu facutul la olita asta deoarece caca facem pe ea de la 1 ani si 2 luni( la inceput pus dimineata cand se trezea si in timp ne spune el).In schimb partea de pipi nu merge in niciun fel .Nu sta ud daca il las fara pampers si in plus cere singur pampers si mi-l da sa il pun.Nu stiu cand va termina cu cu el dar sper sa vada dupa 1 septembrie copii la cresa si sa invete.De vorbit acum spune orice dar fara R si cu niste prosteli de ale lui ( de pilda adauga A la sfarsitul cuvintelor ) dar incercam incet incet sa invatam sa vorbim corect.Recunoaste cateva litere si preferatele lui sunt niste pozioare cu CIFRE.Stie deja cateva si repeta dupa mine sau spune el inainte sfarsitul la cate una.In plus si noi suntem la faza de Nu si Nu vreau dar luptam usor cu ea si poate va renunta la ele.
De acum insa vrem sa vedem ce va face in prima zi de cresa si va tinem la curent.
Numai bine!