Copilasii din 2002 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

LIANA - ALEXANDRA LUANA(LULU)-17.09.2002
In curand vom implini 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

ANA-OANA, metoda ta am sa o aplic si eu.Iti multumesc.Am sa va scriu ce rezultate a dat.Dragelor ati renuntat la scutece?Daca da cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

lulu_boches bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, te-am trecut si pe tine pe lista, potzi verifica lista daca vei la pagina nr. 1 .
Cu pampersul ... ne chinuim inca, unele dintre noi au reuhit isprava... daca citeshti nitzel in urna vei vedea ca pampersul aici este subiect in TOP.
Karina poze noi din concediu nu ai adus sa vedem si noi flacau tau?
ana_oana la al meu merge ffe bine urmatoarea metota, si 2 - 3 ore sta singur in camera lui. Toat ecartzile cartonate le dau jos de pe raft si pe pun la indemana lui, cutia cu cuburi o deschid si o las pe mocheta, si inca 5 jocuri cu lunimi, sunete, alfabet, culori animale si car evb cu el le las toate pe jos ... Se joaca piciu cu fiecare pe rand si cant sa plictisit de toate iese din camera... cel mai tare ii place acest model de joc
http://www.fisher-price.com/US/ltm/default.asp?index=0§ion=ltm&id=27511&name=Learn%20Through%20Music

Daca avetzi posibilitatea sa il luatzi vil recomand cu multa incredere.
siord am vazut pozele cu Oti, este o scumpa mica si dulce, sa itzi traiasca si sa itzi aduca multe bucuri. Sa shti ca link-ul care l-ai dat tu nu merge cu poze, a trebuit sa il iau din profilul tau personal sa pot vedea pe Otilia
Abea ashtept sa vb si eu cu al meu cu vb tu cu a ta micutza.
Eu nu am nautatzi...
Pupici si sanatate la toata lume si la totzi bb

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Costin - 19.10.2002
Un nazdravan si jumatate.

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Va salutam si noi dupa o mica pauza si va spunem ca ne putem lauda ca am inceput sa renuntam la pampers.Avem deja trei nopti de cand noaptea il tinem pe noi dar il gasim uscat si cum ne trezim cerem olita, iar in timpul zilei spunem din timp ca vrem sa facem caca( adica pipi ).E drept ca problema de caca la oala nu se mai punea de cateva luni la noi deoarece faceam fara probleme.
Asa ca ne laudam ca la exact 2 ani si 4 luni am inceput sa constientizam ca trebuie sa facem la oala si nu pe noi.Oricum mai avem un pic de luptat pana incheiem intreg procesul dar este un inceput bun.
Va pot spune insa ca nu a existat la noi vreo metoda anume ci doar am zis ca trebuie sa-l facem sa inteleaga ca trebuie sa spuna cand vrea sa faca si ca toti copii mai mari asa fac.
Va pupam pe toti si va mai tinem la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Azi-noapte Oti a avut program+...super-odihnita pe la 3am, dupa fro 6 ore de somn, s-a anuntat in patul nostru ... cu un arsenal de giumbuslucuri, recunosc, nu tocmai hazlii la ora aia...ma ciupea de obraz, de nas, chicotea, se urca in capul lui ta-su...si intreba constant la juma de minut:'mami, se saci?'...de parca nu era clar ce fac la ora aia...mai bine zis, ce incerc sa fac
In rest, am avut un we super, am fost la tiribombe in parc, ne-am plimbat, a tra o cazatura in apa - bine ca iau bulendre de schimb dupa mine! - a chirait cind am dat-o jos din trenuletz...a chirait cind ne-am urcat in autobuz...a chirait cind ne-am dat jos din autobuz...a chirait cind am intrat sa luam piine...a chirait cind i-am dat sa manince...si m-a apucat si pe mine chiraitu' si am pus-o la culcare...si aici jale mare:'mi-e somitza, nu dom, mi-e somitza...', 'pai bine Oti, nu ma rog de jumaa' de ora de tine sa maninci?'...'mi-e somiiitzaaaa, pap tot si ciobitza'...si a papat...si s-a terminat cu chiraitu', ne-am impacat si au trecut norii...

pupici la cei mari si la cei mici....

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna ziua mamici si pitici. Va pupam ca ne-a fost dor de voi.
Ne-am intora si noi din concediu unde ne-am distrat super. Acum ii spun in fiecare seara mandarinei povestea cu fetita carina care a fost la mare cu mami si cu tati si nu-i placea apa pentru ca era rece si tipa "gata-gata"cand o udau valurile pe picioruse.
Am fost o saptamana la tara unde ne-am balacit in bazinul gonflabil si una la mare, in care am facut pipi in bazinul gonflabil al unei fetite pe plaja.
Acum ne jucam pana cadem late de oboseala, o mai luam la poponeata cand muscam pe mami si ne-a pocnit ceva mai tarziu faza cu tot ce zboara (si nu numai) se mananca, drept pentru care am profitat de o secunda de neatentie a lu mami si am gustat nisipul de la groapa de nisip. Mai incercam sa facem castele in nisipu pisicii si nu pricepem de ce se enerveaza mami la faza asta.
In rest, crestem, papam tot si spunem ca "buna papa".

Se straduieste sa faca pipi si caca la olita daca inca nu a reusit performanta. In plus, in timpul somnului isi desface pampersul drept pentru care azi dimineata era patul plin de "noroc". :))
Incerc sa pun niste poze din vacanta.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Bine ai venit Manuc la poveshti cu copii din 2002, ashteptam mai multe date si ispravi despre Costin
Nadina frumo sconcediu atzi avut.. ashtept cu nerabdare poze cu micutza ta.
Siord Oti este o nazdravana ... sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucuri. Cat despre program d ejoaca pe la ora 3 AM si al meu face uneori asha, numai ca nu vb cu mine, doar ma ciupeshte si rade singur...
irina_ina2000 felicitari cu reushita cu pampers-ul
Eu nu am decat veshti rele, Julianin loc sa progreseze cu pampersul da inapoie si ce a invatzat.. adica pana acuma zicea ca face kk si mergema la tron cu el, acuma vine si zice ca face kk dupa ce la facut in pampers, si daca il intreb de ce ai facut pe tine mai copile, incepe sa planga, nu ma rastesc la el, si nu il cert, dar zau ca nu mai shtiu cum sa fac sa invetze o data la tron, are deja un an si 10 luni.
Fetelor voi cum atzi procedat, de cate ori pe zi atzi pus copii pe olitza, la ce intervale de timp? Datzi-mi un sfat ca nu mai shtiu ce sa fac. Oare ma grabesc eu cu el, est einca prea mic sa shtie sa se tzina pana ajunge la tron... AJUTOR

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Gabb - io zic sa mai astepti sa creasca!O sa vrea el singur pina la urma.Si eu am tot incercat cu Oti variante si variante, de la pus olitza ostentativ la 'vedere'(numai in bucatarie pe masa nu am dus-o:)) ), pina la faze tembele de genul 'rid copiii ca faci pipi pe tine' - si degeaba!!!Cind in mintea mea se stingea orice sparantza, Oti victorioasa a cistigat razboiul cu olitza - a inceput sa ceara, intii kk si la 2 ani si o saptamina pipi, acum chiar tzine un pic pina aduc obiectul din baie si striga fericita:'nu da dumuuu, nu da dumuuuu'.Oricum incearca sa nu-i mai pui pampers cit nu doarme, eu asa am facut de cum s-a incalzit, si chiar o ignoram citeva secunde cind se murdarea - nu le place deloc senzatia ... si incet , incet s-a prins cum tre' sa faca sa nu mai fie uda.Asa ca stai linistita nu e nimic pierdut:)), o sa invetze si asta, doar nu o sa aiba pampers cind e ginere:)).
Nadina - bine ati venit din conced, pozulici aveti?
pupici la cei mari si la cei mici

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Nadina,

multumim de felicitari dar eu cred ca este inca prea mical tau ca sa ceara olita.E drept ca Alexandru face caca la olita de pe la un an dar nu pentru ca cerea el .Noi invatasem deja ca el face deobicei dimineata cand se trezea si-l puneam pe olita atunci sau daca nu seara inainte de culcare.Sa stii ca au fost si multe accidente dar in mare a functionat .Oricum cat statea pe olita am stat cu el, ii spuneam cate in luna si in stele si ne jucam permanent ca sa nu se simta ca si cum ar fi pedepsit.Iar cu pipi sa stii ca el are 2 ani si 4 luni si multi imi tot spuneau ca de ce nu il dezvat de pampers odata ( de parca eu nu vroiam).Parerea mea este ca fiecare are un timp al lui cand face fiecare lucru.Oricum succes si asteptam vesti.

Mergi la inceput