moldoveni din toate colturile (3)
Raspunsuri - Pagina 9
liviujuristul spune:
Bravo lor,bravo voua.
Este minunat sa mai schimb o impresie cu voi.Profit din plin,mai ales de cand sefa ne permite sa ne verificam si sa transmitem si de la Oficiu -Directie ,e-mail.A obtinut aprobare de la cei care se ocupa cu "Documentele clasificate".E o.k. sa ai sef o femeie,mai ales ca si ea este moldoveanca,de fapt aproape toate colegele sunt moldovence.Apropo,acum a venit si o basarabeanca detasata de la Chisinau la noi in schimb de experienta ca si Consilier de Stat in jurisdictie,e "trasnet" tipa,si maritata si cu copilas.
Am o intrebare fetelor,voi sunteti la studii sau maritate in strainatate?Tare imi doresc,cand voi termina cu munca si voi ajunge la pensie sa ma stabilesc undeva "departe de lumea dezlantuita" pe o insula insorita sau de ce nu in Japonia sau America...dar mai este timp...pana la pensie...vise de pensie...Deocamdata ma multumesc cu ce am,ca asa este bine.
Pa, tuturor,oriunde ati fi,un moldovean cumsecade se gandeste la voi si va doreste toata fericirea din lume.
remy spune:
Si eu sint din Roman dar acum sint tocmai la capatul pamintului si imi este tare dor de acasa,abia astept sa ajung la anul acasa.
BB23 spune:
SCUZATI-MA CA IMI BAG NASUL, DAR SI EU SUNT MOLDOVEANCA, NASCUTA IN CONSTANTA. PARINTIIMEI SUNT AMANDOI DIN SUCEAVA..
SUNT TARE MANDRA CA SUNT MOLDOVEANCA...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
liviujuristul spune:
Ce mai faceti?Unde o sa va petreceti revelionul?
O sa faceti cozonaci ca pe la noi,friptura de porc si altele?
Cu vinul cum stati?Veniti in tara?
paula2003 spune:
Si eu sunt din Bacau dar m-am mutat in capitala.
Pupici tuturor ca tare mi-e dot de moldova.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
S.L spune:
liviujuristul,de ce nu ne spui tu unde faci revelionul?Am o idee,poate-ti fac fetele din Japonia o invitatie!Scuze,am uitat sa ma prezint:sint noua,sint Laura si sint moldoveanca.Vreau si eu sa fiu cu voi!
Veve spune:
quote:
Originally posted by S.L
Vreau si eu sa fiu cu voi!
Cu noi, ?Esti sigura?
PS Moldovianca di pi undi?
Irina,veve & croko
pozici
silvia_popa spune:
e-he-heeei, liviule,eu mi-s din campulung moldovenesc si vin acasa de sarbatori.mi-e cam frica pentru ficatul meu,ca numa' ce-ajung si ai mei taie porkul,sa nu mai zic de zacusti si alte bunataturi.ei, ti-am raspuns la intrebari?
silvia
monicar spune:
Vreau si eu aici!
Eu sunt din Galati, sotul din Vaslui.
Nu am mai intrat de mult timp pe forum, acum sunt in Tokyo.
Avem un baiatel de 14 luni, in Galati, la ai mei.
Intrasem acum sa va spun ca am o bona buna disponibila, si asa am gasit clubul asta al moldovenilor. Va trebui sa ducem baiatul in Vaslui, la bunicii ceilalti si bona din Galati ramane fara job. E o femeie super, 50 de ani, a avut grija de Mihai, il iubeste, suntem incantati de ea. O platim cu 2 milioane, obligatii: hranit copil, spalat, plimbat zilnic. Stiu ca mi-a fost greu sa o gasim, asa ca vreau sa o recomand unor mamici din Galati.
Contactati-ma pe raiceam@yahoo.com daca vreti sa va pun in legatura cu ea.
Succese,
Monica
S.L spune:
Draga Veve,de ce scoti limba?Glumeam,imi esti simpatica!Sint din Bacau si sint singura,o mamica singura.Imi place sa spun despre mine ca sint un adevarat exemplar de forta umana.Am doi copii frumosi si sanatosi,Ioana de 6 ani si Ionut 3 ani,muncesc pina la epuizare pe-un camion,sint sofer dar o fac cu drag pt.puisorii mei,ii cresc si-i ocrotesc cu toata dragostea din lume(cu ajutorul mamei mele)si sintem foarte fericiti!Consider ca in viata trebuie sa te bucuri de ceace ai,nu sa te plingi de ceeace n-ai.Imi doresc,copiii mei sa aiba caractere puternice,dure,neinfluientabile si fara complexe.Sa-si asume riscuri,sa viseze,sa "construiasca",sa greseasca sa o ia de la capat si sa reuseasca.Sa nu fie la mila nimanui,sa nu-si dea demnitatea pt.un chilipir.Sa nu cedeze in fata niciunei amenintari,sa nu se plece in fata niciunui stapin.Sa stea mindri,drepti,neinfricati,sa gindeasca si sa actioneze dupa capul lor,sa se bucure de ceeace vor realiza,sa infrunte lumea curajos si sa poata spune:aceasta,cu ajutorul lui Dumnezeu,eu am facut-o!Cred ca v-am timpit de cap.Va pup pe toti,Laura