moldoveni din toate colturile (3)
Raspunsuri - Pagina 10
gabrielat spune:
Buna la toata lumea!
Si eu sunt moldoveanca din Botosani. Am un baietel de 6 ani si 4 luni.
Ma bucur ca sunt atatia din Botosani, chiar as vrea sa mai schimbam impresii, poate reusim sa ne cunoastem un pic mai bine!
Numai bine!
S.L spune:
Sa-ti traiasca baietelul Gabrielat!Doar cu botosaneni vrei sa te cunosti mai bine?Eu asa am inteles.
Veve spune:
quote:
Originally posted by S.L
Draga Veve,de ce scoti limba?Glumeam,imi esti simpatica!
mea era doar replica la tau-figurina mai putin obisnuita pt.cineva care vrea sa para prietenos!
Inafara de asta,toata stima pentru ceea ce faci si ce ti-ai propus!
Sa-ti traiasca puiutii si tu pe langa ei!
PS Aaaaaa si-un inapoi.Iti eram datoare!
Irina,veve & croko
pozici
gegea spune:
Salutare, fetelor!
Ma bucur din suflet ca va intalnesc aici!
eu sunt din botosani si de putin timp ne-am mutat in constanta. Mi-e dor de locurile moldovenesti!
De la 18 ani sunt plecata de acasa..la faculta, apoi la familia sotului o perioada si acum pe teritoriu neutru.
Sper sa ma primiti cu caldura si sa ma treceti si pe mine in listuta!
Veve, noi ne cunoastem deja. Unde esti tu acum?In bucuresti?
Multi pupici!
Geani&pui de om
Veve spune:
quote:
Originally posted by gegea
Veve, noi ne cunoastem deja. Unde esti tu acum?In bucuresti?
Multi pupici!
Ne cunoastem?????...Io-s pisti ocean!
Irina,veve & croko
pozici
gegea spune:
Sorry, Veve!
M-am referit ca ne "cunoastem" de pe forum...tu m-ai "invitat" sa merg si la "mamici din constanta"...
Sorry inca o data!
Geani&pui de om
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetelor!!!
Si eu(noi) suntem moldoveni!!! Eu si mama - nascute in Iasi, si apoi am locuit - de la 2 ani - numai in Botosani... Tata si Sabina(sora) - nascuti in Botosani.
Pe 1 august 2002 - am cunoscut iubirea vietii mele - Doru - nascut si crescut pe taramurile Botosenene
Asa ca va rugam sa ne treceti si pe noi pe listuta, chiar daca acum suntem in Canada, si cealalta iubire a vietii mele - Nathalie e nascuta aici... avem de gand sa ne reintoarcem intr-o buna zi pe plaiurile natale!
Andreea, Doru si Nathalie
HelleneC spune:
sper ca nu e tarziu! salutari la toti moldovenii!
Eu sunt nascuta in Suceava, traiesc aici, muncesc aici... iar al meu sot e din Botosani, insa de mai bine de 15 ani pe aici se invarte si mai are nostalgia Botosaniului! Bebe al nostru e sucevean get-beget!
Veve draga, daca incapem si noi pe lista, ar fi super!
mai povestim!
de la Elena & George & "huzband"
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561