Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ingridnen spune:
Hello Ioana,
Cartea am comandat-o pe Internet si am primit-o prin posta. Banuiesc ca exista si in Austria.
Dar numai ca sa-ti dau un exemplu pentru un meniu din "prima faza" (cea fara fructe,paine, orez, cartofi, paste, morcovi...):
Mic dejun
250 ml suc de legume
2 buseuri cu legume (o "chestie" cu spanac si branza si oua la cuptor)
Cafea decofeinizata sau ceai decofeinizat cu lapte degesat si inlcuitor de zaahr
Gustare de dimineata
1 felie branza mozarella cu continut redus de grasime
Pranz
Piept de pui la gratar cu salata verde
2 linguri sos vinegreta cu otet sau alt sos pt. salata fara zahar
Desert aromat pe baza de gelatina, fara zahar
Gustare de dupa amiaza
Telina umpluta cu 1 triunghi de branza topita cu continut redus de grasime
Cina
Somon la gratar
Sparanghel fiert la abur
Salata mixta (castraveti, ardei, rosii, verdeturi)
Ulei de masline si otet dupa gust
Desert
Crema de urda cu vanilie
Prima data cand am citit, m-am si speriat - cand sa le fac pe toate astea daca eu plec la 8 dimineata si vin la 7 seara. Dar, vorba ta, se pot face si alte combinatii cu alimentele permise. Important este sa nu ne "atingem" de cele interzise. De maine ma apuc si eu.
Succes in continuare la dieta
Ingrid
justasmallkiss spune:
Aoleu!!!Pai la asemenea meniuri,vorba ta...nu mai ai timp de nimic...te pui numai pe gatit!
Poate ca nu e prea corect cum tin eu dieta...dar...cum am zis...e ceva sa scoti din meniu painea si celelalte care defapt ingrasa cel mai mult!
Eu mananc 3 mese pe zi din ce e permis...sa vedem poate merge!
Succes si tie Ingrid la slabit!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
laura radulescu spune:
Eu am un amic, barbat deci, care a slabit 15 kg in 2 luni cu dieta South B. Nu a respectat meniurile din dieta, dar si-a combinat el alimentele permise. Nu a suferit de foame nici macar o zi, nu a avut ameteli si alte din astea. Se pare ca da rezultate!
Laura B spune:
Cum merg dietele?
Am luat si eu cartea cu South Beach. Inca nu m-am apucat de regim, nici cumparaturile nu le-am facut. Pentru fetele interesate vreau sa completez la alimente interzise in prima faza in afara celor deja mentionate:
- ficat de vita, carnea de vita cu grasime pe ea
- picioare si aripi de pui, pielea de la carnea de pui
- brinza brie, edam, si cele grase
- sfecla
- morcovi
- porumb
- orice fructe si suc de fructe
- orez
- laptele (pana la 2%)
- laptele de soia
- dulciurile- chiar cele sugar-free- trebuiesc limitate de 75 calorii/zi
Puteti gasi si pe net informatii despre indexul glicemic al alimentelor; dieta asta recomanda in general si in toate fazele utilizarea produselor cu index glicemic mic.
Nici eu nu am de gand sa prepar retetele lor; poate o sa incerc cateva, dar fara sa stau prea mult la bucatarie, daca se poate.
Succes fetele! 
Laura
Poze noi
justasmallkiss spune:
Fetelor merci mult pt informatii....eu cum nu am cartea,nu aveam asa o lista larga de alimente pe care nu am voie sa le mananc!
O rugaminte....daca aveti timp...pe saptamana viitoare...puteti scrie ce se permite in plus in faza a doua?
Va pup...merci muult!
Eu de luni pana azi am aproape 2 kg jos....si avand in vedere ca am"problemele lunii"...poate dupa ce trec,se va mai duce putin!
Am inteles ca in zilele cu pricina,cāntarul arata mai mult!
Eu am o problema,nu pot sa beau apa....daca beau juma' de litru pe zi,sunt fericita!
Asa ca pot sa ma astept sa slabesc mai putin....pt ca si apa ajuta ffffffffff mult la slabit!
Spor la spabit!
IOANA
ingridnen spune:
Hello fetelor,
Sant in a 2-a zi de regim South Beach. Am inceput sa-mi fac tot felul de combinatii din alimentele permise si una peste alta, regimul nu mi se pare dificil. Eu oricum nu ma prea omoram cu fructele asa ca nu-mi lipsesc. Iar apa beau intre mese, poate ajung la max. 1 l pe zi... Important este ca nu mi-e foame.
In faza a 2-a sant permise fructe (mere, capsuni, pepene galben, caise, portocale etc, - dar in limite), cate o felie de paine integrala, paste din grau integral, orez brun, iaurt degresat, cate o tableta de ciocolata amaruie. De ex. nu mai mult de 2 alimente din cele de mai sus pe zi. De ex. la gustare 1 mar si seara, la cina, o felie de paine.
De evitat: paine alba, paste din faina alba, orez alb, sfecla, morcovi, porimb, cartofi, banane, fructe din compot, ananas, struguri, pepene verde, miere, inghetata, gem.
Dupa 1 saptaman de regim ma cantaresc si va spun si voua ce-am realizat !
Succes in continuare
Ingrid
justasmallkiss spune:
Cum merge dieta fetelor?Coboara kg-le?
La mine doar 2 sunt jos...de lunea trecuta si pana acum....dar ma bucur,sunt bune si alea decat deloc!
Nu am pus gura pe alimentele nepermise...dar din cele permise am mancat si putin mai grase...si probabil din cauza asta nu am dat mai mult!
La branzeturi ma refer...am mancat orice...lapte acru...branza telemea....etc!
Spor in continuare!
IOANA
ingridnen spune:
Buna,
Maine ma cantaresc si eu ("implinesc" o saptamana de regim). In ce priveste lactatele, eu n-am mancat decat branza de vaci dietetica, branza topita "light" (cate o felie) si din cand in cand un baton de mozarella. Si eu sper la vreo 2 kg in minus. Oricum, in prima faza se slabesc intre 4-7 kg in 2 saptamani , deci cu 2 kg pentru o saptamana ne aflam inca in limita....
Succes
Ingrid
ingridnen spune:
Revin dupa cum am promis.
Am slabit 2,5 kg in prima saptamana de regim, uraaa! Numai ca m-am cam plictisit de meniul meu... Oricum, mai am de rezistat 1 saptamana si trec la faza a 2-a !
Ingrid
Georgia2 spune:
Buna Ingrid,
Cam ce ai mincat tu in prima saptamina de SOuth B.? Urmezi retetele din carte?. Si eu tin de o saptamina dar nu am urmat meniul din carte ci mi-am gatit combinind alimentele permise. De exemplu am facut tocanita de pui cu ciuperci si sos de rosii sau chili. Sper ca e bine, nu m-am cintarit inca.
Keep in touch