Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Kaiva spune:
Buna,
am intrat si eu pe site-ul cu dieta si mi se pare interesanta.Am incercat pana acum foarte multe diete,unele au dat rezultate pe moment,altele nu le-am putut eu tine....
Ma alatur voua cu aceasta dieta,sper sa rezist 2 saptamani!!
Dupa cate am inteles eu nu e voie alsolut deloc in prima faza:paine,paste,orice fel de patiserie,zahar,fructe si bauturi alcolice.
Ma gandesc sa-mi fac eu un meniu din alimentele permise si sa vad cum merge.Intrebarea mea este:se pot manca alimente permise in orice cantitati??
astept sfaturi de la cele care au inceput deja dieta,multumesc
ingridnen spune:
Am reusit sa slabesc 7 kg in 5 saptamani. Primele 2 saptamani au fost cele "stricte". Mi-am facut si eu combinatii din alimentele permise, nu am respectat chiar retetele din carte. Din anumit alimente se pot consuma portii "mari" - in general masa de pranz si seara: piept d epui la gratar, muschiulet de porc (in staniol, la cuptor),peste slab la cuptor spanac, conopida, varza, dovlecei, mazare, fasole verde, vinete. Eu facema "mincare" adica caleam ceapa in putin ulei de masline si pe urma adaugam cele de mai sus. Oua de asemeni nelimitat (cine poate). Sunca de curcan 2 felii pe zi, batoane mozarella 2 pe zi, ardei nelimitat, rosii decat una pe zi (aici am cam trisat..), branza de vaci slaba 1/2 cana (eu o amestecam cu ardei tocat si asta era gustarea de la ora 10). Gustarea de la ora 17 a constat in 15 migdale sau 30 buc. fistic.
Acum mananc si fructe (mere, pere), si iaurt degresat, si cand si cand un pic de paine neagra (mi-am luat masina de paine si imi fac eu).
Nu mi-a fost foame niciodata si una peste alta, cred ca am nimerit regimul care mi se potriveste.
Succes si voua !
Ingrid
Kaiva spune:
Foarte incurajator ceea ce ai scris.7 kg in 5 saptamani e super,dar fiecare cred ca reactionam diferit.Spune-mi te rog in primele doua deci in alea stricte cat ai reusit sa slabesti?
ingridnen spune:
In primele 2 saptamani am slabit 4 kg (in carte scrie ca se slabesc 4-7 kg, asa ca m-am incadrat...). Pe urma cate un kg pe saptamana in urmatoarele 3 saptamani. Joi "implinesc" 6 saptamani si sper ca am mai slabit 1 kg de joia trecuta...
Ingrid
Kaiva spune:
Ai mai incercat si alte diete?eu am mai scris ca da si crede-ma ca nu a mers nici una.Azi eu am mancat asa:
dim:cafea cu indulcitor
pe la 11:2 felii de sunca de curcan si 2 felii de mozarella
La 16:doua rosii cu branza de vaca,ceai de fructe si lapte
diseara:inca nu stiu
E bun meniul meu??
Emilly spune:
Ma apuc si eu de dieta...
spuneti-mi fetelor, carnea trebuie sa fie numai gratar preparata, sau poate fi si fiarta sau prajita?si ce stiti de pop corn cele dietetice sunt permise??multumesc mult!
mai am o mica intrebare, uleiul de floarea soarelui in salate de legume o fi ok?sau e mai indicat cel de masline?mie nu-mi prea place ca schimba gustul mincarii...
Emilly si
Ilinca 
Georgia2 spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt in a 2-a zi de dieta South Beach.
Am incercat si saptamina trecuta dar vazind ca dupa 5 zile nu am slabit deloc (m-am cintarit vineri) m-am cam descurajat si am trisat. Asa ca... saptamina asta am luat-o de la capat.
Emilly - cred ca e mai bine sa consumi carnea fiarta sau la gratar. In carte scrie ca se poate folosi ulei daca nu depasesti 2 linguri pe zi dar, din experienta mea, cred ca nu e bine sa prajesti. Eu, prima data cind am incercat, mi-am facut un fel de "mincarica' din alimentele permise. De exemplu faceam tocanita cu carne de pui, ceapa si ciuperci. Nu foloseam faina sau altceva pentru sos, numai caleam ceapa si adaugam restul ingredientelor. Rezultatul a fost ca nu am slabit deloc. asa ca acum mainic un gratar cu salata sau spanac
pe de alta parte multa lume isi gateste asa si totusi slabeste. Cred ca depinde si de cite kilograme ai de pierdut si de cit de mult carbohidrati obisnuiai sa maninci (cartofi, paine, orez).Eu nu prea ma omoram cu painea si cu dulciurile nici inainte si probabil organismul meu e mai obisnuit cu o dieta mai saraca in zahar.
Ingridnen - felicitari. M-as bucura sa am si eu rezultatele tale.
Kaiva spune:
Azi am o saptamana de cand am inceput dieta,intradevar am slabit 2 kg si sunt foarte mandra de mine.Nu pot sa spun ca am rabdat foame dar mi-a fost pofta de dulce si de fructe.Intr-o zi am trisat si mi-am luat un suc de grapefruit...
E singura dieta de care m-am putu tine pana acum si va rog sa ma credeti ca am incercat pana acum muuuulttteee.
Sper ca dupa inca o saptamana sa mai am 2 kg in minus!!
Succes si voua si astept impresii.
Kaiva spune:
Buna intrebare ta!!
Eu as vrea vreo 8 dar daca o sa fie mai multe nu spun nu.De ce intrebi ,ai si alte diete interesante?