Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Georgia2 spune:
Nu Kaiva, n-am idee de alte diete in afara de asta si "Fat Flush diet" care e cam la fel: fara carbohidrati, fara anumite grasimi. Pina la urma toate se reduc la traditionalul "fara paine, dulciuri, orez si cartofi". Mai greu e sa te tii de dieta. Eu in ultima vreme am cam tristat dar sper sa revin cu forte noi.Nu-mi propun o data, ma voi reapuca cind simt ca sunt in stare. Eu vreau sa slabesc cam 5 kilograme dar nu m-am putu tine de South Beach din cauza oualelor de dimineata. Aparent ficatul meu nu s-a prea impacat cu ele si desi nu am probleme (am facut analize de curind) la ora asta simt ca daca vad un ou mi se face greata. Tu ai mai trisat de-a lungul dietei? O mai tii?
Kaiva spune:
Buna,da incerc sa mai tin dieta dar am mai si trisat,am baut suc de fructe si intr-o zi am mancat smochine ca muream dupa ceva dulce,practic duminica ar fi doua saptamani si o sa-ti spun dupa ce ma cantaresc daca am mai slabit sau nu.
Eu oua nu mananc in fiecare dimineata nici nu am stiut ca asa trebuie!!pur si simplu am scos total din alimentatie painea,cartofii,orezul si dulciurile,oare am facut ceea ce trebuie??
In rest din celelalte alimente am mancat cum am vrut eu .Nu stiu ce fac dupa ce termin prima etapa ,am inteles ca pot sa iintroduc fructe,nu?
Liliann spune:
sa va spun "dieta" mea, in cazul meu functioneaza, am renuntat de vreo 2-3 ori la ea si m-am ingrasat la loc (adica 3-4 kg care nu ar trebui sa existe, ca trotul sa fie ok).
deci e foarte simplu, sunt niste reguli de urmat:
-mananc dimineata bine , orice ar fi (musli cu lapte/iaurt, ou, sandwichiuri cu tot felu), ceea ce ma tine pana la 12-1
-la servici manananc iar aceleasi chestii ca mai sus
-ajung acasa si mananc ciorba-supa fara paine (asa m-am obisnuit) si felu doi, orice ar fi,orice am gatit prin casa,nu conteaza
-inlocuirea painii cu graham (cantitate nelimitata)
-mancarea care se poate manca fara paine o mananac fara paine (ex: ciorbe/supe, piure cu orice, cartofi prajiti cu orice, spaghete etc)
sper sa va poata ajuta aceasta chestie, la mine fuctioneaza f.bine
succes
Georgia2 spune:
Kaiva, nu trebuie sa maninci dimineata oua dar daca esti obisnuita sa maninci dimineata asta ar fi cam singura optiune pentru ca fulgii sau painea sunt interzise in prima faza. In a 2-a poti sa reintroduci carbohidratii treptat, orice vrei tu (orez, fructe, chiar si paine) dar sa urmaresti daca mai slabesti sau nu. In a 2-a faza e normal sa slabesti 0.5-1 Kg. pe saptamina. daca nu se intimpla asa inseamna ca ai introdus prea multi carbohidrati.Daca slabesti in continuare e ok. El explica in carte ca fiecare avem o anume toleranta la acesti carbohidrati. De exemplu in faza 2 tu poti introduce 1 mar pe zi si sa nu mai slabesti iar eu sa maninc si orez si paste si tot sa slabesc (ce bine ar fi!!).Deci fiecare trebuie sa urmareasca raspunsul organismului.
Kaiva spune:
Azi vreau sa spun ca am calcat-o pe bec rau de tot!!Am mancat ciocolata si vreau sa spun ca a fost asa de bineee.Pacat pentru ca mai aveam doar 3 zile pana cand se faceau cele doua saptamani,sper sa se vada macar ceva si eu intentionez sa continui tot asa adica fara paine si fara paste,orez etc,cu dulciurile nu stiu ce sa spun,ma voi stradui sa nu fie foarte multe!!
Duminica ma cantaresc...
Emilly spune:
Da si eu am trisat, maninc smochine in ciocolata si va scriu...nu pot sa ma gindesc toata ziua la ele.Ieri am reusit sa nu maninc nimic dulce dar azi....cu piinea si restul nu am probleme.
gata le-am ascuns sa nu le mai vad, greu cu slabitul asta...e prima oara in viata cind sunt grasa si tre sa slabesc...nasol!
pupici si spor la slabit!
aluna spune:
Haideti dragutelor unde v-ati ascuns,in frigider?ha ha ha!!
Voiam si eu sa ma alatur voua dar vaz ca nu mai e nimeni in zona,ati abandonat?
Voiam sa aud impresiile voastre,merge nu merge...
Eu sint pierduta,vreau si eu o lista cu alimentele permise,asa sa o lipesc pe frigider,cit si cum sa gatim,ce mincam dimineataetc,grasimi cum si cit?Am mers pe situl respecti dar cu meniurile de acolo si cu stilul de bucatareala de acolo nu ma impac,sa adptam totul la bucataria noastra traditionala,nu ar fii mai bine!Mie-mi plac supele si ciorbitele cu si fara carne pot sa maninc?
HAIDE-TI SCULAREAAAAA!!!!!
Va pupa,
ALUNA si BULINA ei
Kaiva spune:
Buna fetelor,eu nu am abandonat dar vazand ca nu scrie nimeni nici eu nu am mai scris.Am mai calcat pe bec cu dulce si sucuri de fructe,am gasit un suc foarte bun pe care scrie ca nu e cu zahar deloc,este de grapefruit si e bun,bun.Nu m-am mai cantarit dar o voi face duminica dimineata,ceva ceva zic eu ca se observa,in sensul ca nu mai sunt ca un balon,parca se retrage grasimea incet incet...
Eu fac si sala de 2-3 ori pe saptamana si asta ma ajuta la tonifiere nu neaparat la slabit,plus ca ma simt foarte bine psihic,dar din pacate am o pofta de dulece dupa......
Astept si eu sa mai scrieti.
aluna spune:
Daca ma apuc as vreau si eu sa fac un pic de sport as vrea sa-mi cumpar un stepper,cica ajuta sa dai jos acolo unde este nevoie coapse fese!!Nu am cum sa ajung in sali de gimnastica din pacate!!
Dar tot nu sint lamurita cu regimul,adica cum as putea gati ca pe la noi si sa ma incadrez in regim!!Sint in pana de imaginatie!!
Aluna
aluna spune:
AAA am uitat merg sa inot o data pe saptamina,dar spune-mi Kaiva ai slabit cit si in cit timp?Eu vreau sa pierd intre 10 si 12 kg pina vin acasa in RO de sarbatori!!Exagerez,hai macar 5-6 pentru inceput,macar sa mai intru si eu in hainele de iarna e anul trecut care sint aproape nepurtate in sifonier!!
Aluna