Dieta interesanta!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Kaiva spune:
Eu cred ca am slabit cam 3-4 kg in 4 saptamani,iti spun mai exact duminica ,acum nu ma cantasesc!Tot ce pot sa-ti spun concret este ca hainele vin ceva mai bine pe mine!!!!de asta sunt foarte incantata,si cred ca se doatoreaza mult sportului.
Eu prepar pui in toate felurile,imi place mai ales pieptul,il mananc doar cu salate sau legume fierte,fac si supa de pui in care fierb multe legume pe care la servesc cu carnea fiarta.Deasemenea mananc peste de toate felurile si sub toate formele mai putin pane.
Lactatele imi plac mult,mananc si sunca ,jambon sau crenvursti dar totul fara bucatica de paine,mai iau si carne de vita pe care sau o fierb sau o fac la cuptor.
Am si zile in care mananc oua si acelea sub toate formele si cu salte,alte retete nu prea mai am.
Fac multe salate combinate cu branza si oua fierte.
tu cum te-ai gandit sa faci dieta?
aluna spune:
Mie-mi plac mai mult mincarurile gatite adica legume si carnita la un loc(spre disperarea sotului meu).M-am saturat cum se maninca pe aici carne prajita salata paste fierte cartofi fierti si legume la abur!!Berccc!!!Daca fac regim ca sa mearga trebuie musai sa-mi placa ce maninc ,daca nu nu merge!!
Azi am mincat,o felie de cascaval fara grasime o felie de salam de pui sau ceva de genul asta,cafea(dimineata,la prinz supa de legume si rosi cu perisoare,si o salata de ton cu o lingurita de maioneza dietetica, casraveciori murati,ceapa mazare (din conserva) si ardei gras!!(cred ca am mincat asa citeva lingurite!Nu m-am atins de piine
Aluna
Kaiva spune:
Eu cred ca poti prepara carnea asa cum iti place tie dar nu pune mult ulei.De prajit nu stiu ce sa spun dar mie nu-mi prea place de asta nu mananc asa.
Nu trebuie sa te infometezi pentru ca nu e bine,trebuie sa-tu schimbi stilul de a manca si stiu si eu ca e tare greu.Mie una imi plac salatele si mancarurile mai dietetice plus ca nici nu prea le am eu cu gatitul ,asa ca cu atat mai simplu cu atat mai bine...
Eu a mancat azi asa:
Dim:jambon cu ardei
Pranz :supa de pui cu legumele si carnea din ea
Seara:piept de pui la cuptor
plus o tana de ceai si apa cu lamaie
aluna spune:
Pe seara nu stiu ce sa maninc am un sote de porc,slab care trebuie sa-l sa-l gatesc ca zace in frigider de citeva zile...si linga el nu stiu ce sa fac,salata poate dar cred ca o sa fac si rosii la cuptor cu verdeata, adica le tai jumatati si presar verdeata si le las doar citeva minute la cuptor!O sa mai infulec poate un iaurt dietetic si dupa sper sa nu-mi mai fie foame...dar o sa fug apoi la piscina si sper sa uit!!Ieri seara am mincat peste si spanac si m-a cam chinuit foamea apoi,da-i dau inainte cu apa,poate trece!!
incerc si eu sa beau apa pe stomacul gol dimineata dpa regimul ala cu apa!!
greul mare este atunci cind trebuie sa gatesc pentru ceilalti,si cind vad ca ei maninca linga mine altceva,sint pofticioasa!!
Curaj si mergi mai departe,
Aluna
Georgia2 spune:
Salutare, salutare
Hai ca "m-am trezit" si eu, vorba alunei. In ultima vreme am cam calcat strimb, nu cu dulciuri sau paine dar am mincat orez si fructe. Azi mi-am pus pachet la mine si iar am orez dar de maine sa terminat orezul si nici ca mai fac altul. Kaiva de-abia astept sa te cintaresti sa ne spui cit ai mai slabit. Separe ca iti merge foarte bine cu reteta asta de slabit daca ai rezultate asa de bune chiar daca mai trisezi. Cred ca se datoreaza si faptului ca nu maninci prajit.
Kaiva spune:
Buna Georgia,stai putin ,rezultatele nu sunt chiar spectaculoase dar avand in vedere ca mai si trisez si ca nu ma infometez....cred ca ar trebui sa fiu multumita.Eu am constata ca si de fructe m-am umflat asta vara dar sa tinem cont ca mancam ca nebuna,un kg de struguri dulci,dulci si dupa imi era foame....cred ca acum m-am obisnuit cu ideea ca nu am voie!!!
In puls vreau sa va mai spun ca eu inainte sa o iau urat pe aratura cu mancatul aveam un regim foarte echilibrat,adica vara era doar de salate ,cu ou si branza dar salate,fara paine,cioco si alte nebunii.Cam asa m-am mentinut eu ani buni ,si intotdeauna am facut sport,cum m-am lasat pe tanjeala clar ca s-a vazut si se vede!!!.Am mai constatat ca eu ma ingras rapid si sigur de la bere si in general de la alcool,asa ca.....FARA!!!!
aluna spune:
Dar cine a uzit de crononutritie?Zice ca maninci tot ce vrei dar la ore precise,si slabesti mai lent dar slabesti!
Eu ma gindeam sa-l incerc ca metoda de intretinere,dupa ce as reusi sa slabesc serios mai intii.
Nu stiu dar ma gindeam ca si starea de spirit conteaza,sa nu fi stresata,eu cred ca de aceea nu am reusit sa slabesc pina acum,ba cred ca asta-i motivul pentru care ma ingras!
Eu am mai incercat sa slabesc dar se pare ca mincam mult prea putin si organismul isi facea rezerve!
Aluna
Kaiva spune:
Nu am auzit de crononutritie dar probabil ca e ceva cum spui tu legat de timp si alimentatie.Normal ca stresul la anumite persoane duce la ingrasare ,cred ca si eu am avut si inca mai am o bulimie de stres ,la mine se manifesta in special seara,cand ma apuca poftele cu toate ca nu imi efoame!!!Eu si fumez si in incercarea mea,de cele mai mute ori ratata de a le rari ma trezesc ca mananc....
Mi-a dat cineva o dieta de trei saptamani cu alimente din 2 in doua ore,daca vrei ti-o scriu,ea a zis ca a slabit 8 kg,mie mi se pare mult dar..se pare ca la unii merge.
new spune:
Draga Kaiva, am tinut si eu asa ceva... da-mi si mie dieta ta - trimite-mi un PM daca vrei - si am sa o compar cu a mea.... si am sa-ti spun la ce ai putea sa te astepti
aluna spune:
Vreau si eu sa aud dieta voastra!!
Kaiva si eu fumez din pacate,nu reusesc nici macar sa le raresc,ce pacoste!
Problema Kg mele este ca am schimbat complet modul de viata si alimentatie aici eram mai echilibrata din toate punctele de vedere acasa,miscam mai mult,acum desi nu maninc mai mult,ma ingras dar nu misc mai deloc si cred ca sata-i cauza!
Ieri am fost la o piscina noua,si m-am indragostit de jacuzzi,ce bine a fost nu am innotat de loc doar m-am lasat rasfatata de buleee!!Ce minune!Ce parere ave-ti voi,credeti ca masajul cu jacuzzi ajuta la ceva!!Presiunea bulelor este destul de mare cind am iesit eram rosie pe fese!!
Aluna