Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Danina sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa!!
Fetelor va cer ajutorul in urmatoarea problema: prietena mea gravidutza tre neaparat sa faca echo morfologica in jurul datei de 15 august. Prima echo a facut-o la Sanador dar nu la herghelegiu care am inteles ca e cel mai bune la Sanador ci la o tipa care nu i-a inspirat cine stie ce incredere. Avand in vedere ca tipa i-a spus niste lucruri ciudatzele despre bebe (suspecteaza o formatiune chistica) prietena mea ar vrea sa repete echo in alta parte sau la Sanador dar la Herghelegiu - varianta care cade intrucat a aflat deja ca la el nu mai sunt locuri libere decat in Septembrie.
Asa ca va rog eu mult sa-mi spuneti unde mai stiti voi ca se pot face echo 3D bune + telefon.
Multumesc frumos,
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Va salut fetelor si va multumesc din suflet pentru urari si gandurile de bine!
Nunta a trecut, a fost frumos dar foarte obositoare. Am dansat destul de mult iar bebelina dansa si ea la mine in burtica. Vineri ma duc la ecografie s-o vad ce mai face!
Din pacate de vreo saptamana am avut parte de multe necazuri si suparari. In ziua nuntii, la ora 14.30 nasul a avut accident de masina si era sa ramanem fara nasi. A fost un soc mare cand am aflat vestea. Dar a trecut si a fost bine.
Din nefericire ghinioanele nu au incetat, iar duminica dimineata la 10 a murit bunicul meu si toate rudele au plecat la inmormantare.
Saptamana trecuta mi-am facut analizele si nu mi-au iesit bine TGO si TGP care sunt prea mari si ar indica ceva de genul unei hepatite biliare (care nu are simptome, nu i se cunosc cauzele si nu se poate trata). Asa cum a aparut poate sa si dispara dar poate sa opreasca si sarcina in evolutie. Tot ce pot face este o monitorizare ecografica saptamanala si sa speram ca bebelina va fi bine. Astazi am repetat aceste analize caci este posibil sa fie si o eroare de laborator. Vineri o sa am rezultatele si o sa vedem daca a fost eroare sau nu. Analiza de secretie nu mi-a iesit de asemenea bine si urmez un tratament cu ovule 7 zile. Doctorul este foarte dragut si nu asteapta sa primeasca nimic in schimb. Sunt foarte multumita de el si o sa raman in continuare la Cantacuzino. Bebelina e la fel de agitata ca pana acum, iar doctorul mi-a spus ca daca nu o simt cel mult 6 ore sa-l sunt de urgenta. Va mai spuneam ca bebelina mea sta cuminte cel mult o ora .
Nu stiu daca v-am spus (sunt atat de zapacita) colul a ajuns la 3,5 cm dar este intredeschis de 0,75 ceea ce e cam mult (trebuia sa fie maxim de 0,3).

Va pup fetelor si mai vorbim!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 28 saptamani si 3 zile
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

roandre, imi pare rau sa aud ca ai necazuri mai ales ca in perioada asta cand iti trebuie liniste si mult optimism. Multa sanatate tie si bebelinei. Condoleante pt. bunic .

25 sapt. (papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

Roandre condoleante pentru bunicul tau ...

casa de piatra tie si multa fericire.
Eu zic sa stai linistita sunt sigura ca totul va fi bine cu bebelina ta, in Ro se fac teste de care aici nici nu am auzit....si apoi daca e sa vorbim despre fiabilitatea laboratoarelor de acolo....am avut o gramada de exemple negative pe site-ul asta. Totul va fi bine sunt convinsa.
Babirusa , Danina felicitari pentru printesa!

Eu azi am primit rezultatul analizei de hepatita B si de glicemie si cred ca e ok dupa ce vad eu pe foaie.

Fetelor incepem sa intram pe linie dreapta ....nici nu-mi vine sa cred ca a tercut timpul asa repede. :)

Pupici

Cristina 30 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna

Mada, nu vreau sa fiu rea, dar mie colostru imi curge cam de 1 luna si ceva si v-am spus la toate de atunci dar nu a avut nimeni nici o reactie asa ca am lasat-o balta. Nu e mult dar este!

Voi cum suportati caldura?

Eu, destul de bine doar BB este foarte linistit, cred ca ii este cald ca azi nu prea s-a agitat ceea ce nu-i in firea lui iar pe mine ma ingrijoreaza.

Pupici pentru Pufymic!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danina, eco morfologica si 3D mai poti sa faci la Centrul Medical Unirea, la dr. Iosup care este foarte bun si cred eu ca poti gasi loc ceva mai repede. Eu am sunat ieri si m-au programat pentru 5 august, o sa fac o eco de rutina ca mi-e dor de BB, morfologica am facut-o acum o luna.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...oauuu,eu nu am mai intrat de vreo 3 zile si acum am fost surprinsa de cat de multe mesaje am gasit....ceea ce e imbucurator!.....IONIKA,bun venit printre noi,iti doresc sanatate si la bebicul tau.....MCM,imi pare rau sa aud despre doctorita ta asa ceva,nici nu stiu ce sa-ti zic,dar cred ca ar trebui sa schimbi totusi doctorul,cu curaj....sa te interesezi de altii,de la alte fete si sa incerci sa mai vezi pe cineva,asta e parerea mea....NATY,si bebele meu se misca uneori mai mult alteori mai putin,si eu ma strezes cand nu il simt.......apoi cand incepe nu se mai opreste.......BABIRUSA,felicitari pt fetita...si intradevar poti sa manaci afine si ce mai stiu eu este cascavalul,pe stomacul gol....LORENA,si eu stiu ca cafeaua nu e buna,mai ales zilnic,astia aici in USA,zic ca nu ai voie sa bei alcool,cafea si sa fumezi ,absolut de loc...insa se si exagereaza uneori,zic eu...sa sti ca si eu am avut dureri de burta cand mergeam prea mult pe jos,sau stateam prea mult in picioare,dar daca ai fost la doctor ,cred ca te-a lamurit deja despre ce a fost vorba....ADELA,super amuzanta povestea cu baietii...si tu tot zici ca esti grasa,vezi,din spate nici nu se vede nimic!......CRISTIA,nu cred ca nu s-a miscat bebele de la prajitura care ai mancat-o tu,pt ca daca e ceva in neregula cu stomacul tau,organismul da imediat afara,adica ai fi vomitat daca era ceva in neregula.....eu am patit-o pe pielea mea,chiar zilele astea,am mancat niste icre,care cred ca mi-au cazut prea bine,si dupa 2 ore,moaptea le-am vomitat,dar ce rau mi-a fost,si ce m-am speriat!...nu stiam ce s-a intamplat,plus ca aveam o transpiratie rece,ca la indigestie...a fost groaznic,dar apoi m-am linistit si am dormit bine.....pupici lui PUFY!....MADA,sa sti ca si pe mine ma deranjeaza AC,aici e super cald si fara el nu poti trai,insa eu il urasc...am probleme din cauza asta cu gatul si dantura,ma inebunesc de durere cateodata....voi ,in Romania macar sunteti fericite ca puteti sta si fara el,iar seara macar puteti respira aer normal,aici e groaznic,si seara e la fel de cald si umezeala....si eu transpir extrem de mult in ultimele saptamani,dar cred ca e normal,si nu avem ce sa facem,din pacate........ROANDRE,imi pare rau sa aud ca ai avut atatea necazuri in aceasta perioada cand tocmai totul trebuia sa fie perfec...condoleante pt bunicul tau!....sper ca analizele sa nu fi fost totusi bune,si daca le-ai repetat sa ai un rezultat mai optimist,de data asta...eu iti doresc sa fi tare,si sunt sigura ca bunul Dumnezeu te va ajuta sa nasti un bebe frumos si sanatos!........ fetelor,si eu merg saptamana viitoare la control,abia astept...sunt curioasa sa vad cum mi-au iesit analizele care le-am facut,ultimele,la rinichi...imi scapa acuma cum se numesc,dar cred ca stiti despre ce este vorba...si data viitoare cand merg imi va face glicemia,sa vada daca e in regula cu zaharul...sunt tare curioasa....in rest bebele meu se misca,dar eu nu il simt asa de tare cum ziceti voi,adica forma lui completa,eu stiu ca e pozitionat in partea dreapta mai mult,adica are piciorusele in stanga si capul in dreapta,si de vreo 3 zile a inceput sa ma doara ficatul,cred,probabil ca se apasa el mai mult in partea aia,nu?...voi ce ziceti?...acum va pup si va doresc sanatate multa la toate si la bebici,si ne auzim maine!... Mirela si (25 sapt)Robert Cristian

mirela Stoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici matinali.

Mihaela imi pare rau sa aud ce necazuri au cazut pe capul vostru intr-o asemenea zi... si noi care spuneam ca trebuie sa fie cea mai speciala... Fii tare, totul va trece cu bine si bebelina ta va sta acolo cat trebuie si va fi ok, sa vezi tu. Refa analizele, macar pentru linistea ta.

Crismir, eu stiam ca nu e voie sa mananci icre (ca si mie imi plac). Poate de asta nu i-au "placut" lui bebe... si ai ajuns sa

Cat priveste (situatia mea) mi-a dat doctora un laxativ dar vad ca nu-si prea face efectul , caci nu mai vreau sa beau cafea (am baut doar de vreo 3 ori, ca nu mai puteam ).

Georgiana, ne pare rau ca nu am observat ca tu ai fost prima cu colostrul... Nu te supara pe noi prea tare Spune-ne si noua ce senzatie ai?

Bebicul meu a dormit toata noaptea; m-am si mirat, mai ales ca ieri seara nu a fost deloc activ asa ca de obicei Acum vad ca a luat-o de la inceput si sunt tare incantata ca il simt cu piciorusele langa ficat.

Azi mergem la plimbare/ cumparaturi cu Cristina (Blue77) sper sa tina vremea cu noi ca sta sa

Va pupam.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
A mai scris odata si am pierdut, uff

Miha condoleante pentru bunicul tau! imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva acum in perioada asta!
Refa analizele si stai linistita!

Georgiana, stiu ca s-a mai discutat de colostru si tu si Mihaela(Roandre) ati scris atunci ca daca stoarceti de sfrac iese colostru, dar eu neavand si nestiind despre ce e vorba nu m-am bagat in discutie. Asa ca te rog nu fii suparata pe mine ca am redeschis subiectul. Asa cum nu ma bag in discutiile despre contractii, pentru ca eu nu le simt si nu vreau sa vorbesc prostii si sa spun vreo bazaconie.

Lorena eu am senzatia ca ma ustura inainte de a curge, ma rog impropriu spus curge...
Robinetul se deschide la maxim dupa nastere.

salutari lui pufy si de la mine!
De maine eu nu mai vin la serv am 2 zile libere de recuperat si de luni intru in Co si apoi in prenatal. Dar am net acasa.

M-am cantarit ieri am 74 kg deci am luat 3 kg in ultimele 3 saptamani si tensiunea era aseara 11 cu 7 deci buna.

Maine ma vad cu dr si facem si eco si control.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 27
sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Ma uit la fetele de iulie august ca deja au nascut, nu stiu eu imi tot fac griji sa nu nasc devreme adica cu mult inainte de termen. Papadie ati vazut a nascut cu vreo luna jumate inainte are o fetita, sunt bine amandoua nu asta e problema, dar ma gandesc cu groaza la asta. Ma rog ca toate sa ducem sarcina la capat sa nu fie bebeii mici eu stiu de la sora mea ca a fost un pic mai greu cu bebeii prematuri unul a avut 1800g Luca si unul 2200 g Matei.
Au recuperat tot, dar la inceput au trebuit sa fie hraniti prin gavaj au stat mai mult in spital, ea se ducea la de 3 ori pe zi sa le duca lapte e mai greut un pic.
Fetele care mai au un bebe spuneti-ne si noua daca ati nascut la termen sau inainte sau daca ati depasit DPN-ul
sper ca nu v-am speriat si pe voi cu nelinistea mea
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 27
sapt

Mergi la inceput