Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Babirusa: FELICITARI!!! Sa fie sanatoasa si sa bucure pe mami si tati.

Sa intelegem ca acum nu mai conteaza problemele digestive? Vorba Cristiei, nu iei cam mult Mg?

Marimar, merci de sfaturi. O sa incerc si fara cofeina (exista cred si ness fara, nu?). Crede-ma mananc toate prostiile care nu se "pupa" una cu alta (lapte cu fructe de ex.) doar-doar... si pana acum doar ness-ul are efect. Oricum, merg azi la control si voi intreba.

Fetelor, am patit una ieri... Am stat mai mult in picioare la gara (15 min) (asteptand un tren) si nu aveau banci in sala de asteptare si apoi a trebuit sa merg vreo inca 20 de min pe jos si am avut niste dureri de burta de am crezut ca mor... de la ce or fi fost??? Or fi fost contractii? Burtica era tare-tare jos si era o durere cum n-am mai simtit-o niciodata. Am crezut ca pana aici mi-a fost, dar dupa ce am stat un pic jos si la intoarcere am luat autobuzul m-am linistit ca si cum nu avusesem nimic...

Cred ca o innebunesc pe doctora azi... sper sa ma lamureasca ca daca nu...

Va pupacesc si va scriu mai tarziu dupa ce vin de la doctor.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Lorena Andreianu,
Contractiile sunt atunci cand ti se intareste burtica. Nu trebuie sa te impacientezi atunci cand sunt nedureroase pentru ca sunt normale, uterul pregatindu-se pentru nastere. Eu cand am contractii care persista iau un antispastic.

georgiana.david,
Multumesc, eram total in ceata pentru ca doctorita mea a spus ca mai am de asteptat o luna.

elena_oona,
te invidiez ca nu treci prin stresul determinat de aceste contractii. Cu toate ca sunt normale, de fiecare data ma nelinistesc.

Mcm,
pana acum eu am schimbat 3 doctori pentru ca nu ma simteam in siguranta. Cand am aflat ca sunt insarcinata am crezut ca voi naste cu doctorita care mi-a confirmat sarcina. Ideea este ca , desi m-am simtit prost, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceea ce este mai bine pentru mine si pentru bebe.

Adela_Iepure,
Multumesc, chiar e super sa ai cu cine impartasi din bucuriile si nelinistile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Lorena: Bafta la doctor azi! Contra constipatiei nu tre neaparat sa te chinui sa faci "combinatii interzise" . Putine cereale sau o lingura doya de tarate pot face treaba...Sau seminte de in dc gasesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

In sfarsit am vazut si noi ce minunatie avem,eu ma asteptam sa imi spuna medicul ca am baiat asa cum spuneau toti, dar de unde e fetita. Mare surpriza pt noi, in special pt tati care deja se gandise la nume si la cum o sa il invete tot felul de lucruri, dar si-a revenit repede si acum e mandru. Sper sa nu se fi inselat medicul, eu l-am intrebat de vreo trei ori daca e sigur de se uita si el saracu la mine ce o fi zis ca sunt nebuna sau ca ma indoiesc de capacitatile lui probabil. Vineri mergem la ecomorfologica sa vedem daca totul e ok. Ce vreau sa va intreb la ecografia morfologica se vede mai bine? Sunt nebuna, mai astept o confirmare din partea cuiva.
Felicitari pt fetita Babirusa si la tine a fost probleme pt a vedea ce e?
Va tuc pe toate si asteptam sa revina "Doamnele" sa ne spuna cum a fost la nunta.
Danina si BB FETITA 23 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna burtici!

Babirusa felicitari pentru mica printesa! Sa fie sanatoasa si cuminte!

Bafta la dr Lorena!

Fetele voua va curge colostru? Mie de vreo saptamana imi curg in fiecare zi sanii mai ales seara. Dintr-o data simt niste arsuri la sani si dupa cateva secunde deja sutienul sau tricoul mi se uda cam 3 cm diametru. Oricum pateaza tare!

Tocmai am vorbit cu dr si joi dimineata ne vedem la control si eco. Abia astept ca azi se facusere 4 saptamani de la ultima vizita. Vineri ma duc sa-mi repet si eu analizele gratuite si poate ajung la Cantacuzino pentru listeria.

Suferiti de caldura? Eu asa si asa, am la serv si acasa AC dar am obs ca ma doare capul daca stau prea mult intr-o camera inchisa cu AC fara sa deschid un pic aerul, probabil se usuca prea mult aerul nu inteleg de ce.

De luni intru in concediu de odihna si apoi in prenatal. Abia astept.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Danina felicitari pentru printesica!
Acum am vazut ca eu tot la 24 de sapt ramasesem
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 27
sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Buna burticutelor!

Am fost astazi la medicul de familie sa vad care este treaba cu , concediul prenatal dar din pacate nu era si m-a chemat asistenta Joi sau Vineri.
Am reusit sa ma cantaresc si am avut placuta surpriza sa aflu ca am luat doar 1kg si 1/2 - 2Kg.Sper sa o tin asa pana la sfarsitul sarcinii.
Babirusa Felicitari pentru fetita!
Mcm Parerea mea este ca nimeni nu ar trebui sa accepte din partea medicilor asemenea vorbe.Cum adica asa vorbesc toti?Nu exista asa ceva! Mi s-a intamplat si mie o data sa am parte de exact aceleasi cuvinte cand am fost la un cabinet particular dar pe atunci eram un copil.Acum nu as mai accepta nici in ruptul capului .
Ce i-am pus eu sa se faca medici ginecologi. Nu le convine sa-si schimbe meseria.
La prima nastere si eu am tipat de cateva ori de durere si chiar la un moment dat l-am strans pe doctor de mana si nu mi-a reprosat absolut nimic, si nici macar nu era medicul care ma urmarise pe tot parcursul sarcinii sa zici ca ma cunostea.Ma vedea si il vedeam pt. prima oara.
Ionika Bine ai venit printre burtici!
Cristia Primim cu drag pupicii de la Pufymic si ii trimitem altii inzeciti
Danina Felicitari pentru fetita!La echo morfologica 3d se vede intr-adevar mai bine sexul copilului ,important este sa fie si medicul bun.Noi nefiind de specialitate nu stiu cat de bine ne dam seama de ce se vede pe ecran daca nu ne spune medicul.
Mada Si eu am o mica,dar mica ,mica scurgere din sani atat de mica ca se usuca imediat pe sfarcuri si nu-mi pateaza nici o hainuta.

Mi-am adus aminte .A facut prietena mea Echo la Sanador cica 3D+4D si a platit in jur de 2.600.000 LEI , echografia +5 poze +inregistrarea echografiei pe caseta video si mi-a spus ca se vedea aproape ca in realitate.Il vedea cand se freca la ochi , cand baga degetelul in gurita etc..Super!

Cristina(27 saptamani ) & Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, multumesc pt. felicitari.
Cristia, eu nu iau magneziu de capul meu, mi le-a dat ginecoloaga, ca pe aici nu se prea da mare lucru. Vitamine iau din cand in cand.
Lorena, problemele digestive conteaza, dar ce pot sa iau aici pt. contractii care sa nu ma afecteze, eventual sa mi le aduca cineva din tara ca aici nu sunt...tu ai luat ceva?
Danina, felicitari pt. fetita. La mine nu s-a vazut pt. ca se tot ascundea, dar am prins-o "descoperita" la 8 dimineata

25 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici burtici.

Am venit de la doctor. Intr-adevar mi-a confirmat ca durerea de burta au fost contractii si mi-a zis sa iau antispasmic-ul pe care mi l-a dat data trecuta (dar nu am luat ca nu am avut nevoie; pana acum). Mi-a zis ca posibil sa fi fost de la oboseala/ faptul ca am stat in picioare... se aduna... Adela, mi-a zis si doctorul de faptul ca se poate scurta colul (oricum, la control nu a gasit sa fi fost scurtat). Oricum, acum umblu cu pastile in geanta si sper sa fie OK.

M-am programat pentru anestezist si sambata mergem cu tati la curs de initiere

Babirusa, am crezut initial ca m-ai inteles gresit. Ziceam ca cu o asemenea veste nu mai conta ca ai probleme cu burtica Oricum, sper sa-ti treaca repede.

Cristia, mi-a dat doctorul un laxativ permis si sper sa fie ok, mai ales ca nu vreau sa beau cafea...

Danina, sa aveti o fetita sanatoasa (asta e saptamana fetelor? ); nu are cum sa fie suparat tati... o sa fie rasfatatul familiei, doar

Mada, deja cu "laptele"? Cred ca e o senzatie de toate zilele...

Va pupacim.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va pupicesc si va multumesc pt urari pe toate. Eu sunt fericita dar voi fi si mai tare cand mi se v-a reconfirma ca e fetita.
Voi merge la Medsana la Dr Herghelegiu si nu stiu cat de bun este dar am inteles ca acolo nu prea au aparatura necesara asa ca nu stiu exact. Voi unde ati facut ecomorfologica?
Am sunat si la Sanador dar m-au luat in ras mi-au zis ca pot sa ma programeze abia in septembrie.
Binenteles ca nu o sa spun ca stiu cam ce este sa vedem ce imi spune si uite asa trec iar la emotii din nou pana vineri.
Daca mi se confirma o sa de bucurie.

Danina si bebita 23 sapt si 4 zile

Mergi la inceput