Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Buna burtici
azi bebe al meu nu e prea activ,cred ca e somnoroasa ca mami,ca pe aici e o vreme asa de mohorata azi.De obicei misca de cu dimineata si nu o lasa pe mami sa doarma.Deci nici la noi miscarile nu sunt regulate .

Si mie mi-a fost frica de alegerea doctorului,mama mi-a spus sa aleg barbat nu femeie,ca femeile sunt mai negrijulii la nastere,si vad ca avea dreptate.Pana acum mie imi place de doctorul meu,vara sotului meu a nascut acum o luna cu el si mi-a zis ca-i super, deci am noroc
Am vazut pozele tale Adela, areti super, poti fii mami fotomodel cu burtica.

sarcini usoare burticilor!

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

deci taman va ziceam ca sunt ametita...
Am vorbit azi cu Pufy. E f bine, bebe al al ei e jucaus tare; trage tare cu piciorusele si face demonstratii de forta chiar si cand pune sotul ei mana pe burtica (ceea ce la mine spre exemplu nu se intampla dar pesemne ca nu am suficienta forta de convingere deocamdata).
Nu mai are dureri de burtica ca inainte dar mai are mici neplaceri ca o gravidutza care se respecta - adica azi o durea capul.
M-a rugat sa va transmit ca va pupa pe toate, ca-i e tare dor de voi si abia asteapta sa se reintalneasca pe DC cu noi toate!Doreste tuturor burticutelor sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Deci multi de la Pufymic!
Adela ai fost la mare doar in weekend? Cum ti s-a parut drumul?Obositor au ba? Ca asa ce mi-e si mie un dor de mare de nu-ti spun (eu acolo am crescut) dar mi-e cam nu stiu cum sa ma asez la drum si sa stau acolo doar o zi...
Cristiana si bebe din burtica (28 saptamani si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cristia, hai ca m-ai amuzat cu prajitura ta... Stai linistita, daca nu i-ar fi placut lui bebe acum nu te-ai mai fi gandit cu pofta la ea (adica stii tu )

Pupici lui Pufy si din partea noastra. Sa aiba grija de ea si de bebe si o asteptam cu vesti.

Adela, tare faza cu baietii. Vezi, si tu iti faceai probleme ca ai kg multe

Elena, sa stii ca si eu cred ca vremea influenteaza bebeii... sau starea noastra; cel putin la mine se aplica. De dimineata era asa inorat si statea sa ploua: bebe nici un semn. Acum, cand e mai senin si a iesit soarele, deci si eu mai bine dispusa: il simt pe bebe in toate partile.

Va intreb si eu, ca n-am pe cine : ce faceti cand sunteti ? Pentru mine, cel mai bun purgativ este ness-ul... dar nu am mai baut de cand am ramas insarcinata. Am reinceput totusi de vreo saptamana (ei, o lingurita in mult lapte)- de vreo 3 ori. Intrebarea de fapt este: oare ii face rau lui bebe ca beau cafea?

Va pupam.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camipl spune:

Salutare, burtici si bebici!
Am intrat si noi, mai tarziu, ce-i drept, ca la mine la birou a fost nebunie pana acum...
Noi am avut un we tare ocupat si ne cam resimtim azi...dar ne trece...evenimentul weekendului a fost ca bb a "comunicat" cu tati pentru prima oara duminica...pana acum nu vroia sa miste deloc cand punea tati mana pe burtica...insa duminica i-a facut un cadou frumos si s-a nimerit bine pentru ca noi am aniversat 6 ani de la casatorie...tati a fost topit...
Lorena_andreianu - daca vrei sa renunti la cafea (desi o ceasca pe zi nu e interzisa) iti recomand Activia cu musli, germeni sau miere, sau ceai de musetel mai concentrat (2 plicuri la o cana), sau o lingurita de miere si pe urma un pahar de apa pe stomacul gol...alege-ti ce-ti surade cel mai tare:)
Bun venit noilor burtici si bebeilor lor!

Camelia, DPN 9 oct
Spit. Municipal, dr Ina Moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, maine ma duc la control si nu mai pot de nerabdare.
Lorena, o cafea pe zi nu face rau, mi-am intrebat doctorita si a spus ca una e ok sau daca bea cineva ceai verde sa nu depaseasca o cana sau 2 pe zi.
Eu am cealalta problema, diarea, stiti ceva remediu natural? Parca afinele sunt bune, dar nu stiu cate au efect rezonabil.

25 sapt.
Krankenhaus Leonberg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Lorena,
O cafea nu-ti face rau, incearca si cu cafea fara cafeina, poate are efect asemanator. Ce mai poti sa incerci: fulgi de porumb cu iaurt si putina miere dimineata, cereale cu lapte, fructe dimineata pe stomacul gol si apoi cereale .
Babirusa,
pentru diaree e recomandat orezul, piinea prajita si brinza telemea ( incearca si cu cascaval).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata, fetelor!
Cam slabuta miscarea pe forum zilele astea.
Adela si eu am patit o chestie asemanatoare cu niste indivizi care m-au fluierat din spate si apoi, cand m-am intors au ramas masca.
Cred ca bebelina mea a innebunit. Nu stiu ce-o face, dar simt niste zvarcoliri foarte jos, cam in vagin si chiar si in partea din spate (cam pe la fund ). Seamana foarte bine cu niste suturi, dar imi dau si eu seama ca n-are cum sa fie ea acolo. Ma gandesc ca o da in vreun organ si ceea ce simt sunt reflexele? A mai patit vreuna asa?
Aseara m-a tinut numai cu astfel de suturi + cateva drept in vezica, asa dureroase de-mi venea sa tip. Azi dimineata vad ca a luat-o de la capat, nu mai stiu ce sa fac.
Babirusa, ai baut ceai de menta? Tinem pumnii la control.
Cristia, pupici lui Pufy de la noi.
De Patrice stie cineva ceva?
Raluca DPN 8 oct. (sau 10)

Mergi la inceput

Neata fetele!
Naty si mie imi mai trage bebe suturi in fund. Are cateodata perioade cand se intoarce inspre coloana cum ar veni si ma buseste in intestine+vezica. Dar mie imi place sa-l simt pe bebe oricum si oriunde asa ca nu ma plang...
Numai daca-l simti pe bebe numai in perineu cum zicea Adela inseamna ca-i sarcina jos dar altfel se mai intorc si ei ca doar sunt asa de jucausi
Adela: eu m-am nascut la Constanta dar ai mei au plecat apoi la Ploiesti. In schimb eu am crescut la bunici in Constanta si apoi in toate vacantele si mai apoi concediile stateam numai la mare.Si eu am facut analize Listeria la Cantacuzino - care-i pe Splai cum stiai si tu, cam la 200 m de cladirea aia luxoasa de firme (am uitat cum ii zice). Ce analize (afara de Listeria) vrei sa faci acolo?. Ti le-a recomandat doctorul?
Lorena: m-am linistit in legatura cu prajitura si cu bebe. Aseara a recuperat bebe pentru toata ziua de eram il al noualea cer! Asa ca am tras eu concluzia ca bebeii pot avea perioade lungute de liniste si noi mamicile nu tre sa ne panicam cum faceam eu ieri...
Stiam tot de la Pufy ca Patrice e acasa in concediu si ca e bine (a vorbit Pufy cu ea)
Fete va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor,
Nu mai pot............ o sa avem fetita , in sfarsit s-a vazut, am cerut ecografie si a trebuit s-o platesc dar a meritat.
Imi faceam probleme ca m-am ingrasat numai 3 kg dar bb e ok si se incadreaza la toate masuratorile din sapt. 25
Colul e de 4 cm, am stat mai mult la orizontala si a avut efect.
Diareea era de la magneziu, ca luam de 3 ori pe zi pt. contractii asa ca mi-a spus doctorita sa fac o zi pauza si sa continui cu 2 pe zi in zilele urmatoare. Multumesc de sugestii, sa vad daca se regleaza, daca nu o sa le incerc.

25 sapt.
Krankenhaus Leonberg

Mergi la inceput

Bravoooo Babirusa!!! Sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Ma bucur ca si tu esti bine! Nu poti sa mai raresti cu pastilele alea cu Mg? Si sa bei apa minerala cu mai mult magneziu, sa mananci nuci care ar veni sa completeze Mg ce-l iei din Prenatale (dc iei). Eu asa am preferat...
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput