Bebelusi de iunie-iulie 2003 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

MAGDA multumesc. Eu stiu ca rapelul la DTP+hepatita se face mai tarziu. Noi vom face Priorix-ul - m-am uitat pe subiectele de la "Parintii intreaba,..." si nu am gasit nicaieri referinta la meningita de care spui tu. Erau citate numai cazuri de febra (ceea ce noua ni s-a mai intamplat si la alte vaccinuri) si cazuri izolate in care s-a declansat o forma foarte usoara a bolii pentru care s-a facut vaccinul (inceput de oreion etc.). Pediatra mea mi-a spus ca nu a avut niciodata reactii adverse neplacute la Prorix...

BIBI: nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut cu bona. Nu stiu ce sfat sa iti dau. Poate doar sa pui un webcam si sa o supraveghezi... fara bancuri, nu tu ai facut asa la inceput de tot? era cineva de pe forum... Sau sa organizezi mai multe intalniri "inopinate" in parc.

CARMEN mamaruta=gargarita.

CRISA ce se intampla cu bona ta, e tot fata aceea tanara (Dana parca o chema?) Pleaca pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Poate doar sa pui un webcam si sa o supraveghezi... fara bancuri, nu tu ai facut asa la inceput de tot?

facut, facut! Da` acu nu stiu ce-a fost incapul meu. bagam mana-n foc pentru Nana. Greseala mea a fost ca am lasat-o sa stea prea mult cu el in conditiile in care, de cand a inceput sa mearga, a devenit un adevarat terorist. Nu mi-am dat seama ca e epuizata si ea nu a zis nimis. Cand o intrebam ce a facut David avea numai cuvinte de bine.
Greseala ei a fost si ca pur si simplu se infometeaza. De fiecare data cand o intreb daca a mancat zice ca nu, ca nu a avut timp. Pai pe caldurile aste, nemancat si nebaut, cred si eu ca o iei razna.
Solutia deocamdata e sa o concediez in fiecare zi de la ora 18.00, sa nu mai faca nimic altceva decat sa stea cu el si cand David doarme sa doarma si ea sau sa stea intinsa pe canapea si sa se uite la televizor. Pana o trece nebunia asta cu statul tot timpul in picioare. Mai dureaza mult???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor,am zburat cu Zeppelinul deasupra Bucurestiului, timp de 30 de min.A fost super!
O surpriza din partea sotului...

Bibi, m-ai socat cu povestea cu Nana.
Cu siguranta ai gresit cand ai stabilit ierarhia!
Pt David, mami si tati vor fi mereu in frunte
Nici nu vreau sa ma pun in situatia voastra!
Eu zic sa-i dati un preaviz si sa luati o decizie dupa casatorie!
Oricum trebuie sa stie ca nu-i puteti tolera un astfel de comportament!

Marta

Marta

Mergi la inceput

Am dat o fuga pana la poznasii sunt mereu la panda ca sa-mi mai revin nitel si mi-am adus aminte de al meu ca bradu.
In dormitor avem un sertar in care dezordinea e la ea acasa.
Gasesti acolo de toate: cercei, clame de par, bombonele, ate, cutiute, pixuri, analize medicale, ceasuri destptatoare,...si altele..,asa ca datorita continutului variat si consistent reprezinta punctul de atractie pentru David. Trage la sertarul ala ca tantarul la bec.
Ieri n-a mai fost mutumit doar sa cotrobaie pe acolo asa ca a carat, pe sest, fara sa-l vada nimeni, diverse obiecte in cosul de la carutz. Ei, n-ar fi prea mare baiul daca intre obiectele alea scoase din casa nu s-ar fi gasit si o cutiutza din plastic transparent in care erau: un sirag de perle si doua prezervative. Concluzia lui colegu`: margelele sunt ca s-o abureasca si prezervativele ca sa fie treaba safe

Mergi la inceput

Hai ca tot io sunt.
Inca ceva. Cred ca de la zgaltaiala aia de ieri i-a mai iesit un dinte. Adica sigur i-a iesit( avem acum 9 in total)dar nu-s sigura daca-i de la zgaltaiala..
Nu. Sigur e de la aia, ca o reactie trebuia sa aiba si el, micutzu` lu` mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

CARMENUTZA-mamaruta e insecta aia rosie cu buline negre.....buburuza

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu sunt in pragul unei depresii de zile mari.
Sunt din ce in ce mai convinsa ca anul asta de stat acasa m-a indobitocit. CLAR. Sunt mai proasta ca anul trecut. CLAR. Nu radeti, nici macar sa nu zambiti ca io vorbesc serios de tot.

Nu mai fac fata cu succes unei conversatii, nu ma mai prind pe loc de niste lucruri cu care altadata ma jucam, uit chestii esentiale...(evident nu referitor la Maya, dar la orice altceva).....nu mai am timp de mine, de noi(2)..ce sa mai zic, nu am mai fost la un film de cand s-a nascut Maya, inainte mergand cel putin o data/saptamana, la teatru nici atat, cred ca am citit trei carti tot anul, ca sa nu mai zic ca nici Cosmopolitanu' nu reusesc sa-l mai termin...nu ma intereseaza decat anumite subiecte, la coafor am ajuns de botezul Mayei si inca o data dupa...sunt extrem de obosita, etc, etc.
Sunt aeriana rau de tot...acum 2 saptamani ma trezesc la intru intr-un magazin si cer un Nestea, pe care am vrut sa-l platesc cu 100.000 lei din aia veche de hartie...cand vanzatoarea s-a uitat la mine ca si cum.."pe ce lume traiesti??!" nu stiam inca de ce....nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca au iesit din uz din februarie.Razvan ii gasise printr-un sacou cu care nu se mai imbracase si i-a last pe la cuier...eu i-am luat..si cam asta a fost.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

bibi - te inteleg, chiar daca uneori sint si eu varza cu nervii si mai ridic vocea la el si-l zgiltii, as turba sa vad pe altcineva facind asta, ptr ca stiu ca eu ma controlez totusi, chiar daca il zgiltii, il zgiltii usurel. Uff, nasol momentul! Cit despre nunta, don't worry ca tin minte ca-i pe 9, am si intilnirea de 10 ani atunci, asa ca oricum trebuie sa ma imbrac corespunzator (ca e singura mea sansa sa-mi trag amant - un fost coleg pe care inca regret ca nu l-am incercat...)

carmenutza - e momentul sa revii in lumea adultilor!!! Stiu ca si eu aveam senzatia asta cind stateam acasa, acum am mai evoluat in sensul ca mai port discutii cu persoane aparent inteligente, oricum adulte la job, dar despre filme, carti etc. - stau jalnic. Astept saptaminile in care il expediez pe Luca la Breaza sa mai recuperez ceva. Ar trebui sa mai profiti si de bunicii aia care se bat pe buburuza, eu niciodata nu-mi fac griji lasind copilul cu bunicii ptr ca imi amintesc ce fericiti eram eu si frati-miu cind stateam cu bunicii, ambele perechi, chiar daca mai mari fiind (adica 3-5 ani) plingeam dupa ei primele 10 minute cind ne lasau ptr 1 luna in vacanta de vara. Si trebuie sa-ti spun ca te invidiez ptr sociabila de fii-ta, daca iesim undeva Luca abia sta si cu Dani, si asta doar daca nu ma vede , altminteri urla dupa mine continuu; chiar aseara am iesit la o terasa ca a fost ziua unui amic, si a stat ce-a stat in carut, apoi calare pe mine, desi am incercat sa-l pasez lui tat-su care statea linga mine pe bancheta, n-a fost chip, urla si se tragea la mine de parca il dadeam de pomana la tigani. Ufff! Mamos-mamos, dar pina cind?!?

in rest e bine, are 82 cm si 11 kile (aproximare ca l-am cintarit pe cintarul de oameni mari), inalt si slab (din fericire nu seamana cu ma-sa )

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

CARMENUTZA-tre' sa treci peste depresie,si eu am avut una da' mi-a trecut.am avut-o in timpul sesiunii ca invatam pe rupte si nu mai retitean nimik(asa credeam eu).....da' mi-a trecut.

BIBI-nu stiu ce sa-ti zic cu bona....eu una as cam .......

ANDRA_-Paula nici nu are 9 kg,are 8.340....mare flacau ai,sa-ti traiasca!

pupilicius

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

ROMANA ma bucur sa te "vad" din nou.Esti deosebita !
Ai grija de tine ca greul cel mai greu va trece cat de curand si-o sa te lase si hormonii astia sa ai grija de puisorii tai scumpi.
Ai grija cu ragadele !Mai bine dai suzeta si incearca cat mai putin lapte praf,daca se poate deloc ,ca deja ai inceput intarcarea.Asta daca vrei sa alaptezi ca si noi.Eu nu m-am lasat nici cand simteam ca nu mai am lapte si am refuzat cu incapatanare sa-i dau biberon ci ii dadeam san mai des ,ma hraneam mai bine si incercam sa ma odihnesc mai mult si asa am reusit pana in ziua de azi .
Va las ca plange puiutu!

La multi ani Mariei!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya

Mergi la inceput