Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 13
ulisernic spune:
Buna fetelor, vroiam sa va spun ca fetele sunt bine, cel putin Alinuta e bine sanatoasa, dar sunt cam suparata pentru ca nu am reusit sa rezolv nimic cu ajutoarele acelea, am amandoi copiii bolnavi si nu mai am timp sa merg nicaieri deocamdata. Se va rezolva in cele din urma, sunt eu cam trista in seara asta si cred ca simteam nevoia sa ma plang putin...
De fapt, vroiam sa va rog ceva, nu am la cine altcineva sa apelez, am mai incercat eu pe ici, pe colo, dar fara nici un rezultat, asa ca tot la voi m-am gandit. Cristina (tinatache) ne-a trimis o pereche frumoasa de cizme, insa sunt cu toc, iar Felicia nu poate sa mearga pe tocuri, abia merge cu incaltarile cu talpa joasa. Practic, e desculta, si nu ar fi o problema asta daca nu am avea de facut o multime de drumuri, pentru ca nu prea mai iese din casa cand e frig. Credeti ca puteti sa ma ajutati cu o pereche de ghete sau pantofi de toamna fara toc, numarul 37 sau chiar 38, ca e iarna si merge sa-si puna o pereche de sosete mai groase? Eu nu mai am resurse, am cheltuit deja multi bani, pentru bugetul meu, cu doctorii si cu analizele pentru baietelul meu si se pare ca vor mai fi si alte cheltuieli, daca va fi nevoie de o a treia operatie de polipi.
Va pup, va multumesc si va doresc sanatate multa.
Cu drag,
Mihaela
craluca spune:
Mihaela, cum a mai ramas cu pantofii speciali pentru Felicia? Spune-ne noua eventual unde putem merge sa ne interesam.
Sanatate baietelului tau!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
ulisernic spune:
Raluca, abia saptamana viitoare ajungem la doctor, dar mai intai mergem la neurologie si oftalmologie, abia apoi la ortopedie. M-am miscat cam greu pana acum, asta este adevarul, sper sa am mai mult timp saptamana viitoare. Va dau de stire cum am vesti, bineinteles.
Va pup si va doresc un weekend palcut!
Cu drag,
Mihaela
Bebe Beca spune:
M-am tot gandit cum sa incep. Ce sa spun... Ma rezum la foarte putin, deoarece sentimentele ma coplesesc. Si, pe deasupra, ar fi foarte multe de spus. In seara asta le-am cunoscut pe Alina Mihaela si pe mama ei. Ne-au impresionat. Ne-a impresionat optimismul care apare in fiecare privire. Eu una nu stiu daca as putea fi atat de optimista intr-o asemenea situatie. Am facut cateva fotografii fetei. Trebuie sa vad cum le afisez. Ma poate ajuta cineva?
Ar mai fi nevoie de un pat pentru bebelus. Si de jucarii. Si de mancare! Au nevoie de mult ajutor. Si asta lunar. Stiu ca banii reprezinta o problema pentru toti. Dar speram ca se poate strange lunar o suma din care sa se cumpere mancare... Noi ne oferim sa ne ocupam de cumpararea si livrarea alimentelor. Am vorbit cu prieteni de-ai nostri care sunt dispusi sa ajute. Mai cautam.
Voi mai aveti idei?
Stringenta este problema cu patutul.
Nici nu stiu ce sa mai scriu. Asteptam raspunsuri.
Bebe Rebeca, Ioana si Andrei.
craluca spune:
un patut as avea eu, mi l-a dat cineva, este de lemn, curat, nu este rupt; problema este ca persoana respectiva nu a mai gasit suruburile si nu stiu cum ar putea fi asamblat; mai e nevoie si de saltea.
Mihaela, daca crezi ca sotul tau sau altcineva ar putea sa-l asambleze cumva, eu ti-l dau cu placere.
Bebe Beca spune:
Ultimele fotografii ale fetei le puteti vedea la
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Ioana si Rebeca.
ulisernic spune:
Eu una nu mai am cuvinte. Nu pot decat sa va multumesc tuturor din toata inima si sa ma rog pentru sanatatea si fericirea voastra si a copiilor vostri. Va multumesc cu lacrimi in ochi si cu bucurie si recunostinta in suflet.
Cu drag,
Mihaela
ulisernic spune:
Raluca, imi cer scuze, m-am zapacit complet. Sotul meu mai lucreaza abia sambata, trecem sa luam atunci patutul, daca se poate, si vede el daca il poate asambla sau nu, dar saltea nu avem de unde sa facem rost, din pacate. Multumesc mult de tot si astept mesaj de la tine.
Cl, multe multumiri din partea Feliciei pentru ghete si multe multumiri din partea copiilor pentru dulciuri.
Cu drag,
Mihaela
Pegasis spune:
Mihaela, spune-ne ce dimensiuni are patutul ca sa vedem de unde facem rost de salteluta.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze
craluca spune:
bine, ne vedem sambata; eu o sa masor patutul si sunt sigura ca gasim o salteluta pe la cineva; pana atunci, improvizam noi ceva!