Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ulisernic spune:
Draga Comunitate,
Sunt profund impresionata de acest imens ajutor si orice as spune n-ar putea exprima nici pe departe ce simtim eu si numeroasa mea familie pentru membrii acestei comunitati. Sunteti buni, generosi si inimosi, aveti un suflet mare si frumos, ne-ati adus zambetul pe buze si speranta in suflet, daruri nepretuite pentru care nu se poate multumi prin cuvinte. Ati salvat o mamica si pe copilita ei de la o soarta crancena si, credeti-ma, nu exagerez deloc. Totodata, m-ati ajutat pe mine personal,nu numai moral, ci si material, daruindu-mi lucruri pe care de mult timp le-am sters de pe lista de cumparaturi si suplinind, astfel, golurile lasate de slabele mele eforturi de a-mi ajuta sora si nepoata. Fetele de peste hotare au pus in pachetul lor lucrusoare si pentru copiii mei, fetele dinauntrul hotarelor sunt, printre altele, "autorul moral" al unor gustoase placinte cu mere (noi nu mai cumparam fructe de ceva timp) si al unor delicioase clatite (gemurile sunt o dulce amintire), ca sa nu mai amintesc cat de fericita a fost fetita mea cand a primit in dar un parfum, iar moderatorii au dat dovada de o mare rabdare citindu-mi interminabilele mesaje.
Multumesc, draga comunitate, multumesc din toata inima. Va multumesc si va doresc din toata inima multa sanatate, multa fericire si mult noroc.
Draga Oana, iti multumesc din suflet. Stiu ca repet aceleasi cuvinte, dar sunt atat de emotionata incat am ramas fara cuvinte. Te rog sa-i transmiti parintelui Marius Mezinca toate multumirile mele si toata recunostinta mea. Iti trimit chiar acum un PM cu datele din buletin ale sotului meu si multumesc inca o data pentru tot.
Cu drag,
Mihaela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
as vrea sa incep cu o multumire pentru toti cei care le-au ajutat pe Mihaela si pe Felicia. Nici nu stiti cata bucurie ati adus in viata lor. Numai ideea ca acolo sus cineva inca le iubeste le-a adus rapid pe linia de plutire. Apoi ajutoarele materiale: hainute, papica, rechizite, dar mai ales vorbe bune, multe vorbe bune spuse din suflet, toate astea fac cat toata averea din lume.
Apoi as vrea sa anunt ca azi pleaca pachetele noastre. Lista celor ce au pus mana de la mana a mai crescut: ariadna, papadie, mirakukler, adela, milenadinu, camelia, livia, alina, catrinel si nu in ultimul rand al meu sotior care s-a ocupat de impachetat si carat la autobuz . E vorba de 2 cutii, cantarind fiecare aprox. 15 kg., deci a fost ceva de carat:) Poimaine cred ca ajung in Bucuresti.
Va urez o zi buna si sa auzim de bine!
Cristina
papadie spune:
ioi Tina ieri am pus si noi paketul si au zis ca ajunge in 3-4 zile :-))) La atlassib l-ati pus?:-)))
Miha cred ca sotul tau trebuie sa mearga cu o masina pt ca si cutia de la noi are 25 de kg:-))))
Brava fetite bune :-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
ulisernic spune:
Dragile mele, sunt bucuroasa si emotionata cum nu am mai fost de cand eram copil. "Multumesc" este un cuvant prea micut ca sa cuprinda imensa bucurie pe care ne-ati facut-o si care, asa cum spunea si Cristina, ne-a adus pe linia de plutire, pentru ca este minunat sa ai prieteni. Prieteni care au timp si pentru ajutor, si pentru vorbe bune, si pentru mesaje, care ne-au adus lacrimi in ochi de bucurie si emotie, dupa cum mie personal (eu fiind cea care are onoarea sa citeasca direct si nemijlocit toate mesajele) mi-au adus si zambetul pe buze, avand in vedere ca, pe langa faptul ca sunteti bune si generoase, mai aveti si un deosebit simt al umorului, descretind cele mai incruntate frunti!
Va multumesc din toata inima, va doresc din tot sufletul sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii la fel de sanatosi si fericiti si, nu in ultimul rand, alaturi de sotiorii/partenerii la fel de sanatosi si fericiti!
Cu mult drag,
Mihaela
Doamne, ce-o fi pe noi peste cateva zile, pacat ca nu pot sa filmez scenele respective!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 din 8 Subiect
ulisernic spune:
Dragile mele prietene, a sosit unul dintre pachete, mergem astazi sa-l luam, abia asteptam, va dati seama! Adela, Alina, Ariadna, Camelia, Catrinel, Livia, Milenadinu, Mirakukler, Papadie,Tinatache si al tau sotior, va multumim din inima pentru tot ce faceti pentru noi si numai bine va dorim din tot sufletul!
Cu mult drag,
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
mihaela, se pare ca pe card banii ajung mult mai repede deci e posibil ca azi deja sa-i primesti. Maine am sa te rog sa verifici si sa ne spui daca au ajuns. pupici!
Cristina
ulisernic spune:
Buna fetelor, vreau sa va multumesc inca o data pentru toate lucrusoarele minunate pe care ni le-ati trimis si care ne-au adus atata bucurie. Sunteti minunate si cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu, care ni v-a scos in cale, vom reusi sa biruim o mare parte din necazurile care s-au tinut lant in viata familiei noastre, si vom reusi multumita voua, pentru ca ne-ati redat speranta si ne-ati intarit credinta in oameni si in dragostea si bunatatea lor.
Va multumim din inima si va dorim multa sanatate, fericire si noroc.
Cu drag si recunostinta,
Mihaela
ulisernic spune:
Cristina, au intrat banutii de la tine si de la prietena ta, Adameasca, mi-au fost de mare folos, pentru ca tocmai imi ceruse gazda banii pentru chirie! Multumim mult de tot, va pupam dulce si va dorim tot binele din lume!
Cu drag,
Mihaela
ulisernic spune:
Oana, astazi a sosit pachetul de la tine, il asteptam ca pe un cires copt, dar intarzierea nu a facut altceva decat sa ne sporeasca bucuria:)))))))). Copiii sunt foooarte incantati de ciocolata, iti trimit multe pupicuri dulci, iar noi iti transmitem multe multumiri si multe imbratisari calde!
Cu drag,
Mihaela