Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 14
tinatache spune:
ioana, multumim pentru poze!!
Mihaela, copiii tai sunt superbi, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti! De Alinuta ce sa mai zic, devine o domnisoara in toata regula, si are niste ochi....
Cristina
Anina_n spune:
Alina Mihaela este o frumusete de BB ! Ce superbi ochi albastri are ! Foarte frumosi sunt si copiii Mihaelei, Ana Maria si Nicholas. Presupun ca Felicia si Mihaela sunt niste frumuseti, daca au copii asa frumosi. Multa sanatate si sa va bucurati de copiii vostri cat mai mult !
Ioana, multumesc pentru poze, ca mi-ai dat posibilitatea sa-i vad pe acesti copii frumosi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Bebe Beca spune:
Ma bucur tare mult ca v-au placut pozele.
Raluca, voi stati in apropiere de Drumul Taberei? Noi i-am luat Alinutei o olita, insa sotul meu este plecat din Bucuresti pentru ceva timp si nu am cum sa o trimit prea curand.
Ioana si Rebeca.
ulisernic spune:
Fetelor, m-ati impresionat pana la lacrimi, va multumesc mult de tot pentru cuvintele voastre frumoase, sunteti minunate
Carmen, saru'mana mult, voi scrie dimensiunile imediat dupa ce masuram patutul, daca nu l-a masurat Raluca deja.
Ioana, Raluca sta departe de Drumul Taberei (Raluca, sper sa nu te superi ca raspund in locul tau) si, apoi, nu e chiar graba mare sa ajunga olita la Alinuta, nu cred ca o va folosi chiar acum. Dragile mele, adevarul este ca Felicia a fost simpatica foc. Ioana si cu Andrei, sotul ei, la fel de sufletist ca si ea, tot intrebau ce i-ar mai trebui Alinutei; Felicia se uita la mine si atunci eu i-am spus sa nu se mai uite la mine, pentru ca ea stie mai bine ce-i trebuie fetei, iar Felicia, cu voce sfarsita: "olita mi-ar trebui..."
Va multumesc din tot sufletul si va pup pe toate!
Cu drag,
Mihaela
ralucah spune:
Doamne ce a crescut asta mica, nu imi vine sa cred.
Mihaela eu am fost groaznic de ocupata perioada asta dar am vazut ca s-au mobilizat si alte fete asa ca am stat linistita.
Acum dupa 13 noiembrie vine postul si voi fi mai libera,deci ..m-am intors.
Ma gandeam poate ii facem niste provizii feliciei pentru iarna, cand o da zapada mare si nu o sa mai poata iesi din casa, mai ales ca pot veni cu masina si putem cara chestii mai grele. Ce zici, poate ma orientezi si tu un pic.
te pup
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Bebe Beca spune:
Pentru alimente am reusit sa strangem pana acum in jur de 2.500.000 lei. Se mai "ofera" cineva?
Ioana si Rebeca.
ulisernic spune:
Dragi prietene, va multumesc din toata inima
Ioana, iti multumesc mult de tot!
Ralucah, ai dreptate, daca vine zapada, fetele nu vor mai putea sa iasa din casa, dar cu orientarea.... nu stiu ce sa zic, fa cum crezi tu ca este mai bine, noi iti multumim din tot sufletul!
Craluca, multumesc pentru culegeri si bluzita!
Va pup si sa aveti un weekend placut!
Cu drag si multe, multe multumiri,
Mihaela
madis spune:
Mihaela, La Multi ani!
Sa-ti dea dumnezeu puterea sa invingi toate piedicile pe care ti le pune viata, multa sanatate, si ...ai incredere, vor veni si zile mult mai frumoase!
Si, sarut-o si pe cea mica din partea fetelor de pe site! La Multi Ani si pentru ea!
ulisernic spune:
Va multumesc cu inima plina de bucurie pentru toate urarile pe care le-am primit de la voi, prietenele mele din aceasta frumoasa comunitate
Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa fim sanatosi si puternici!
Cu mult drag,
Mihaela
Bebe Beca spune:
Dragi mamici,
V-ati mai gandit? Strangem ceva banuti pentru a face niste cumparaturi fetitei? Mancarica... Vine iarna... Vine Craciunul... Haideti sa facem o bucurie fetitei si mamei acesteia...
Ioana si Rebeca.