Viata in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 11
babirusa spune:
Fetelor, nu stiti in cat timp de la nastere trebuie depuse actele pt. certificatul de nastere si daca trebuie mers personal.
25 sapt. (papusica)
roxanak spune:
Nu stiu exact, dar cred ca vreo trei saptamani tot ai timp pentru certificatul de nastere.
peca spune:
fetelor am o intrebare: ce fel de "serviciu" pt. internet folositi? acasa? si mai ales cat costa!
de ex. noi:
avem de la telekom, este 24 din 24, ISDN, dar costa in ultimul timp f. mult...daca pana prin decembrie anul trecut plateam 65-75€ pe luna, inclusiv convorbirile telefonice, care la noi nu se ridica mai mult de 10€ inclusiv cele in romania, acum am ajuns de platim 90-110€ pe luna....si sun si prin ofertele ieftine in ro. de 01015....,
fiindca urmaza prin noiembrie -decembrie sa ne mutam...si sa refacem apoi contracul de telefon si net., ma gandeam sa ma orientez spre ceva ce nu este chiar asa de mult. e drept acum am duminica telefonul in germanaia gratuit, pe fix, dar ca o culme: duminica nu sun mai deloc, asa ca acum nu ma mai incant oferta asta!
asa ca va rog, niste sfaturi: cerinte ar fi: internet 24 din 24 si cu o viteza destul de buna!
mamica dulce spune:
osolita mami..ia zi mai pe indelete cu treaba asta...io la germana nu ma bag ca nu mai am chef de invatat..poate cu Doamne-.ajuta vreo mittelstufe..dar la engleza mai ca m-as risca.Se poate?Unde sa intreb ca eu inca n.am auzit de Brainbenchu' asta..ce-.i cu el?
daca se poate,zi repede bitte ca poate mai ies din starea asta mizerabila si infecta in care ma tooooot cufund.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
tinatache spune:
noi pe GMX suntem la net, iar la telefon nu mai sun fara prefix nicaieri, nici macar in oras, uite-asa , sa moare T-com-ul de ciuda. Dar sub 80 tot nu scadem orice-ar fi. :(
Cristina
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
noi pe GMX suntem la net, iar la telefon nu mai sun fara prefix nicaieri, nici macar in oras, uite-asa , sa moare T-com-ul de ciuda. Dar sub 80 tot nu scadem orice-ar fi. :(
Cristina
Cristina,
Poti sa treci rapid la GMX sau alt provider?Ca si eu is nervoasa pe d-telekom,nu scade factura sub 100 nici macar cind am fo` in concediu o luna si vorbim peste tot numa'cu prefix,basca in D avem frei in we.
Alina
osolita spune:
mamica dulce, intra pe linkul pe care l-am dat mai inainte, iti faci cont acolo si apoi alegi din meniul Skills Center optiunea Test center
, dupa care la Language and Communication poti sa dai gratis teste de engleza, germana, franceza, spaniola, portugheza, italiana si rusa. Poti sa dai un test de cate ori vrei, testul se poate intrerupe pe parcurs, chiar poti face pauza in timpul testului. Doar daca vrei sa-ti trimita diploma trebuie sa platesti.
Acum am intrat pe Brainbench si din pacate am observat ca nu stiu cum poti sa-ti faci un cont nou, poate stiu celelalte fete, eu mi-am facut cont acolo cel putin cu 2 ani in urma si nu mai stiu cum am procedat atunci.
mamica dulce spune:
osolitule,am gasit singurica,sarumana...vad la noapte dupa ce culc bebelul ce si cum.
ca sa nu mai cauti prin intrebari si alte pagini,dacva vrei sa-ti faci alt cont intri pe individuals si acolo vezi ceva mare si palpaitor cu career si acconto.
tu ce teste zici ca ai dat? si cat costa diploma? da' macar e recunoscuta?ajuta la ceva,adica zice careva ma--asta vine cu breinbenciu in dinti,ne rupe..da' rezultatele le ai fara diploma trimisa acasa?
macar asa..sa vad ce nivel am
hai ca ti-am facut capul toaca,iertaciuni cu plecaciuni
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
osolita spune:
mamica dulce, eu am dat Written English si Written German. Pe vremea cand am dat testul de engleza(cred ca acum aproape 2 ani) diploma costa 9,95 dolari si mi-am comandat-o. Testul de germana l-am dat chiar azi, acum diploma vad ca costa 14,95. Daca nu vrei sa-ti trimita diploma poti totusi sa profiti de test, rezultatele tale raman pe site-ul lui Brainbench, nu mai stiu in ce meniu poti sa faci o smecherie ca obtii o adresa webpe care poti sa o scrii in Cv si acolo apare numele tau si faptul ca ai diploma respectiva, inclusiv nivelul.
Nota ti-o afiseaza la sfarsitul testului.
Cat despre cat de recunoscute sunt, nu stiu ce sa zic, dar arata bine si cred ca impresioneaza
Mie cel putin mi-a fost de ajutor diploma de engleza.
nicolle27 spune:
buna dimineata fetelor,stie cineva cum e calatoria cu trenul din Ro pana in Germania?Astept rude de acasa si vin cu trenul.E ceva ce merita stiut?Cum e vama in tren?Au cumparat bilete dar locuri au numai pana la Viena,apoi trebuie sa schimbe si cica trebuie sa-si ia locuri din gara ptr restul calatoriei.