Viata in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Lauraa spune:
Uite la adresa asta poti incarca un program care iti calculeaza daca ai sau nu sreptul la banii astia ! Mamica Dulce,baga si tu un ochi!
www.lvf.bayern.de/erziehungsgeld/erz.html
Noua din pacate (sau fericire) ne da rezultatul :
Das Einkommen liegt über der Ausschlussgrenze für den Regelbetrag in den ersten sechs Lebensmonaten des Kindes. Daher ist die Gewährung von Erziehungsgeld bereits ab Geburt ausgeschlossen
nicolle27 spune:
multumesc mult fetelor ptr informatii,sunteti tere dragute,e asa de bine sa ai cu cine vorbii atunci cand esti singura
peca spune:
quote:
Originally posted by roxanak
Nu cred ca e larg.de . Era un site care purta ca titlu "Portalul romanilor din gemania: romani in germania". Caut pe google de ma dor degetele, dar nu mai gasesc. Pacat ca erau lucruri foarte interesante si informative.
Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)
roxana nu mai cauta seit-ul rom2.de fiindca nu mai exista de mult...s-a "unit" cu larg.de , care si el nu mai functioneaza din cauzele anuntate pe seit.! dar ei spera sa il refaca si sa funtioneze cat mai curand!
iar ca o completare, aici un link unde gasiti alte seit-uri cu si despre romani, din de. si nu numai
http://diaspora.cere.ro/index.php#
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Uite la adresa asta poti incarca un program care iti calculeaza daca ai sau nu sreptul la banii astia ! Mamica Dulce,baga si tu un ochi!
www.lvf.bayern.de/erziehungsgeld/erz.html
Noua din pacate (sau fericire) ne da rezultatul :
Das Einkommen liegt über der Ausschlussgrenze für den Regelbetrag in den ersten sechs Lebensmonaten des Kindes. Daher ist die Gewährung von Erziehungsgeld bereits ab Geburt ausgeschlossen
Aaaa,uite ca eram si eu curioasa ce mai e pe-acolo!
"Bitte beachten Sie, dass das Bundeserziehungsgeldgesetz zum 01.01.2004 geändert wurde. Die Änderungen betreffen beim Erstantrag Geburten bzw. aufgenommene Kinder ab 01.01.2004 und beim Zweitantrag Geburten oder aufgenommene Kinder ab 01.05.2003.Soweit nicht anderweitig gekennzeichnet, berücksichtigen die nachstehenden Ausführungen den neuen Rechtsstand ab 01.01.2004."
Moaaama,ce mult a crescut plafonul fata de aprilie 2002,aproape s-a dublat,statul german a saracit:((
Alina
roxanak spune:
quote:
Originally posted by pecaquote:
Originally posted by roxanak
Nu cred ca e larg.de . Era un site care purta ca titlu "Portalul romanilor din gemania: romani in germania". Caut pe google de ma dor degetele, dar nu mai gasesc. Pacat ca erau lucruri foarte interesante si informative.
roxana nu mai cauta seit-ul rom2.de fiindca nu mai exista de mult...s-a "unit" cu larg.de , care si el nu mai functioneaza din cauzele anuntate pe seit.! dar ei spera sa il refaca si sa funtioneze cat mai curand!
iar ca o completare, aici un link unde gasiti alte seit-uri cu si despre romani, din de. si nu numai
http://diaspora.cere.ro/index.php#
Multumesc mult de tot ptr. site.
iris spune:
eu nu mai inteleg nimic ce-i cu pasaportul asta nenorocit...tre sa ma linistesc si mai incerc sa sun (unde?!), cei de la polita brasov zisera ca se poate face cu procura, cei de la bucuresti ca nu....dar si in 2002 cei de la brasov erau ca unitate pilot cica si nu mai treceau copiii in pasaportul parintilor, parca vad ca ca iar ne fac astia piloti...aaaaaaaaah....
chestia cu erziehung bla bla bla difera de la land la land, plafonul si regimul de acordare , dar in general plafonul li s-a cam prabusit...
mamica dulce spune:
de fapt,am primit si noi in primele 6 luni 300 de euro,dar atat..ma gandeam ca o mai fi ceva si nu stiu eu
inseamna ca asta este.
acum mai am o intrebare.Am fost azi la medic si rezultatul la testul antialergic este foarte ingrijorator.Marc are alergie la carne de pui si eiweis din lapte,oua..
nu e foarte puternica alergia,dar ,daca continua cu bronsite spastice si alte nenorociri,trebuie sa taiem raul de la radacina,adica adio lapte/oau/pui. ceea ce e cumplit pentru ca cel putin asta din eiweissu' asta e cam peste tot,in toate alimentele.
intrebarea mea este...ce-i aia eiweiss din lapte de vaca???ideea o inteleg,dar cum traduc lu' mami meu?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
iris spune:
ah, mami dulce, nasol cu rezultatul asta dar poti tine totusi sub control alergia ; eiweissu ala e proteina, deci marc are alergie la proteina din lapte de vaca, - poate folosi lapte de capra, il gasesti in magazine mai mari;
osolita spune:
Fetelor, tocmai am descoperit ca Brainbench-ul ofera pentru o perioada teste de limbi straine gratis si am dat si eu testul de germana(e foarte usor). Asa ca cine vrea o diploma rapid, poate sa dea testul Written German. Testul e gratis dar ca sa-ti trimita diploma trebuie platit(parca 15 dolari). Nu stiu cat e de recunoscuta diploma dar arata tare pompos(eu am diploma de engleza si am reusit sa impresionez cu ea):
http://www.brainbench.com
roxanak spune:
Pentru iubitorii de literatura, carti pentru copii si de specialitate IEFTINE, va recomand situl www.jokers.de . probabil ca am mai scris pe undeva de el, nu-mi mai aduc aminte, dar azi am primit noul catalog (nu te obliga sa cumperi regulat ca la alte cluburi) si am gasit cartulii pentru copii foarte frumoase.