Mamici din Canada (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Donia spune:
Iris, in ce zona a Candei intentionati sa mergeti?
In privinta cantecelor, nu prea am idei. Noi suntem la inceputul integrarii. Dar fetita mea a invatat de la un alt copil roman, dar nascut aici, "Twinkle, twinkle, little star" si m-a innebunit, mi se ridica parul in cap cand aud cantecul asta.
Noi am descoperit un site care, cred eu, va poate ajuta cu engleza, sunt multe jocuri, poate mai gasiti si ale cantecele (acolo e si "Twinkle..."). Multe din desenele animate de acolo sunt foarte populare in Canada.
www.pbskids.org
iris spune:
Donia, multumesc mult, am sa ma uit cu curaj pe site...
noi venim undeva prin ontario...mai e pina stim sigur exact unde, hmmm... pina atunci tre sa gasim ceva de facut , sa invatam cintecele si ceva 'engleaza'!
Simona73 spune:
Salutari la toate fetele!
Spuneti-mi si mie cum gasesc sare de lamaie ?Habar nu am cum se numeste si am mare nevoie...Am gasit flori de soc si nu pot sa fac socata pentru ca nu am sare de lamaie
Pupici ,
SIMONA
arabella spune:
quote:
Originally posted by Simona73
Salutari la toate fetele!
Spuneti-mi si mie cum gasesc sare de lamaie ?Habar nu am cum se numeste si am mare nevoie...Am gasit flori de soc si nu pot sa fac socata pentru ca nu am sare de lamaie
Pupici ,
SIMONA
citric acid=sare de lamaie
si eu am cautat in magazine si nu am gasit(din cate am inteles nu se mai vinde-n magazine),am tot zis ca merg in mag romanesc poate am mai multe sanse.
arabella & angelo
CataD spune:
Fetelor, a inceput sezonul de cules capsuni in Ontario. Noi am fost ieri la cules.
Simona, eu am gasit sare de lamaie la Highland Farms.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Simona73 spune:
Arabella,am fost la Fortinos si am intrebat de citric acid(ca m-am gandit si eu ca asa s-ar putea spune)si mi-au aratat alte prostii.Deci,ma gandesc ca ori nu e cunoscuta sub aceasta denumire,ori am intrebat eu pe cine nu trebuia...
Cata,ce scrie pe ambalajul de la sarea de lamaie?Poate merg in seara asta sa caut din nou.
SIMONA
CataD spune:
Simona, nu mai stiu, ca am luat mai demult. Cred ca citric acid. E intr-o pungulita prin care se vede (o sa-ti dai seama ce e).
Catalina si Laura (12 ian 2004)
khristin spune:
Eu stiu de lemon salt pt. sare de lamaie.
http://community.webshots.com/user/khristin107
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Dandanescu
Emily draga,pediatra minunei mele mi-a spus sa ii dau vitamina D atita timp cit alaptez.Acu nu stiu ce sa zic...eu i-am dat pina la 6 luni.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
ok, pina la 6 luni a papat doar san?
antoioana spune:
Buna fetelor!
Cricor, multumesc de lamuriri! Cred, intr-adevar, ca daca unui copil nu-i place la gradinitza, asta ii afecteaza psihicul, ceea ce atinge si sistemul imunitar...:(. Bine ca o ai pe mami :), of ce n-as da sa poata veni si a mea!
Caro, eu am oprit Di-Vi-Sol-ul chiar inainte de a fi soare soare afara. Vara nu este necesar, expunerea pielii la soare duce la sintetizarea acestei vitamine D. Doctorita mea e de prin Polonia si e foarte draguta. S-a obisnuit ca ma duc la ea cu o lista de intrebari (scrise :))) si nu plec de acolo pana nu ma lamureste.
Saptamana aceasta mergem la cules capsuni !
Ati fost cumva prin Algonquin Park? Poate chiar in camping? Daca da, cum este?
Numai bine!
anto