ce cosmetice sa CUMPARAM
Raspunsuri - Pagina 6

prettysunshine spune:
Retin A este pentru ten acneic sau si pentru prevenirea cosurilor sporadice care mai apar din cand in cand pe un ten mixt de exemplu?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

liris spune:
fetelor vreau sa va rog si eu ceva !!!
nu vreau sa deschid subiect separat ptr asta , dar voiam sa va cer un sfat . hambar n-am cum sa-mi machiez ochii .
eu am ochii rotunzi . si port si ochelari de vedere...
tus negru pe pleoapa sub firele de par din gene. si apoi cu o culoare pe pleoapa, aproape de gene care se ingroasa putin spre capatul extren al ochiului. si pe toata pleoapa cu o culoare mai deschisa (alba sa zicem)??

1Sanziana spune:
Liris ai incurcat un pic ordinea.....intai se aplica fardul deschis la culoare pe toata pleoapa(o culoare naturala,bej,roz).Fardul inchis la culoare se aplica mai puternic in coltul exterior al ochiului si sub arcada,dupa care se uniformizeaza un pic cu restul pleoapei,ca sa nu se vada linii puternice de demarcatie,insa nu trebuie sa ajunga pe arcada decat f putin la coltul extern.Un pic de fard inchis la culoare se pune si pe linia genelor inferioare,de la coltul exterior pana la jumatatea ochiului.Acum se poate aplica tusul sau creionul contur si mascara.

Addicted spune:
Multumesc, Belladonna,cred ca am sa le incerc pe amandoua,adica si spirulina si Retin-A.Despre Retin A iar te bombardez cu intrebari,scuze:am tot citit pe alte forumuri de ea,ce efecte poate avea totusi o simpla crema?Pentru ca toata lumea o lauda,uff,tre' sa o incerc si eu.Problema e ca am inteles ca daca este folosita regulat,pielea incepe sa se cojeasca,or eu nu ma pot prezanta asa in fata domnilor cleentzi,cu fatza decojita.Asadar,daca o folosesc din cand in cand doar,o data la 3 zile,asta inseamna ca nu isi face efectul total,cum ar trebui?
Spirulina-crema ce indicatii are?Eu pentru decolteu am folosit ulei de germeni de grau amestecat cu ulei de marar si a facut minuni,mai ales cand faceam un fel de "masca" pentru sani cu acest amestec si il lasam sa isi faca efectul peste noapte.
Liris,daca ai ochii rotunzi ,ca ai mei,sfaturile Sanzianei sunt bune.Eu nu ma pot desparti de tusul de ochi,pentru ca ii am mici si ma ajuta sa ii mai remediez un pic.Imi place tusul de la Farmec,pentru ca este rezistent si se desprinde ca o pelicula-perfect pentru serile cand nici de demachiat nu mai am chef
http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

BellaDonna spune:
Addicted,
Retin-A nu e doar o simpla crema, e o crema pe baza de vitamina a, o crema foarte buna,ca sa eviti exfolierea asa cum am mai scris la o ora de la plicarea ei te dai cu alta crema grasa care hidrateaza foarte bine , Retin nu trebuie sa aplici foarte mult ,cat un bob de mazare ajunge pt toata fata, dai in special zonele cu probleme si o intinzi foaarte bine pe tota fata, aceasta crema se foloseste doar seara o data pe zi , poti sa o folosesti 2 sau 3 zile la rand, sau sa incepi o zi faci pauza sa vazi cum rectioneaza tenul si a treia zi aplici din nou.
Nu uita sa folosesti in timpul zilei o crema protectoare, un sunscreen ,sa protejezi fata de razele soarelui.
As folosi si eu ulei de germeni de grau si marar dar aici fac mai greu rost de el.
Crema Spirulina, e o crema de intretinere cu extract de spirulina, regenereaza si tonifica tesuturile si e recomandata pt toate timpurile de ten.

Anderra spune:
Bella Donna..azi am luat o mika pauza cu retin A'ul pentru ca deja bubitza a mai aratoasa si mai okioasa a decedat..iupi yoo. Pot sa ma dau cu retin A si pe spate, in zona aceea nu mai am cosuri insa au ramas semne urate,inchise la culoare.
By the way..super descoperire: sampon Elmiplant Regenerant.Nu are super ingrediente (mesteacan si musetel)insa e eficace si da si volum parului meu pleostit si drept ca paiu' + de asta desi e pentru par normal..mi'a reglat si cantitatea de..sebum(cred ca asa e corect sa scriu,nu?)asa ca ajung si la 4 zile fara sa se ingrase..eu care dupa doua zile nu stiam cum sa il spal mai repede..
Pupici la toata lumea
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

liris spune:
quote:
Originally posted by 1Sanziana
Liris ai incurcat un pic ordinea.....intai se aplica fardul deschis la culoare pe toata pleoapa(o culoare naturala,bej,roz).Fardul inchis la culoare se aplica mai puternic in coltul exterior al ochiului si sub arcada,dupa care se uniformizeaza un pic cu restul pleoapei,ca sa nu se vada linii puternice de demarcatie,insa nu trebuie sa ajunga pe arcada decat f putin la coltul extern.Un pic de fard inchis la culoare se pune si pe linia genelor inferioare,de la coltul exterior pana la jumatatea ochiului.Acum se poate aplica tusul sau creionul contur si mascara.
Liris,daca ai ochii rotunzi ,ca ai mei,sfaturile Sanzianei sunt bune.Eu nu ma pot desparti de tusul de ochi,pentru ca ii am mici si ma ajuta sa ii mai remediez un pic.Imi place tusul de la Farmec,pentru ca este rezistent si se desprinde ca o pelicula-perfect pentru serile cand nici de demachiat nu mai am chef
Deci cu fardul cel inchis nu conturez ochii?! intelesem ca ar trebui sa-i conturez si sa ingros la coada ochiului. dar se pare ca nu.Multumesc frumos.

1Sanziana spune:
Batonul corector de la Maybelline,rimelurile,fardurile de ochi,creioanele de ochi si buze L'Oreal,in special Lash Arhitect,produsele de ingrijire a parului vopsit Swiss O-Par,Guhl(pt par blond),Welle si L'Oreal.Mastile de fata,produsele de ingrijire a corpului de la Nivea.

MadalinaM spune:
As vrea si eu sa va intreb daca stiti un deodorant eficient fara parabeni si aluminiu, fara miros puternic pentru a-l putea folosi concomitent cu parfumul meu obisnuit.
Pina acum foloseam un antiperspirant 'Secret'(in Romania) placut fiindca nu mirosea dar articolele despre parabeni, Al si cancerul de sin m-au facut sa renunt la el insa si la parfum! Cum poti folosi parfum daca folosesti deodorant cu pulverizator??? Eu stiu ca nu se poate, amesteci mirosurile si iese o varza...

Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by tinatache
The Body Shop. E singura crema de maini cu vitamina E care m-a scos din belea ca apa asta de aici nu stiu ce are dar imi crapa pielea imediat pe maini. Ce-mi place la produsele lor e ca sunt asa cum scrie pe ele: naturale, concentrate si bune. Mai am de la ei si niste geluri de dus cu argila, samburi de piersica, pt fata sau pt corp, curata f bine pielea si o lasa catifelata. Iar pt cei din Iasi in mag. de la mall preturile sunt de tot rasul, aproape gratis, ca doar si eu tot asa m-am "molipsit" :)
Cristina
unde ai vazut produse The Body Shop cu "preturi de tot risul,aproape gratis"? au produse bune,dar cind vine vorba de pretzuri... sint departe de a fi ieftine.sint chiar scumpe.
Ela2001

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001