ce cosmetice sa CUMPARAM

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Addicted,
pt decolteu eu folosesc crema Spirulina , nu pastile , se gaseste la Plafar si e produsa de Hofigal, crema e pt fata dar eu o folosesc pt decolteu si bust , mie imi place imi lasa pielea catifelata si hidrateaza foarte bine.
Crema pt acnee asa se numeste Retin-A crema, trebuie sa cauti pe la mai multe farmaci, cel putin fratiorul meu asa a facut caci lui i-a venit sarcina sa-mi cumpere si sa-mi trimita , ca eu de aici....doar cu sfaturi, crema nu costa mult dar e foarte buna eu aveam probleme mai ales cu punctele negre pe barbie si mai apareau si cateva cosuri urate pe obraji, nu multi unl -doi dar destui sa ma necajeasca .
Sa citeti ca am scris cum se foloseste in mesajul anterior.
Si mie imi plac cremele romanesti, Aslavital, Gerovital sant foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Tusuri de pleoape L'Oreal si Maybeline

Gabriela & Laura (3 ani)
http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Speranta,
eu folosesc Neutrogena, dar poti folosi orce altceva, totul e sa ai fata curat, eu stiu un sapun pt fata ar fi ok, sa nu folosesti demachiant pe baza de crema.
Iar crema hidratanta poti folosi o crema grasa gen Gerovital, eu folosesc acum Elizabeth Arden, dar cum se termina trec pe ceva ieftin , sant foarte bune si cremele noastre romanesti, conteaza sa hidtrateze bine pielea, poti insista facand un masaj si aduga putin mai multa crema.
Deci cum am mai spus , se spala fata inainte cu 30 minute ,se aplica crema Retin-A , si dupa o ora se aplica crema hidratanta , crema Retin-A nu se aplica in cantitate mare , cat un bob de mazare ajunge pt tota fata se aplica in strat subtire , citit instructiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Midori

Rayuela,

Concealer Kanebo sa inteleg ca este un fond de ten?
E Japonez?

C&mi

Nu stiu daca o fi japonez,dar e posibil!!Este ca un fel de..fond de ten pe care il aplici cu o pensula mica,acolo unde ai probleme cu tenul(cosuri,cearcane).Arata ca un creion,cu capac,auriu.E excelent!!!Dar asteptati-va si la un pret piperat,pe aici costa cam 30 de euro(300 de coroane)

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Imi place foarte mult samponul Clairol, samponul si balsamul Elseve ( eu folosesc cel portocaliu pentru par vopsit parca)

Pentru masti de par sau/si de fata recomand firma Montagne Jeunesse !

26 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Tot ce crema este de la Vichy.

M-ati facut curioasa cu produsele Floritene. In magazine nu am vazut. Hm... S-ar putea sa fie produse de niste laboratoare cu gama mai mica de desfacere (cum ar fi cei de la daniel jouvance- fetele din elvetia poate de aceasta firma stiti). Insa daniel jouvance nu-mi place deloc. Nu am fost multumita.

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Crema Retin A se gaseste la farmaciile Sensiblu. Poti intra pe site si afla adresele farmaciilor unde se gaseste aceasta crema. Costa 133 mii lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Bella Donna esti mult prea adevarata, mi'ai revolutionat viata..tu si retin a'ul recomandat..il folosesc de 3 zile si efectele sunt..wow..sincer nu ma asteptam..L'am gasit in Constanta,am intrat intr'o farmacie si banuiam eu ca nu dau c hiar asa usor de el..am luat'o pe vanzatoare prin invaluire"ati auzit cumva de un produs al unei firme elvetiene cilag retin-a care asa si pe dincolo?" Sigur ca da,il si avem.. Si minune..ori era la pretul vechi,ori a fost ziua mea norocoasa,l'am gasit la 125.000.
Saru'mana bellaDonna.. te tin la curent..

Anderrusha

Mergi la inceput

Anderra,
sa ma ti la curent, vezi sa mai faci pauza cateva zile sa nu ti se decojeasca pielea , caci aceasta crema curata in profunzime eu am scapat si de cateva semne lasate de la cosuri, sa o folosesti doar seara , iar ziua sa folosesti sunscreen sa protejezi fata de razele soarelui.
Si sa nu uiti sa hiratezi tenul foarte bine cu crema la o ora de la folosirrea Retin-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Copilele, da' pentru pistrui nu stiti vreo crema?

Ca de 32 de ani tot n-am reusit sa ma obisnuiesc cu ei si nu cred c-o sa reusesc vreodata.

Mergi la inceput