ce cosmetice sa CUMPARAM

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

deci despre Retin-A , e produs de firma Cilag din Elvetia , daca ai pe cineva din Ro se gaseste in farmacii si nu iti trebuie reteta plus ca e destul de ietin 5$, aici unde sant eu USA se da numai pe baza de reteta de la dermatolog si costa destul de mult in jur de 165$ .
Cel mai bine sa va luati din RO , vorbiti cu cineva sa va trimita , nu costa mult trimisul eu am apelat la vapor si a facut doar 15 zile.
Retin-A
crema 30g
tretinoin 0,05%
precizez ca eu nu o folosesc in fiecare zi , doar 2 zile pe saptamna, se spala bine tenul inaite se lasa 30 minute dupa care se aplica crema iar dupa o ora se aplica o crema foarte hidratanta , caci aceasta crema are putin tendinta de a usca tenul, se foloseste doar seara si o data pe zi,
E pt tratarea acneei , dar e buna si pt riduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Blue13, Babee.Multzumesc pentru explicatzii

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Marimar, produsele Floritene nu sunt romanesti, sunt produse in Elvetia. E posibil sa fie si o marca romaneasca, Floriten, dar nu e acelasi lucru.
Lotiunea de care spuneam eu e cea produsa in Elvetia, nu in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Belladonna am si eu cateva nelamuriri:ziceai ceva de spirulina de la hofigal-pentru decolteu?adicatelea cum?ce efecte a avut?e vb de spirulina pastila?
Si in legatura cu Retin A-asa se numeste crema sau e pe baza de Retin A?Pentru ca am auzit si de astfel de creme,care se numesc altfel,cum,nu stiu,ca asta as vrea si eu sa stiu,in caz ca nu o gasesc pe cea produsa de Cilag.Diferenta de pret este exorbitanta-5$ aici,iar in state 165?Vai de mine..Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Recomandarile mele:masca exfolianta de la Gerovital pe baza de extract de patlagele si sunatoare,parca.Este f f buna.Tenapin,recomandat pentru ten gras,cu extract de laptisor de matca,iarasi foarte bun.Pentru curatarea tenului folosesc mai intai sapunul Johnson's Baby,catifeleaza pielea,iar apoi gelul Clarifying Cleanser de la Avon,culmea,foarte bun iarasi.
In general produsele Gerovital,Ana Aslan,Elmiplant sunt foarte bune in comparatie cu produsele de "firma" ca L'Oreal etc,in primul rand pentru ca se bazeaza pe extracte naturale si nu pe cine stie ce componente chimice,ganditi-va cat va suporta tenul nostru atatea chimicale..
Eu folosesc sampon de la S&S Natural,e ceva mai scump,dar isi merita banii-nu imi mai pleosteste coama,asa cum patesc cu Pantene sau Dove.
Balsam folosesc numai din cand in cand,pe cel produs de Farmec cu extract din tarate de grau-ieftin si bun.
Ati incercat vreodata parfumul "Vie Privee" de la Yves Rocher?E fenomenal,persista cateva zile bune.
Si cum mai incerc ceva,vin si dau raportul,ori aici ori in partea celalalta

http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Belladonna, ce crema hidratanta folosesti dupa Retin-A si cu ce speli fata inainte de aplicarea Retin-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by adriana_i_

quote:
Originally posted by tinatache

The Body Shop. E singura crema de maini cu vitamina E care m-a scos din belea ca apa asta de aici nu stiu ce are dar imi crapa pielea imediat pe maini. Ce-mi place la produsele lor e ca sunt asa cum scrie pe ele: naturale, concentrate si bune. Mai am de la ei si niste geluri de dus cu argila, samburi de piersica, pt fata sau pt corp, curata f bine pielea si o lasa catifelata. Iar pt cei din Iasi in mag. de la mall preturile sunt de tot rasul, aproape gratis, ca doar si eu tot asa m-am "molipsit" :)

Cristina

Unde se gasesc aici (in Germania) produsele The Body Shop? Ca si eu sunt disperata cu mainile...

Danke

aici este lista cu magazinele din Germania:
http://www.the-body-shop.de/feedback/index.html

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Daca se duce cineva sa cumpere Retin A sa-mi dea si mie de stire la ce farmacie a gasit.
Ca io am trimis pe mama sa intrebe la farmacie si n-auzisera de asa ceva.
Thanks anticipat.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Produse super bune: demachiantul Anew oxigen de la Avon, masca exfolianta Anew tot Avon, padurile pentru exfoliere ten de la Anew Avon (sunt paduri pentru un tratament de 2 luni, dar dupa o sapt.se vede diferenta pe ten-adica dispar ridurile fine, se inchid porii si in general ai tenul mai luminos) si pentru hidratare:cremele Anew cu oxigen sau Biologie+ sau Retroactiva, iar pentru tenul mai matur-crema cu aur de la Anew-Avon.

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Rayuela,

Concealer Kanebo sa inteleg ca este un fond de ten?
E Japonez?

C&mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Nivea Deodorant Crema. O folosesc de ani de zile, si cel putin la mine functioneaza perfect.
http://www.nivea.it/img/uploads/it/p1086771617.jpg

Mergi la inceput