ce cosmetice sa CUMPARAM

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Gel de dus Palmolive albastru, pentru aromoterapie sau Dove cu matase
Rujurile Invincible Platinum -L'Oreal
Rimel Maybeline
Ulei pt. masaj anticelulitic - Body Shop
Autobronzant L'Oreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

quote:
Originally posted by tinatache

The Body Shop. E singura crema de maini cu vitamina E care m-a scos din belea ca apa asta de aici nu stiu ce are dar imi crapa pielea imediat pe maini. Ce-mi place la produsele lor e ca sunt asa cum scrie pe ele: naturale, concentrate si bune. Mai am de la ei si niste geluri de dus cu argila, samburi de piersica, pt fata sau pt corp, curata f bine pielea si o lasa catifelata. Iar pt cei din Iasi in mag. de la mall preturile sunt de tot rasul, aproape gratis, ca doar si eu tot asa m-am "molipsit" :)

Cristina

Unde se gasesc aici (in Germania) produsele The Body Shop? Ca si eu sunt disperata cu mainile...

Danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Scuzatzi ca sint olecutza off-topic dar...sint in ceatza shi ma fac de ris daca deskid topic separat cu asha intrebare :care este diferentza intre eau de parfume shi eau de toilette Care dintre ele persista mai mult?

Shi ca sa fiu shi putzin pe subiect,recomand de la Elmiplant crema de miini cu beta caroten,vitaminele E shi C. Face minuni la miinile cu piele uscata

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Retin-A poate fi cumparata si fara prescriptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

pt EDDY - de pe Yahoo Answers:

Most perfumes are complex combinations of natural materials, such as essential oils from plants, and synthetic products that increase the lasting power and heighten the smell. Alcohol is used as a liquid base for perfume, and the ratio of alcohol to scented perfume concentrates determines what the final concoction is labeled.

From highest concentration to least, the different forms of perfume are:

Perfume, also called extract or extrait perfume, can include 15-40% perfume concentrates. This is the purest form of scented product and is the most expensive as a result.

Eau de parfum contains about 7-15% perfume concentrates. This is the most popular and common form of perfume. It provides a long-lasting fragrance and generally doesn't cost as much as extract perfume.

Eau de toilette has around 1-6% perfume concentrates. This makes for a light scent that doesn't linger as long as the more intense versions. It was originally intended to be a refreshing body splash to help people wake up in the morning.

Eau de cologne is sometimes used interchangeably with the term eau de toilette. However, the concoction began as the name of a light, fresh fragrance mixed with citrus oils and was made popular by Napoleon. Some perfumers today have a version of this called eau fraiche.

While these are the main classes of perfume, other products are frequently scented with perfume concentrates too. Lotions, creams, powders, body splashes, aftershaves, soaps, and other cosmetic products may contain variable (though usually small) amounts of fragrance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by EDDY

Scuzatzi ca sint olecutza off-topic dar...sint in ceatza shi ma fac de ris daca deskid topic separat cu asha intrebare :care este diferentza intre eau de parfume shi eau de toilette Care dintre ele persista mai mult?

Eddy-apa de parfum este concentrata, apa de toaleta diluata.Daca ai observat atunci cand incerci un parfum la magazin(pe mana, gat etc)persista mirosul si chiar te incanta.In momentul in care iti iei 'parfumul' si te dai parca nu e acelasi lucru, nu??Primul este apa de parfum, al doilea apa de toaleta.In afara de ceea ce scrie pe ambalaj, sunt diferente la pret.O apa de parfum este intotdeauna mai scumpa.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by adriana_i_

Unde se gasesc aici (in Germania) produsele The Body Shop? Ca si eu sunt disperata cu mainile...

Danke

In München am vazut magazin The Body Shop la Odeonsplatz.In alte orase nu stiu sa-ti zic.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

buna,
ma bucur ca se discuta acest subiect. Poate cineva sa imi recomande o gama de produse cosmetice pentru ten alergic.
Va pupic si astept parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si eu vreau Retin-A! Ce este? De unde il iei?!?

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by BellaDonna

pt cosuri si puncte negre de ce nu folositi Retin-A eu de cand o folosesc am o fata curata ca de bebelus

Si eu vreau, ce este, de cine e facut? Are retinol sau vitamina A ca atunci trebuie sa mai astept pina nasc....hmmm

Mie incep sa imi placa tot mai mult produsele cosmetice romanesti si ma simt absurda: cind eramin RO tinjeam dupa ce nu gaseam, produse frantuzesti, italienesti si care nu se gaseau in RO, acum tinjesc dupa produse romanesti.
Am descoperit citeva produse de la Aslavital, Elmiplant, Floritene si am vazut ca au mai aparut o groaza de alte produse romanesti , naturale, pe piata dar nu stiu cum sint. Ce ziceti, ce puteti sa-mi spuneti ?

Mergi la inceput