ce cosmetice sa CUMPARAM
Raspunsuri - Pagina 7
ani_84 spune:
quote:
Originally posted by Ela2001quote:
Originally posted by tinatache
The Body Shop. E singura crema de maini cu vitamina E care m-a scos din belea ca apa asta de aici nu stiu ce are dar imi crapa pielea imediat pe maini. Ce-mi place la produsele lor e ca sunt asa cum scrie pe ele: naturale, concentrate si bune. Mai am de la ei si niste geluri de dus cu argila, samburi de piersica, pt fata sau pt corp, curata f bine pielea si o lasa catifelata. Iar pt cei din Iasi in mag. de la mall preturile sunt de tot rasul, aproape gratis, ca doar si eu tot asa m-am "molipsit" :)
Cristina
unde ai vazut produse The Body Shop cu "preturi de tot risul,aproape gratis"? au produse bune,dar cind vine vorba de pretzuri... sint departe de a fi ieftine.sint chiar scumpe.
Ela2001- 23 saptamini de la UM
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
la mall-ul din iasi... numai ca e departeeeeee
Ela2001 spune:
m-as mira sa aiba alte preturi decit cele din Bucuresti, deci n-au cum sa fie ieftine.
Ela2001
- 23 saptamini de la UM
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
carola spune:
ba sunt mai ieftine. sunt donate si din cauza asta. banii se fol . in scopuri caritabile. mi-am luat si eu de acolo diferite produse,la preturi fff. mici.
1Sanziana spune:
Ela,in mall-ul din Iasi este un mic magazin de tip out-let,adica sunt produsele de extra sezon(ori au avut prea multe produse dintr-o gama in stoc,ori au schimbat o gama dar le-au mai ramas produse,etc).Oferta de produse e restransa,iar preturile sunt f mici;de ex. pudra si fond de ten 2 in 1,rezerva,era vreo 60.000.Creme,geluri de fata cam tot vreo 60.000.Am vazut o data rimel cu 20.000,creion de buze cu 10.000,oje vreo 20.000.Astea-s preturi de acu un an,nu garantez ca-s exacte,ca eu nu sunt un fan al produselor Body Shop si n-am cumparat decat o pudra de la ei.
marimar spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
As vrea si eu sa va intreb daca stiti un deodorant eficient fara parabeni si aluminiu, fara miros puternic pentru a-l putea folosi concomitent cu parfumul meu obisnuit.
Pina acum foloseam un antiperspirant 'Secret'(in Romania) placut fiindca nu mirosea dar articolele despre parabeni, Al si cancerul de sin m-au facut sa renunt la el insa si la parfum! Cum poti folosi parfum daca folosesti deodorant cu pulverizator??? Eu stiu ca nu se poate, amesteci mirosurile si iese o varza...
Incearca Avon Cool Confidence,cel roz, e fara aluminiu si fara parabeni, e singurul pe care eu l-am gasit pina acum si are un miros delicat. Poate mai sint si alte produse romanesti, incearca la www.naturaplant.ro
Irimell spune:
quote:
Originally posted by marimarquote:
As vrea si eu sa va intreb daca stiti un deodorant eficient fara parabeni si aluminiu, fara miros puternic pentru a-l putea folosi concomitent cu parfumul meu obisnuit.
Pina acum foloseam un antiperspirant 'Secret'(in Romania) placut fiindca nu mirosea dar articolele despre parabeni, Al si cancerul de sin m-au facut sa renunt la el insa si la parfum! Cum poti folosi parfum daca folosesti deodorant cu pulverizator??? Eu stiu ca nu se poate, amesteci mirosurile si iese o varza...
Incearca Avon Cool Confidence,cel roz, e fara aluminiu si fara parabeni, e singurul pe care eu l-am gasit pina acum si are un miros delicat. Poate mai sint si alte produse romanesti, incearca la www.naturaplant.ro
Dragelor, as vrea si eu sa stiu care sint parabenii. Ma uit la ce contine deodorantul dar nu imi dau seama care sint
...De aluminiu m-am prins si am incercat sa elimin produsele cu aluminiu, ceea ce a fost foarte greu
avind in vedere ca majoritatea au...
Sanatate si de toate,Irimell
liris spune:
citeva din spray-urile Fa nu au aluminiu ca mi-am cumparat eu , tot asa , de pe forum am aflat si apoi am cautat fara aluminiu.
IOANA98 spune:
Dupa ce am citit articolul despre deodorante am inceput sa fiu si eu mai atenta .Acum am luat deodorant Pret-a -Porter de la Coty . Contine
alcohol, denat,butane , isobutane , propane , fragrance , propylene glycol , triclosan .S-ar parea ca nu este nimic interzis .Costa cam 80000-90.000 lei
Camelia
mamica dulce spune:
eu mi.am luat saptamana asta o masca de fata purificatoare cu ananas de la YVES ROCHER ca era la reduceri 3 euro juma' si este supeeeer...
In general bag mana in foc pentru produsele cosmetice de la firma asta si nici macar nu sunt scumpe,comparativ cu alte nume mari.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Clopotzel spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by marimar
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Dragelor, as vrea si eu sa stiu care sint parabenii. Ma uit la ce contine deodorantul dar nu imi dau seama care sint...De aluminiu m-am prins si am incercat sa elimin produsele cu aluminiu, ceea ce a fost foarte greu avind in vedere ca majoritatea au...
Dupa ce am citit aici m-am apucat in weekend sa imi controlez cosmeticele...si m-am speriat. Cam 80% contin aluminiu...
iar despre parabeni..nu m-am prins care sunt.Am citit articolul despre cancerul la san, dar cel cu aluminiu de care pomeneati ...nu il stiu. Unde pot citi??...poate citind ma conving sa schimb arsenalul de "aluminiu".
Multam!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.