ce cosmetice sa CUMPARAM

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Clopotzel, tot cautind informatii despre parabeni am gasit o lista a substantelor continute de cosmetice care se pare ca provoaca cancer...dar despre parabeni tot nu am gasit nimic...Uite adresa:

http://www.positivelives.co.uk/healthy/disruptors.htm

Sanatate si de toate,
Irimell

Mergi la inceput

Am gasit si despre aluminiu...

http://www.mjholland.fsnet.co.uk/blokehealth/Skin%20wars.htm

Dupa tot ce am citit mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa elimin toate produsele ce contin substante nocive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ia spuneti care ati folosit de la Elizabeth Arden crema de fata Visible Difference? Se merita oare?

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

De cand nebunia cu parabenii, ma uit si eu pe ingrediente si ma sperii ca unele au ba parabeni, altele compusi de Al...
Pe etichete scrie methylparaben, ethylparaben, propylparaben si alti derivati de paraben. Am observat ca majoritatea cremelor le contin, pina si Nivea sun-care, pe care abia mi-am cumparat-o. Ce facem, le aruncam pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Irimell

quote:
Originally posted by marimar

quote:
Originally posted by MadalinaM

As vrea si eu sa va intreb daca stiti un deodorant eficient fara parabeni si aluminiu, fara miros puternic pentru a-l putea folosi concomitent cu parfumul meu obisnuit.
Pina acum foloseam un antiperspirant 'Secret'(in Romania) placut fiindca nu mirosea dar articolele despre parabeni, Al si cancerul de sin m-au facut sa renunt la el insa si la parfum! Cum poti folosi parfum daca folosesti deodorant cu pulverizator??? Eu stiu ca nu se poate, amesteci mirosurile si iese o varza...

Scrie pe recipient, in mod normal:propylparaben, metylparaben, butylparaben ori izopropil-izobutyl-paraben.Tot ce se termina cu paraben-simplu:citeste!
Incearca Avon Cool Confidence,cel roz, e fara aluminiu si fara parabeni, e singurul pe care eu l-am gasit pina acum si are un miros delicat. Poate mai sint si alte produse romanesti, incearca la www.naturaplant.ro

Dragelor, as vrea si eu sa stiu care sint parabenii. Ma uit la ce contine deodorantul dar nu imi dau seama care sint...De aluminiu m-am prins si am incercat sa elimin produsele cu aluminiu, ceea ce a fost foarte greu avind in vedere ca majoritatea au...

Sanatate si de toate,
Irimell

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irimell

quote:
Originally posted by marimar

quote:
Originally posted by MadalinaM

As vrea si eu sa va intreb daca stiti un deodorant eficient fara parabeni si aluminiu, fara miros puternic pentru a-l putea folosi concomitent cu parfumul meu obisnuit.
Pina acum foloseam un antiperspirant 'Secret'(in Romania) placut fiindca nu mirosea dar articolele despre parabeni, Al si cancerul de sin m-au facut sa renunt la el insa si la parfum! Cum poti folosi parfum daca folosesti deodorant cu pulverizator??? Eu stiu ca nu se poate, amesteci mirosurile si iese o varza...

Incearca Avon Cool Confidence,cel roz, e fara aluminiu si fara parabeni, e singurul pe care eu l-am gasit pina acum si are un miros delicat. Poate mai sint si alte produse romanesti, incearca la www.naturaplant.ro

Dragelor, as vrea si eu sa stiu care sint parabenii. Ma uit la ce contine deodorantul dar nu imi dau seama care sint...De aluminiu m-am prins si am incercat sa elimin produsele cu aluminiu, ceea ce a fost foarte greu avind in vedere ca majoritatea au...

Sanatate si de toate,
Irimell

Scrie pe recipient, in mod normal, tot ce se termina cu paraben:propyl,butyl, izopropyl, izobutyl,metyl, etyl-paraben.Nu trebuie decat sa citesti cu atentie.

Mergi la inceput

Recomand sistemul de ingrijire a tenului in trei etape, de la Clinique:3-step-care:sapun, lotiune tonica exfolianta, lotiune hidratanta.Sunt in functie de tipul de piele:1-uscat, 2-normal, 3-normal-gras sau mixt, 4-gras-foarte gras.Eu folosesc de vreo doi ani nr.3, potrivit tipului meu de ten mixt-sensibil si sunt ff multumita.Produsele Clinique nu contin parfum.Fondurile de ten de asemenea imi plac f.mult, adera f.bine pe piele,nuantele sunt placute;cremele hidratante de asemenea- Moisture- on- call am folosit si am fost super multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Irimell,mersi frumos. Nu le-am citit, dar cand am timp o s-o fac.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Mona_B, m-am uitat pe cosmetice si am numai denumiri fara paraben la coada, de genul butane, isobutane, isopropyl miristate, dipropilene, glycol etc...de aceea nu ma prindeam...Am gasit pe o singura crema scris cuvintul paraben si culmea...mi-am cumparat-o recent. O sa fiu mai atenta de acum cind le cumpar.

Cred ca ai dreptate cu Clinique...L-am folosit si eu mai demult si cred ca o sa revin tot la el...

Multumesc pentru sfaturi si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Momentan sunt foarte incantata de o achizitie de la Sensiblu - demachiant & toner 2 in 1 cu vitamina C de la Clinians. E sub forma de gel, portocaliu la culoare, si miroase super! A costat 216.000, dar face toti banii si e destul de mare recipientul, cred ca de 200 ml.

Mergi la inceput