ce cosmetice sa CUMPARAM
Raspunsuri - Pagina 9
BellaDonna spune:
Khristin,
eu folosesc ELIZABETH ARDEN, Visible Difference, si sant foarte multumita , hidrateaza foarte bine lasa tenul curat, sant multumita si de rezultate si de pret, fata de alte creme pe care le-am incercat e buna
adriana_i_ spune:
Fetelor, luminati-ma va rog si pe mine: ce e cu parabenii astia?
Ca m-a pus necuratu' sa ma uit aseara prin cosmeticalele mele, si m-am speriat
....
Multumesc! 
Mona_B spune:
quote:ehe, sa fim noi sanatoase...pana cand am descoperit ca sunt daunatori acesti parabeni, desi nu stiu in ce masura, oi fi folosit si eu produse ce-i contin din plin...recent mi-am cumparat un lipgloss de la Chanel, altele nu mi-au fost pe plac si eu sunt pretentioasa la glossuri;dupa ce l-am platit si am ajuns acasa am descoperit pe eticheta ambalajului ca are si vreo doi parabeni
Originally posted by adriana_i_
Fetelor, luminati-ma va rog si pe mine: ce e cu parabenii astia?
Ca m-a pus necuratu' sa ma uit aseara prin cosmeticalele mele, si m-am speriat....
Multumesc!
stiu si eu, majoritatea produselor apreciate demine contin cate unul doi...eu mai inchid ochii la masti, rujuri sau creme de fata, dar la deodorante sunt mai atenta.Dac-ar fi sa gasim chichite la toate nu ne-am mai da cu nimic si viata n-ar mai avea farmec.Cu o moarte tot suntem datori nu?Hai ca nu mai vreau sa fiu sinistra.
adriana_i_ spune:
Mona_B, cam asa gandesc si eu... Dar nah, vroiam sa stiu ce e rau cu parabenii... Pe cat posibil am sa incerc ca produsele cosmetice care le iau sa contina cat mai putini, dar ma indoiesc ca voi putea sa ii elimin complet.
De exemplu, pana acum singura crema de maini care are efect la mine fie vara fie iarna, si pe care o folosesc de cel putin 10 ani, e Nivea Soft... O sa incerc The BodyShop recomandata de cineva aici, dar pana o gasesc, tot pe a mea raman, cu parabenii ei cu tot...
ylena spune:
Produsele cosmetice din gama FLORITENE, pe care multe dintre fetele de aici le apreciaza si le cauta fara succes, pot fi gasite la KI-LIFE din Piata Amzei (langa farmacia Sensiblu). Preturile sunt mai mult decat bune, iar produsele sunt deosebite. Puteti gasi aici nu doar produse cosmetice din extracte naturale de plante, ci si diverse minuni pentru slabit, dieta, remedii naturiste. Am vazut de exemplu paine fara drojdie, faina integrala si paste fainoase din faina integrala, orez nedecorticat, extract de malai pentru maioneze vegetale, ulei din samburi de struguri (care e cel mai puternic antioxidant si se foloseste si in industria cosmetica), etc, etc.
Produsele FLORITENE mai pot fi gasite si pe site-ul http://www.naturaplant.ro/listaproduse.php?start=0&cautare=produc&textbox=floritene, unde comenzile se pot face on-line (gasiti detaliile pe site) si cu posibilitate de livrare la domiciliu. Aici insa preturile sunt ceva mai mari decat la KI-LIFE.
Succes si sa fim frumoase !!!
tlory spune:
AM CITIT INFORMATIILE DATE SI AM O INTREBARE IN LEGATURA CU CREMA RETIN-A. EU AM PROBLEME, NU GRAVE, CU PUNCTELE NEGRE SI VREAU SA SCAP DE ELE. POT FOLOSI ACEASTA CREMA DACA AM DOAR 23 DE ANI???MULTUMESC ANTICIPAT
liris spune:
recomand masti cu miere , simpla , inainte de baie.
ulei de masline si ou ptr par.
ulei de masline ptr decolteu si brate.
astea-s cele mai bune cosmetice.![]()
alesandra spune:
quote:
Originally posted by samila
buna,
ma bucur ca se discuta acest subiect. Poate cineva sa imi recomande o gama de produse cosmetice pentru ten alergic.
Va pupic si astept parerile voastre.
Iti recomand linea Avene - din pacate am doar un sit in italiana
( http://www.benvenutosole.it/eta/linea_prodotti.php )