Sunt cu inima si cu sufletul in Canada !!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Donia spune:
Cei care aplica din Romania primesc de obicei de la Viena o invitatie formala, destul de repede dupa depunerea dosarului. Cel putin noi asa am primit, in invitatia formala scria ca interviul va avea loc candva in al treilea trimestru al anului. Ceva mai tarziu a venit si invitatia pentru interviu, cu data si ora exacta.
bubu spune:
Buna Mariana si felicitari.
Deci noi am trimis actele la Viena in 27 mai si in 10 iunie ne-au trimis aceea invitatie formala in care ne spune ca in decurs de 6 luni ne vor chema la interviu.
Acuma ce ati primit e doar o simpla formalitae prin care va intreaba daca sinteti de acord sa mergeti in HK la interviu. Sa nu am dreptate.
Eu iti doresc ca sa aveti interviul cit mai repede.
Delia
ymellda spune:
Mariana, felicitari !!!!
Cred ca iti va veni in curand si invitatia oficiala si sigura, cu data si ora.
Alina si Andra !!!
ymellda spune:
Mai, fetelor, simt ca mor de-a-binelea. Cu pila cu tot si astia de la pasapoarte ma termina!! Cica abia in septembrie imi dau pasapoartele!!! Sa nu morrr? Ca mi-am terminat tot dosarul si astept 3 luni pasapoarte???
Joi ma duc in audienta la sefu!!!
Urati-mi succes!!!
Pupici tuturor.
Alina si Andra !!!
Dandanescu spune:
Ymellda scuza-ma ,dar vreau sa te intreb ceva.Cum adica in septembrie iti dau pasapoartele?Acu nu se mai fac la urgente?Nu ma omori si pe mine...Noi vom pleca in tara ptr 3 saptamini iar sora mea are foaie de drum.Urmeaza ca in ROMINIA sa-si faca pasaportul.Ce stiiam eu ca azi depui cerea si miine ti-l poate da asta in cazuri de urgente.Acum te rog frumos lamureste-ma ca sa mai am timp sa fac ceva pe aci.Te pupic.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
romaria spune:
Ymellda multa bafta, nu stiu de ce dureaza atat de mult eu l-am primit in 2 saptamani parca e drept nu in Bucuresti si fara urgentze. Stiu ca acum nu se mai poate face la urgentze.
Bafta, Romaria.
Vin iar cu aceeasi intrebare : nu pleaca nimeni pe 2 iulie in Canada???
ymellda spune:
Daniela, se mai pot face si la urgenta, si aici dureaza un pic, dar nu asa mult. Dar la urgente te poti duce doar daca ai un document care sa ateste faptul ca ai nevoie de el asa urgent.
In schimb, la mine e ideea ca eu vreau sa depun dosarul pentru emigrare si asta la ei nu e urgenta.
Contractul meu cu Franta vine parafat de francezi abia in iulie si n-am cu ce sa ma prezint in audienta.
Oricum, e ceva de speriat cu pasapoartele astea. Pana la urma mi-am facut programare pentru 5 august - la depunerea actelor - printr-o cunostinta. In felul acesta il voi avea fizic pana in octombrie cand va trebui sa plec in Franta.
Iar cu dosarul pentru Canada - am trimis un mail la ambasada canadiana din Viena si mi-au spus ca pot trimite DCS cu numerele de la cartile de identitate (sa pun in dosar si copii ale acestora), dar la interviu sa am pasapoartele. Ei, o invitatie la interviu este cu atat mai mult un motiv de urgenta, nu?
Pupici tuturor si mult succes !!!
Alina si Andra !!!
bubu spune:
Alina,
E nebunie la pasapoarte si in Satu MAre de unde sint eu. Trebuie sa il pun pe Brian, baietelul meu pe pasaport meu, asa ca am trimis o procura la o matusa de a mea sa mearga sa rezolve. Problema e ca mie in august imi expir viza de Japonia si trebuie sa mi-o refac. Saraca matusa mea a mers in audienta si a zis ca acest lucru nu e urgenta. A stat la coada 2 zile si o noapte si pina la urma mi l-a depus si urmeaza ca in 6 iulie sa fie gata.
Multa bafta!
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)
ange spune:
sa va spun eu cat a durat sa-i fac bebeului meu certificat de nastere romanesc,in Romania?!?!?! mai bine nu...
Asa ca nici nu ma mir...
ange,mamica de 2 ori