inca sub stare de shoooooooooc!!!:)))))))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Gandacelu, hai mai povesteste de Romania, ca mi-e dor sa aud:))In curand o sa am 6 luni de cand nu am mai fost acasa dar din fericire voi pleca luna viitoare!!De-abia asteptMi-e dor chiar si de gropile din asfaltMi-e dor de soare si de VIATASa stii ca prima oara cand m-am dus acasa dupa ce am stat aici 2 luni, am simtit la fel ca si tine ca de altfel de fiecare data cand plec acasa.Soc neplacut am avut la intoarcere in Suedia, nu in Romania!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Mai povesteste, Gindacelule cu drag despre Romania, noi suntem aici si te citim cu drag. Spune-ne si de bune si de rele, ca stim ca nu sunt numai numai rele acolo, asa cum si aici sunt lucruri bune. Dar cele de acolo sunt ale noastre.

Si lasa-i pe cei care au mania de a vedea mereu numai partea proasta a lucrurilor. Nici eu nu sunt oarba, dar simt ca daca imi fixez atentia asupra lucrurilor bune, voi atrage fortele bune. Si lucrurile bune vor spori.

Deci, tu povesteste, ca venim si noi din urma.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

beu
nu pot decat sa-ti dau dreptate aproape in intregime (adica nu sunt de acord ca daca traiesti pe social in canada e mai bine ca in romania, pentru ca, o fi material mai bine, dar psihologic, cel putin din cate am vazut, e deprimant): asadar da, poate ca emigrarea e singura solutie pentru cel care n-are bani sa-si ia o pereche de papuci in ro, dar eu nu ma aflu in aceasta situatie, nu ca m-ar da banii afara din casa, dimpotriva, dar nu o duc asa de rau! daca as fi lucrat ca profesoara poate nu mi-ar fi ajuns banii, dar am cautat altceva si supravietuiesc (mai ales acuma, intoarsa din canada, unde m-am vindecat de febra cumparaturilor inutile, slava Domnului, de febra ofertelor speciale si a mancarii scumpe si fara gust! acuma chiar ca o duc mult mai bine hihihi)
mi-a placut mult sinceritatea ta!

tata lu toma: shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cine v-a dat microfonul dumneavoastra?!!!

Emily si Idora
pentru ca daca m-as apuca sa povestesc ar trebui sa stau toata noaptea la taclale, voi incerca sa fac apel la o comparatie care sa "reveleze" sentimentul pe care l-am trait la intoarcerea in tara

asadar, sa ne-o imaginam pe gandacelu invitata la o serata, in palatul contelui X:
tzol festiv, delicatesuri, meseni unul si unul, care mai de care mai tzapan, toata lumea discuta subtil si serios, zambete in coltul gurii, malitioase si omnipotente, tocuri prea inalte (vorba lu nenea almodovar pour les connaisseurs), sutien prea sus, un anume cod de limbaj, un anume cod de conduita, de umor (gandacelu inghite-n sec, doar o stiti, tocmai ea sa nu raza cat o tin bojocii (btw, ce-or fi bojocii astia?!!!;D), unu zice ceva intr-o limba doar de el stiuta, altii aproba, gandacelu aproba si ea, fara sa stie ce (ptiu moare de ciuda ca tare s-ar lua la harta da’ nu se cade, zau!), unu-i zambeste (ce-o vrea de la mine? a, nimic, e , am uitat!), altul o intreaba ceva, ea deschide un subiect despre cultura franceza, ups ce gafa, astia nici n-au auzit de derrida, gandacelu tace rusinata definitiv, isi roade unghiile pe sub masa, isi mai pune un pahar de champagne, ar manca o bucatica de branza, ia o bucatica de branza, este nevoita sa si inghita ce a bagat in gura din bucatica de branza care are un gust bizar pentru un biet gandacel, ofteaza, renunta si la branza, ia o aripioara de pui, nu e greu sa-si dea seama ca e condimentata la greu pentru a-i acoperi lipsa de gust de pui, dar deja gustul de pui adevarat e o amintire intrauterina, poate un vis, in nici un caz realitate... ah! ce-ar mai dansa gandacelu da muzica-i tolomaca, unde-or fi gasit astia la banchetul asta ales asa o muzica idioata, danseaza putin, se sparge-n figuri dar e plictisita, se uita la ceas, ar manca o portocala dar daca are gust de cireasa? mai bine nu... ai, putintica rabdare! iaca in sfarsit si limuzina care-o aduce acasa... gandacelu ajunge in casuta ei micuta dar luminoasa, e uimit cat de bine se simte daca-si arunca rochia si sutienul prea stramt, pantofii ii arunca direct pe geam (nu mai vleeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!), pune un rock’n’roll si se zbantuie ca o dementa peste tot, aaaaaaaaaaaa, frigideruuu!!! scoate o bere rece si o buca’ de branza de oaie cu rosii, se arunca-n pat, cu picioarele pe pereti si numai ea stie cat e de fericita... de ce?
nu stie

poate ca e la ea acasa

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danutza Mamaruta

Mai povesteste, Gindacelule cu drag despre Romania, noi suntem aici si te citim cu drag. Spune-ne si de bune si de rele, ca stim ca nu sunt numai numai rele acolo, asa cum si aici sunt lucruri bune. Dar cele de acolo sunt ale noastre.

Si lasa-i pe cei care au mania de a vedea mereu numai partea proasta a lucrurilor. Nici eu nu sunt oarba, dar simt ca daca imi fixez atentia asupra lucrurilor bune, voi atrage fortele bune. Si lucrurile bune vor spori.

Deci, tu povesteste, ca venim si noi din urma.

Cu drag,

Danutza,
mama lu'Alexutza

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

pentru ca daca m-as apuca sa povestesc ar trebui sa stau toata noaptea la taclale, voi incerca sa fac apel la o comparatie care sa "reveleze" sentimentul pe care l-am trait la intoarcerea in tara

asadar, sa ne-o imaginam pe gandacelu invitata la o serata, in palatul contelui X:
tzol festiv, delicatesuri, meseni unul si unul, care mai de care mai tzapan, toata lumea discuta subtil si serios, zambete in coltul gurii, malitioase si omnipotente, tocuri prea inalte (vorba lu nenea almodovar pour les connaisseurs), sutien prea sus, un anume cod de limbaj, un anume cod de conduita, de umor (gandacelu inghite-n sec, doar o stiti, tocmai ea sa nu raza cat o tin bojocii (btw, ce-or fi bojocii astia?!!!;D), unu zice ceva intr-o limba doar de el stiuta, altii aproba, gandacelu aproba si ea, fara sa stie ce (ptiu moare de ciuda ca tare s-ar lua la harta da’ nu se cade, zau!), unu-i zambeste (ce-o vrea de la mine? a, nimic, e , am uitat!), altul o intreaba ceva, ea deschide un subiect despre cultura franceza, ups ce gafa, astia nici n-au auzit de derrida, gandacelu tace rusinata definitiv, isi roade unghiile pe sub masa, isi mai pune un pahar de champagne, ar manca o bucatica de branza, ia o bucatica de branza, este nevoita sa si inghita ce a bagat in gura din bucatica de branza care are un gust bizar pentru un biet gandacel, ofteaza, renunta si la branza, ia o aripioara de pui, nu e greu sa-si dea seama ca e condimentata la greu pentru a-i acoperi lipsa de gust de pui, dar deja gustul de pui adevarat e o amintire intrauterina, poate un vis, in nici un caz realitate... ah! ce-ar mai dansa gandacelu da muzica-i tolomaca, unde-or fi gasit astia la banchetul asta ales asa o muzica idioata, danseaza putin, se sparge-n figuri dar e plictisita, se uita la ceas, ar manca o portocala dar daca are gust de cireasa? mai bine nu... ai, putintica rabdare! iaca in sfarsit si limuzina care-o aduce acasa... gandacelu ajunge in casuta ei micuta dar luminoasa, e uimit cat de bine se simte daca-si arunca rochia si sutienul prea stramt, pantofii ii arunca direct pe geam (nu mai vleeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!), pune un rock’n’roll si se zbantuie ca o dementa peste tot, aaaaaaaaaaaa, frigideruuu!!! scoate o bere rece si o buca’ de branza de oaie cu rosii, se arunca-n pat, cu picioarele pe pereti si numai ea stie cat e de fericita... de ce?
nu stie

poate ca e la ea acasa

Vreau si eu!!!!
Dar mai am ceva pana o sa-mi savurez berea, dupa branza cu rosii - bineinteles, cum altfel?!?

Bine ai venit gandacelule - sa iti fie toate drumurile deschise - si sa nu uiti sa ma astepti si pe mine, da?!

Mergi la inceput

joe... stiu stiu!

asta cu branza (care la mine a fost pe bune in canada! adeca crima!) am cetit o poveste a lui tudor octavian cum ii aducea el la paris lui celibidache cate o valiza cu branza din obor! povestea era efectiv savuroasa, desi cand am citit-o (si nu parasisem tara) mi s-a parut exagerat cum bea dl sergiu cate 1 l de zer si ii dadea si nevestei! si se bucurau mai ceva decat de ... (?) orice pe lume!
si tot tudor octavian povestea cum ii veneau niste amici cred ca tot frantzuji in vizita o data pe an, veneau cu valizele cu cadouri si plecau cu ele pline cu aceeasi branza din obor!

sa ma ierte canadienii si ceilalti emigranti, scuze! (eu n-as ierta-o! branza ar trebui sa fie pe lista interziselor pe forum!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Mai in gluma, mai in serios
"Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Nu dati:)

As reformula: "pacat ca e locuita de unii care ar fi trebuit sa emigreze"

Bravo, andacelule draga...subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

gandacelu, pe alt topic erai din nobilime, aici o satirizezi spre deliciul masselor?

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia spune:

Gandacel frumoasa descriere!!! Te invidiez, dar nu ptr multa vreme . Sper ca pana la sf anului sa pot scrie si eu asa frumos ca tine, sper din suflet sa pot primi colindatorii acasa la mine anul asta. Cu branzica...las-o mai usor ca doar stii ce ai lasat aici.
Sper sa ne vedem in Ro.Pupici si numai bine!

Mergi la inceput