inca sub stare de shoooooooooc!!!:)))))))
Raspunsuri - Pagina 7
miti2004 spune:
dragele mele, hop-top si eu cu primul mesaj...desi urmaresc mereu discutiile de pe forum.
gandacel, chiar te-ai intors definitiv in romania ?sau esti in vacanta?mai povesteste...mi-e tare dor de tara..
noi aici ne pregatim de bilantul primelor 5 luni de canada, si desi muncim pe rupte nu am reusit mai nimic. deocamdata mai incercam si, asa cum spune si danutza mamaruta, speram sa rabdam pana o sa ne luam cetatenia, desi daca am intrevedea vreo solutie profitabila in tara ne-am cam intoarce inapoi...
deocamdata dupa toata papa buna de acasa... si dupa cu care ne distram de minune
va si pe curand
tata lu Toma spune:
Pentru gandacel : A fost un moment de ratacire si promit sa nu mai fac !
destabilizatoru' cu cenusa in cap
Idora spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
beu
pentru ca daca m-as apuca sa povestesc ar trebui sa stau toata noaptea la taclale, voi incerca sa fac apel la o comparatie care sa "reveleze" sentimentul pe care l-am trait la intoarcerea in tara
asadar, sa ne-o imaginam pe gandacelu invitata la o serata, in palatul contelui X:
tzol festiv, delicatesuri, meseni unul si unul, care mai de care mai tzapan, toata lumea discuta subtil si serios, zambete in coltul gurii, malitioase si omnipotente, tocuri prea inalte (vorba lu nenea almodovar pour les connaisseurs), sutien prea sus, un anume cod de limbaj, un anume cod de conduita, de umor (gandacelu inghite-n sec, doar o stiti, tocmai ea sa nu raza cat o tin bojocii (btw, ce-or fi bojocii astia?!!!;D), unu zice ceva intr-o limba doar de el stiuta, altii aproba, gandacelu aproba si ea, fara sa stie ce (ptiu moare de ciuda ca tare s-ar lua la harta da’ nu se cade, zau!), unu-i zambeste (ce-o vrea de la mine? a, nimic, e , am uitat!), altul o intreaba ceva, ea deschide un subiect despre cultura franceza, ups ce gafa, astia nici n-au auzit de derrida, gandacelu tace rusinata definitiv, isi roade unghiile pe sub masa, isi mai pune un pahar de champagne, ar manca o bucatica de branza, ia o bucatica de branza, este nevoita sa si inghita ce a bagat in gura din bucatica de branza care are un gust bizar pentru un biet gandacel, ofteaza, renunta si la branza, ia o aripioara de pui, nu e greu sa-si dea seama ca e condimentata la greu pentru a-i acoperi lipsa de gust de pui, dar deja gustul de pui adevarat e o amintire intrauterina, poate un vis, in nici un caz realitate... ah! ce-ar mai dansa gandacelu da muzica-i tolomaca, unde-or fi gasit astia la banchetul asta ales asa o muzica idioata, danseaza putin, se sparge-n figuri dar e plictisita, se uita la ceas, ar manca o portocala dar daca are gust de cireasa? mai bine nu... ai, putintica rabdare! iaca in sfarsit si limuzina care-o aduce acasa... gandacelu ajunge in casuta ei micuta dar luminoasa, e uimit cat de bine se simte daca-si arunca rochia si sutienul prea stramt, pantofii ii arunca direct pe geam (nu mai vleeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!), pune un rock’n’roll si se zbantuie ca o dementa peste tot, aaaaaaaaaaaa, frigideruuu!!! scoate o bere rece si o buca’ de branza de oaie cu rosii, se arunca-n pat, cu picioarele pe pereti si numai ea stie cat e de fericita... de ce?
nu stie
poate ca e la ea acasa
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
Mare dreptate ai gandacelule
try spune:
Deh, gandacel, ce ti-a trebuit si tie petrecere fandosita si branzica mucegaita?!?!?
Ia-o ca pe-o ecshperientza... evita-le pe viitor. Com era vorba printr-un subect anterior, noblete si nobilime veritabile nu gasesti oriunde, indiferent de geografie. Iar daca vrei s-o gasesti nu astepta sa vina ea la tine, ci caut-o tu cu lumanarea.
De data asta
22+ sapt DNP 31 oct.