Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Simona_B spune:
Dragele mele, am avut un drum frumos si linistit atat la dus cat si la intors. Durerea mea a fost ca sotul meu a plecat din Italia vineri dupa mine, care eram deja de o sapt acasa, si a trebuit sa ne intoarcem duminica dimineata. Va dati si voi seama ca era frant de oboseala desi am incercat sa scurtam vizitele, iar problemele am incercat sa le rezolv in mare parte singura... Regretul meu e ca nu am reusit sa il ajut deloc la condus, am fost rupta de somn. Cand eram in trei luni am condus eu 800 de km din drum si mama mama ce s-a simtit, ca tot asa, el venea de la munca...
Bebelina mea a fost cumintica foc, doar ca se misca f mult! De rau nu mi-a fost rau dar am oprit de doua ori sa ma mai dezmortesc. Pe autostrada i-am dat niste emotii sotului de numa' ca imi era somn si desi aveam ochii deschisi si vedeam, nu puteam sa ma controlez sa nu merg catre bordura si eram in tunel. Mi-a indreptat el volanul si i l-am si cedat in urmatoarea parcare. Promit o organizare a timpului mai lejera data viitoare, cu opriri si toate cele, dar in primul rand odihna!
CameliaS spune:
Ciao ragazze!
In sfarsit scriu si eu fara Daniele agatat de gatul meu..
Vroiam sa va intreb, mai ales pe cele care au copii , cum va organizati voi pentru drum. As vrea sa merg in vara acasa ( nu am mai fost de anul trecut din aprilie ) si imi este groaza sa ma gandesc cum o facem. Problema mea este ca plecam di Firenze ( deci mergem aproape jumatate din Italia ) si in Romania trebuie sa ajungem la Galati ( traversam toata tara [:-)] ). De obicei facem 2 zile pe drum, oprindu-ne o noapte sa dormim . Dar cu un bb de 9 luni ( cat va avea in august) nu stiu sincer cum o sa facem. Aveti ceva sfaturi?
Va pup si ma duc sa-l iau pe bb din patut ( il aud cum miorlaie ).
Camelia
rodika spune:
Si noi vom pleca in iulie ,si Sebi va avea 9 luni si ceva;cand avea 3 luni a stat cuminte ,dar acum...mi-e groaza si mie sa ma gandesc ,asta e...vom opri mai des masina ,vedem noi... eu ii voi lua mancare la borcanele ,iar apa,suc,ii voi cumpara si de pe drum;cu laptele nu-mi fac probleme,caci il alaptez;nu va fi nev.sa-i prepar lapte.
KLA spune:
Si eu plec in august acasa -hip,hip ura!Eu n-am bebelus si n-as putea sa te ajut Camelia.Voi unde va opriti sa dormiti o noapte?Noi,anul trecut am dormit o noapte la un hotel in Oradea-cam scump-insa ne-a convenit ptr.ca avea parcare supravegheata. Rodika draga,eu sunt din Piatra-Neamt ,aici stau in apropiere de corso Francia.Ti-am vazut bebelusul,o splendoare!Felicitari!Imi plac foarte mult copiii,insa cand ma voi hotari sa fac si eu unul,voi ajunge in Guiness Book ca cea mai batrana mama!!! Pupicete
rodika spune:
Anul trecut n-am oprit sa dormim.Am oprit doar pt.o cafea sau la restaurant pt.a manca.Atat!Si la intoarcere la fel.
Merci Kla pt.complimente ,poate ne vedem o data ,te salut si numai bine!
Fetelor ,va salut pe toate!
CameliaS spune:
Noi anul trecut ne-am oprit in Austria aproape de granita cu Ungaria, dar alta data am ajuns pana aproape de Sibiu.
Noi n-am putea sa mergem fara sa ne oprim o noapte, sunt 24 de ore de mers si este imposibil sa le facem fara sa dormim , mai ales ca eu nu am permis si conduce doar sotul meu. Problema este drumul in Romania ( cum am mai spus, trebuie sa o traversam toata ) unde stiti foarte bine cum se circula .
KLA tu oricum ai mai putin de mers in Italia, eu de la Firenze am vreo 6 ore doar in Italia.
O sa vedem noi pana la urma cum va fi.
Ar mai fi varianta ca eu sa plec cu Daniele cu avionul si sotul sa vina cu masina, dar imi e frica sa-l las sa conduca atat de mult de unul singur.
Camelia
mariaangeli_que spune:
Ciao,Camelia,sa stii ca si de la Milano sant 5 h de Italia,eu cu copii ma organizez in felul urmator;pun in frigider mincarea lor (piadine si hamburgheri),sucuri si iaurturi,stai linistita ca stiu pe multi care au mers in tara cu copil mic in autobus, atat ca nu faci 16 h pana in tara ca nu esti la raliu,mergi mai incet ,te opresti de mai multe ori,iti cumperi frigider sau lada frigorifera,aaaaa,intreaba pediatra daca are nevoie de medicamente impotriva raului de masina,pt. copii mei sant bune ca le da putina solmnolenta si se calmeaza,daca nu fa-i ceai de musetelin loc de apa si va dormi mai mult,nu cred ca va fii necesar sa va despartiti si sa mergi cu avionul, in Ungaria te poti opri sa dormi,sau la oradea
Kla.bine ai venit printre noi
AAAAA sa stiti ca ieri mi-am luat si eu permisul de sofer,in sfarsit..E...vai!!!!!!
Simona_B spune:
Salut fetelor!
Felicitari noului sofer... si anunta-ne intre ce ore circuli!
Eu nu va pot ajuta cu opriri de dormit sau drum cu BB-ii ca noi facem cam 12-13 ore cu totului tot, dar va citesc pe nerasuflate si iau notite!