Un inceput in Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Dragelor sa stiti ca nu v-am uitat dar stiti cum e cu internetul pe la cluburi... promit ca va voi scrie cand voi fi acasa in Italia!
Recunosc ca nu am citit tot, dar le urez bun venit! celor care ni s-au alaturat, iar pe toate va pup si abia asdtept sa mai povestim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Ciao,frumoasele mele,ma bucur din tot sufletul ca incepem si noi sa ne mai "miscam"pe forumul acesta.
Draga mea,Kla,eu din pacate sunt tot in Romania,mai stau vreo 3 saptamani si apoi in sfarsit o sa ma intorc,pot sa spun acasa.Da,vremea este foarte frumoasa aici,chiar este un soare arzator de se tot lamenteaza cei de la meteo cu canicula.Spui ca nu esti asa de multumita de Torino,vino la noi la Milano,poate ca o sa-ti placa mai mult.Nu-i asa Angela?????Noi te asteptam cu mare drag!!!!!!!!
Rodica,draga mea,iti multumesc din suflet pentru invitatie,iti promit ca acum dupa ce o sa ma intorc in Italia si Dani va avea de cantat prin zona Torino-ului te voi anunta,poate ca o sa puteti sa veniti la o serata dansanta.Si eu mi-as dori foarte,foarte mult sa va cunosc,si mi-ar place foarte mult daca ar fi si frumusetea de Sebi.
Angela,tu draga mea,tot cu gatitul,cu bucataria,parca ziceai ca acum cu caldurile nu o sa te mai prinda nimeni prin bucatarie,dar se pare ca nu te prea ti de cuvant,si mai vii si cu specialitati care mai de care sa ne faca o pofta nebuna,mai ales "oropsitilor",care acum doar isi amintesc anumite arome din Italia.
Simona,te salut si iti doresc tot binele si linistea sufleteasca posibila.Ne lipsesti foarte mult!!!!!!!!
Camelia,Marcellinna,unde sunteti dragelor,mai dati si voi un semn de viata.
Va pup pe toate si ma bucur ca am avut norocul sa va cunosc chiar si numai "virtual",deocamdata.
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Ciao,la toate ,fete mari si maritate de la orase si sate!
Amorena,am zis ca nu mai gatesc zama,pt. ca e prea cald,dar o pasta sau altceva rapid mai fac inca,
Adisor,sa stii ca a iesit bine prosciutto,,daca tot santem singuri ...
Kla are dreptate Amorena,hai la Milano! sa vezi ca si aici e gri cerul,sau ce crezi ca numai la Torino e totul gri -sobolan ,
Amorena zici ca ca mai e putin si te intorci acasa,ce bine!sper sa ne intalnim,
Rodica,sa-i dai un pupic la Sebi din partea mea,
La revedere,ne auzim maine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Salutari si pupicei !

Mai fetelor mi s-au umflat sanii aseara ,n-am dormit deloc ,febra ,frisoane ,acum mi-a trecut febra dar tot ma dor sanii daca-i ating .Luni voi merge la doctor sa-mi dea pastile pt.oprirea laptelui ,gata ,intarc ,are 10 luni ,ajunge ...mi-e groaza de cum va reactiona baiatul ,nu stiu ce sa fac ,sa-l intarc acum sau cand merg acasa (peste10 zile)

Si-a mai revenit ,nu mai e agitat si mananca bine acum.

Dayen ,ce faci?Si tu esti prietena noastra ,nu importa ca esti venita mai tarziu!

Va salut si toate cele bune!Week-end placut fetelor!Ma bucur ca va cunosc ,sincer m-am obisnuit cu voi ;aseara ,cum n-am intrat pe net (din cauza durerilor) ,ma simteam ciudat ,lipsea ceva

Mergi la inceput

Rodica,scumpa mea,imi pare sincer rau pentru tine.Eu,iubita mea,nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am trecut prin asa ceva deocamdata,dar poate ca o sa-ti spuna fetele care s-au confruntat cu asa ceva.Or sa treaca toate,oricum intr-o zi va trebui sa il intarci pe frumosul ala mic,ca azi-maine merge la fete si ce o sa faca???Merge tot cu titi dupa el????????(Am glumit,sper ca nu te-ai suparat,poate asa trece mai usor disconfortul pe care il ai acum).Iti doresc o noapte linistita fara febra si frisoane,pupa-l dulce pe printisor si sa auzim doar de bine.
Fetele mele,noapte buna si voua si o duminica cat mai placuta!!!
Amorena

Mergi la inceput

Rodica,ai grija de tine si te odihneste,
Amorena,cand vii fata la Milano ca sint in minoranta pe aici,toate -s din Torino,
Azi am fost fata cuminte de dimineata am facut curat ,la amiaza am fost la cumparaturi ,am mancat,am avut musafiri,dupa care am plecat fara adresa,am ajuns la Scarpe Scarpe,si am zis hai sa imi iau ceva sandale,nu am gasit nimic pe plac si am mers la alt magazin,Scarpe italiane ,3 etaje de pantofi si nu mi-a plcut nimic,la 18 ,30 zice Dani satul de bantuit magazinele hai sa te duc la Parabiago sa vedem daca gasim acolo,Am gasit 3 perechi frumoase si le-am luat pe toate trei ca era oferta asa ca nu am umblat chiar degeaba
maine mergem la iarba verde sa speram ca nu ploua,pa ditractie placuta,pupici

Mergi la inceput

Angela,scumpa mea,sa rupi sanatoasa perechile de scarpe nuove!!!!!!!
O sa vin la Milano pe la 1 August,dar sunt intr-o mare dilema,nu stiu ce mijloc de transport sa folosesc in sensul ca,cu avionul as veni ca ajunge repede,dar imi este peste mana sa merg cu bagajele la Timisoara(zau ca m-am cam saturat de trambaleala),m-am gandit sa vin cu Atlassib-ul.Cand ma gandesc insa ca asta face o zi pe drum,si mai apoi,daca au ceva persoane probleme te mai tine prin vami de ti se acreste sufletul(mai ales cu caldurile astea).Dani,nu poate in nici un caz sa vina dupa mine pentru ca nu mai are concediu pana in 16 Septembrie,sa stau si sa il astept pana atunci,mi se pare o eternitate.......deci,ce sa mai spun "si-asa-i rau,si-asa nu-i bine",vorba romanului.
Va pup frumoasele mele si inca o data o duminica cat mai placuta!!!!!
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaS spune:

Vad ca m-ati dat la "Chi la visto" .
Eu am lipsit de pe aici dar motivat. Am fost cateva zile la mare dar n-a fost sa fie ne-am intors val vartej pentru ca Daniele a inceput sa faca temperatura. Si uite asa m-am luptat o saptamana cu febra. N-am dormit vreo 4 nopti de umblam cu ochii inchisi prin casa si ziua.
Acum ma pot lauda si eu cu primul dintisor si din cate vad inca unul o sa iasa cat de curand.
Si ca sa fie tacamul complet mi-am luxat si un deget de la picior de nu puteam sa merg.
Sper sa treaca cat mai repede norii astia si sa iasa soarele si pe straduta mea.

Adriana nu cumva noi ne cunoastem?
Chiar daca nu esti persoana care cred iti urez bun venit aici in club !

Va salut si ma duc sa mai recuperez din somnul pierdut.

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Fetele mele ,va pup dulce !In sfarsit ,ma simt si eu mai bine ,Sebi iar e agitat ,dar nu-mi mai fac griji ,stiu ca-s dintii;apoi...ma gandesc numai acasa ,duminica asta plecam ,abia astept ,acolo il voi intarca voi fi si eu mai linistita .
Voi lua laptopul asa ca vom comunica .

Dayen ,am vazut ca ti-ai regasit o veche amica ,ma bucur pt.tine ,te salut si numai bine!

Mergi la inceput

Camelia,Felicitari pt.primul dintisor,si ai grija de tine,altro che:Chi la visto ,esti de dat la emisiune de pe Rai 2 ,:Medicina 33,esti plina de ""Experienta"",sa speram ca va faceti bine amandoi,
Rodica Drum bun! sa aveti grija de voi,
Amorena,poate e mai bine avionul,dar asta o poti aprecia doar tu,dar te asigur ca nu vii prea repede cu autobuzul,iar pe caldura....

Mergi la inceput