Un inceput in Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Da Angela,ai dreptate ca este mult mai comod si ajungi mult mai repede cu avionul,dar ceea ce este pentru mine un calvar,este faptul ca trebuie sa merg la aeroportul din Timisoara pentru avion,cu bagajele dupa mine nu este deloc placut.Nici eu nu stiu cum sa fac,de aceea in final m-am gandit sa merg cu autocarul,pentru ca il iau de aici de acasa si ma duce pana in Milano,acolo ma asteapta Dani si nu ma mai plimb cu valizele dupa mine.Este adevarat ca este cam urat ca esta cald,apoi sa stai o zi si o noapte in autobuz nu este prea placut,dar........astea sunt neplacerile cu care din pacate te confrunti atata timp cat esti obligat sa vii si sa pleci,dupa bunul plac al altora.Dar.........o sa treaca si asta,si vor venii ele si vremuri mai bune.
Va pup si numai bine,
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Stai linistita Amorena,ca nu e chiar asa de rau nici cu autobuzul,important e sa ajungi cu bine,aici poti sa vb. cu noi?ce zici ne intalnim cand ajungi in Italia?pa,

Mergi la inceput

Draga mea,Angela,as fi chiar foarte,foarte fericita sa va cunosc,mi-ar face o deosebita placere sa pastram legatura,in definitiv am putea sa fim ca niste surori,am putea sa fim bune prietene si sa ne intelegem si pe mai departe foarte bine.Sigur ca o sa va anunt in momentul in care am ajuns in Italia.Daca vreti ne putem telefona,trimite chiar si sms-uri,eu de abia astept sa va aud,sa va vad.
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput

azi am aflat ca e posibil sa plecam in tara in 4-5 august,nu stiu ,asteptam confirmarea de la lucrul sotului,sa speram, ca-s tare formali sefi astia,
Rodica ,drum bun,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Multumesc fetelor ,zilele asa voi intra mai rar pe net ,sunt ocupata cu pregatirile...
Voi lua laptopul deci vom comunica.

Amorena,Angela va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Rodika drum bun si vacanze frumoase!Si eu plec luni in Sicilia o saptamana ,si la inceputul lui august via Romania.Salut pe toate fetele ,va doresc relax total ,sanatate maxima,si ne mai auzim.Arividoooorci!!

Mergi la inceput

Ciao frumoasele mele!!!!!!
Rodicuta,drum bun si sa aveti grija de voi si de frumusetea cea mica.Sa ne scrii ca sa stim de voi.Cat o sa stati in Romania???Drum bun si concediu placut!!!!!!!!
Kla,drum bun si tie si toate cele bune!!!!!!!!
Angela,ce mai faci draguto????
Va pup si va doresc o seara deosebita,
Amorena

Mergi la inceput

Drum bun ,rodica si Kla,aveti grija de voi si nu uitati sa va distrati....
Amorena ,si asa era liniste pe aici ,acum ca pleaca si Rodi cu Kla,sa vezi ca ramanem numai noi,unde-i oare Camelia?sa speram ca se simte bine
Amorena eu acum ma uit la TV,si ma pregatesc sa scanez niste poze,am o lene...la patrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayen spune:

Buna ftetele mele,"italiencele mele"!
Vad ca va pregtiti de drum,ma bucur pt.voi!
Eu va doresc un bun sfirsit de saptamina,si vacanta plcuta celor ce pleaca,si sa ne auzim cu bine!
PT.rodika,am vrut sa te votez,scuza-ma dar nu stiu care este poza baietelului tau...sau fetitei tale,daca cineva ma ajuta cu cea mai mare placere!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao a tutti!

baietelul lui Rodica (nick "aura") este Sebi, o dulceata de copil...
nu stiam unde am mai vazut poze cu acest copilas... mi-am adus aminte... cred, daca nu ma insel, le-am vazut in situl romanilor din Italia, puse de sotul ei :-)

dana

Mergi la inceput