Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Vin cu vesti imbucuratoare: asociatia Rumänien Direkt Hilfe va publica in ziarul lor trimestrial din decembrie un articol despre Paul. Ziarul este impartzit la peste 1500 de donatori din Elvetia. Acum urmeaza sa scriem o scrisoare trasnet, sensibilia si care sa deschida inimile celor care citesc. AStept cu drag idei si sfaturi. Doamne ajuta!

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ana, asta e o veste super. Cat despre scrisoare, presupun ca trebuie sa fie in germana, nu? Abia astept s-o traduc!:)) Si poate ca ar merge aici chestia aia de care ti-am scris pe PM cu "Draga Mos Craciun". Ce zici?

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, felicitari ! Sper sa te ajute sa compui scrisoarea fetele care ii sunt mai apropiate lui Paul, care vorbesc cu Paul si stiu ce e in sufletelul lui(adrianangi, madalina sau chiar Any, mama lui Paul). "Draga Mos Craciun" este un inceput foarte bun pt. scrisoare. Si imi place tare mult cum incepe paginuta lui Paul cu acel citat al Adrianei(adrianangi) !
" "Mami, daca Dumnezeu e bun, pe mine de ce trebuie sa ma doara?"
E intrebarea lui Paul, de numai 7 ani. Stie ca are o problema a muschilor, stie ca nu poate sa alerge, ca oboseste repede, stie ca nu mai poate urca scarile...
Dar nu stie ca, in lipsa banilor, e condamnat la un scaun cu rotile si apoi, la moarte. Daca are rabdare, il asteapta 20 de ani..."

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Ana, felicitari ! Sper sa te ajute sa compui scrisoarea fetele care ii sunt mai apropiate lui Paul, care vorbesc cu Paul si stiu ce e in sufletelul lui(adrianangi, madalina sau chiar Any, mama lui Paul). "Draga Mos Craciun" este un inceput foarte bun pt. scrisoare. Si imi place tare mult cum incepe paginuta lui Paul cu acel citat al Adrianei(adrianangi) !
" "Mami, daca Dumnezeu e bun, pe mine de ce trebuie sa ma doara?"
E intrebarea lui Paul, de numai 7 ani. Stie ca are o problema a muschilor, stie ca nu poate sa alerge, ca oboseste repede, stie ca nu mai poate urca scarile...
Dar nu stie ca, in lipsa banilor, e condamnat la un scaun cu rotile si apoi, la moarte. Daca are rabdare, il asteapta 20 de ani..."

[size=1]Nina

Ana, cam ce a scris Nina ma gandesc si eu...e induiosatoare intrebarea...poate titlul sa fie " draga mos craciun poti sa-mi aduci mersul inapoi?"...sau ceva de genul asta...
Dupa cum ti-am scris sunt tare in pana de inspiratie ca nu ma simt bine.
Incerc totusi sa fac un colaj din ce am eu despre Paul si iti trimit sa vezi ce alegi din el.

Paul abia asteapta sa vina Mos Craciun...nu stie ca va primi cadoul de Mos Nicolae...abia astept. Sper sa ajung sa-i fac poze cu el.

Madalina
Madalina

Mergi la inceput

Dragele mele, n-avem timp de pierdut, ACUM e timpul sa facem ceva! Se apropie sarbatorile si trebuie neaparat sa cautam sponsori pentru Paul, acum cand inimile tuturor sunt mai sensibilizate de apropierea sfantului Craciun. Insa singura nu pot sa fac toata treaba, deja sunt ocupata cu niste traduceri pentru rumänien-direkthilfe, plus o groaza de alte proiecte importante. Am nevoie de o scrisoare pentru o actiune de mailing. O scrisoare care sa fie tot asha impresionanta.
Lui Paul nu-i merge bine, i-au ieshit iarashi analizele rau si TREBUIE sa mearga in decembrie la Kiev. Va rog mult sa ma ajutati.
Cu mult drag,
Ana
PS: lista pentru mailing o stabilim pe parcurs.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Ana, ti-am trimis un e-mail. Scrisoarea trebuie sa fie in ce limba?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

maine ajung bani si de la mine.
sa des Domnul sa fie bine.

sanatate multa

andreea, theo si florin

Mergi la inceput

Madalina, dupa cum ti-am specificat in email, in romana, multzumesc mult de tot!
Andreea, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru marinimia ta

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens_g spune:

Acum am citit si eu si astept sa-mi vina salariu sa pot face si eu o donatie. Pana atunci am apelat si la o cunostinta din state ... poate gaseste si suportul comunitatii romanesti din Portland. Numai bine si sper sa se reuseasca strangerea banilor. TREBUIE!!

Mergi la inceput

Scrisoarea ta pentru revista rumänien-direkthilfe e perfecta, Alexandra (sau anangel_lexi) ! am ramas inmarmurita si zapacita. si mi-au dat lacrimile! Dumnezeu sa te rasplateasca, suflet bun!
Ana, tare emotzionata

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput