Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Eu am pierdut firul...
De cati bani mai este nevoie pana in decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Nu stim exact cati bani mai trebuie, sigur e ca mai trebuie.
Dupa cum am mai spus saptamana trecuta erau in conturile Reiffeisen deschise de mama lui Paul 2500 euro. Mai sunt bani si in conturile DC, mama lui Paul inca se mai lupta pentru sponsorizari...
Oricum presupun ca prin decembrie vom trage linie si aduna. Macar de s-ar strange mai multi bani decat trebuie, sa ramana si pentru alt copil cu necazuri.
Marius cred ca poate da mai multe detalii referitor la cati bani vor reveni pentru Paul din conturile DC, dar asta cum am spus mai tarziu in decembrie.

Madalina

Mergi la inceput

Dragii mei trebuie sa corectez ceva. Am vorbit iar cu mama lui Paul, care m-a anuntat ca am scris gresit mai sus (am inteles gresit), erau 3500 euro in conturi, Mea culpa.

Deci rectific:3500 euro in conturile pentru Paul...sa vedem ce se mai strange si in conturile DC.

Madalina Horsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna ziua,

Daca ne uitam pe subiectul mentinut de Marius de donatii

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23347

vad ca sunt aproape 10.000 EUR numai in contul de lei. Deci ar fi o suma suficienta. Dar nu stiu cat dintre acesti bani vor fi redirectati catre Paul, am inteles ca se va face numai dupa primirea confirmarii individuale de la fiecare persoana care a donat pentru Cristi. Marius poate poti sa ne lamuresti? Multumim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Astazi am trimis scrisoare la redactia wireltern.ch. Multzumesc Alexandra pentru promptitudine, esti extraordinara
Incetul cu incetul incep sa se miste lucrurile si in cazul lui Paul. Sa dea Dumnezeu sa reushim. Sa ne rugam cu totzii pentru el, pentru salvarea micutzului Paul! Doamne ajuta

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa este exista aceste fonduri cu destinatia lor initiala, toate insa la momentul potrivit. Dincolo de ele insa nu uita ca:

"TU poti sa schimbi chiar de azi un destin!"

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Multumesc Marius.

Intre timp am reusit sa ajung si eu la Raiffeisen si sa depun o suma direct in cont. Stiu ca DC nu monitorizeaza aceste donatii, daca totusi este nevoie de datele depunerii eventual pentru cine tine evidenta acelui cont, dati-mi un PM.

Locuitori virtuali ai , impreuna putem orice .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Imi permit o sugestie: fata cea mica ad-lui Voiculescu (patronul de la Antena 1) se ocupa de acte de caritate.
Ar putea s-o contacteza Adrianangi - dinsa este ziarista la Jurnalul National, sau alta persoana care stie cum s-ar putea ajunge la ea.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Actualizare conturi deschise pe numele mamei lui Paul:
3500 euro si 14 milioane lei.

Multumiri de la mama lui Paul si de la Paul un pupic dulce pentru toti care il ajuta ( pupicul l-am primit telefonic)

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur ca incet, incet se strang banutii !
Madalina, multumim pentru ca ii stai aproape lui Paul si Any ! Multumim pentru ca ne tii la curent cu situatia lui Paul si a conturilor !
Un pupic si de la noi pentru Paul.

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput