Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Bravo, fetelor ! Ma bucur ca e-mail-urile noastre au ecou, totusi.
Mada, esti fantastica !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
madalina horsa spune:
fetelor,
azi am primit 5 milioane din cei promisi. Yes! Maine mai vine un coleg cu ceva bani din Bacau. Cei din Cluj strang si ei.
M-a sunat colega mea din Iasi si mi-a spus ca ea stie sigur ca exista fundatii care se ocupa de astfel de cazuri, o sa intrebe si o sa-mi dea cateva adrese.
Ea spune ca stie cazuri in care aceste fundatii s-au ocupat de tot - strangere de fonduri, relatii, asigurat transport, cazare, spitalizare etc.
Sper sa iasa ceva, mai ramane ca boala lui Paul sa fie pe lista lor( ajuta fiecare copii cu anumite boli). Oricum daca fac rost de adrese vor fi bune pentru alte cazuri, nu?
Asa ca sunt vesela azi..hi hi.
Mada
antoioana spune:
Intentionez sa mai trimit si eu niste bani prin cineva care merge in tara (Bucuresti) pe 17 decembrie. Care este data operatiei?
Mada, esti o comoara!
Sanatate!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
madalina horsa spune:
Anto,
esti o scumpa, nu este inca sigura data interventiei, decembrie sau cel tarziu ianuarie 2005, depinde si de cum se strang banii si de ce programari mai au cei din Kiev. Oricum va trebui sa strangem cumva banii pana in decembrie ca sa stie si Ani cum sta sau ca sa plece atunci daca ii cheama.
Eu am in plan sa ma intalnesc sambata/duminica cu Ani si Paul, sper sa fie vreme frumoasa si sa iesim in parc, inca nu am vorbit cu Ani despre asta. Daca nu, oricum vorbesc cu ea in weekend si va tin la curent.
Va pup pe toate( uf, ma doare gura, ce multe sunteti:))
Mada
madalina horsa spune:
Ajutati-ma va rog!
La FORMUL AS a scris cineva? Cele/cei care ati urmarit cazul poate stiti daca da sau nu?
Daca nu o sa scriu eu..astept totusi sa vad daca s-a mai incercat sau nu.
Madalina
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
fetelor,
azi am primit 5 milioane din cei promisi. Yes! Maine mai vine un coleg cu ceva bani din Bacau. Cei din Cluj strang si ei.
M-a sunat colega mea din Iasi si mi-a spus ca ea stie sigur ca exista fundatii care se ocupa de astfel de cazuri, o sa intrebe si o sa-mi dea cateva adrese.
Ea spune ca stie cazuri in care aceste fundatii s-au ocupat de tot - strangere de fonduri, relatii, asigurat transport, cazare, spitalizare etc.
Sper sa iasa ceva, mai ramane ca boala lui Paul sa fie pe lista lor( ajuta fiecare copii cu anumite boli). Oricum daca fac rost de adrese vor fi bune pentru alte cazuri, nu?
Mada
Madalina,
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Lili_g spune:
Buna fetelor,
Sunteti grozave!
Am mai trimis si eu citiva banuti saptamina trecuta prin cineva care a plecat in Rom pe 16 oct. De indata ce depun banii in cont am sa va dau de stire.
Doamne Ajuta sa se stringa banii necesari in timp!
Lili
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Lili_g
Buna fetelor,
Sunteti grozave!
Am mai trimis si eu citiva banuti saptamina trecuta prin cineva care a plecat in Rom pe 16 oct. De indata ce depun banii in cont am sa va dau de stire.
Doamne Ajuta sa se stringa banii necesari in timp!
Lili
Lili, esti o dulce! Dumnezeu sa te rasplateasca pentru ajutorul tau
Paul are nevoie de noi:
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
fetelor,
Mada
Asha imi da Dumnezeu ocazia sa intalnesc oameni exceptionali! Madalina, tot binele ti-l doresc, si n-ai idee cat sunt de incantata! Sa fii fericita tu si intreaga ta familie!
Ideea cu formula-as iarasi e exceptionala.
Sa fii iubita!
Ana
Paul are nevoie de noi:
lorelei_19 spune:
Alexandra, ce fain cand ne mobilizam "vechea trupa"! ma bucur, ne prinde noroc, nu noua direct, dar puilor pe care vrem sa-i ajutam. ce m-as face eu fara tine???
Aku o intrebare: ai putea sa iei legatura cu parintii Teodorei sa-ti dea adrese, emailuri, de la toate ziarele unde a aparut povestea micutzei? poate reushim sa procedam la fel si in cazul lui Paul. timpul ne preseaza la greu, asha ca incercam orice pista.
Pupici si daca tot vorbesti cu ei (Carmen si Mitica), transmite-le multe salutari si micutzei ca mi-e tare dor de ea. Multzumesc
Paul are nevoie de noi: